Arama sonuçları: *

1. O

RE4 2005 oynanırmı günümüzde?

https://difmark.com/en/buy-cheap-resident-evil-4-pc-21180?referal=keysforgames en ucuz şuradan buldum RE4 remake çok pahalı bana oyun eski zevk alınır mı? gereksiz mi yoksa , hiç serisini oynamadım hayatımda
  2. O

5 Bin liraya ekran kartı önerisi

Elimde Afox 1660 Süper V2 modelini 3500 satıcam sanırım kendimde 1500 koyucam 5 bin liraya bana ekran kartı önerir misiniz İstanbul içi olursa çok iyi olur elden güvenilir hiç deneyimim yok ikinci elde. Sistem : i5 11400F BiosStar H510MHp 2.0 Xpg d30 1x16GB 3200MHz
  3. O

Format yanlış yaptım

Arkadaşlar 10 pro kullanıyordum format atmak istedim rufus indirdim Windows 10 home indirdim rufus attım rufus da bana hesap ismi yaz dedi yazdım sonra attım hazır dedi kapadım bilgisayar boot girdim boot1 usb seçtim boot2 M2 ssd seçtim sonra kurdum her şey oldu şimdi açtığımda bana İsmim...
  4. O

Ekran kartı sahte mi?

Arkadaşlar ben anlamadım Ekran kartım afox 1660 süper 6 GB Kart da Fake falan yazmıyor Ama bu Subvendor da NVİDİA yazıyor şimdi bu kart orjinal mi gerçek mi bilen varmı?
  5. O

Kredi kartını online sipariş edebilir miyim?

Hocalarım 18 yaşına girdim Ben şubeye gitmeden Garanti BBVA uygulamasından kredi kartı siparişi verebilir miyim? Adresime teslimat olarak Uygulamadan baktım yapılıyor sanırım,Şubeye gitmek zorunda mıyım?
  6. O

Öneri 2 Bin liraya kadar Psu öneri

Sistemim 1660Süper 6GB, İşlemci İ5 11400F, Ram 16 , 512ssd, Anakart H510MHP 2.0 Biostar. Sistemim de 650W kötü bir psu var " Frisbly" markası bundan kurtulmak istiyorum bana bu bütçeler'de üzmicek bir psu önerir misiniz? Bütçe Max 2k dır ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
  7. O

İ3 12100 F , Intel ARC A750 Sistem nasıldır?

Dostlar oyun ve yazılım için almayı düşünüyorum yazılım dediğim de 11.Sınıf dersleri için işimi görsün yeter siz ne diyorsunuz iyi mi?`dir? Bütçe bu fiyatlarda . 2. Sistem deki 17,999 TL olan sistem 16 Bin liray'mış yanlış yazılmış hangisi iyidir? Çok bilgim yok.
Geri