Arama sonuçları: *

• Users: WhiteWolf_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Spider-man Remastered v-sync açılmıyor?

Selam herkese, Spider-man remastered'a başladım oyun çok güzel ama grafiklerde bi tık yırtılma ve gölgelenme oluyyordu ara sıra afterbruner ile darboğaz yapıyormu diye kontrol ettim öyle bi durum yok. V-sync etkinleştirmeyi denedim ama bi türlü açılmıyor bunun sebebi ne olabilir, oyun içinde de...
  2. W

Marvels Spider-man ve Uncharted totalde 736 tl Epicte

Selam herkes, uzun zamandır oynamak istediğim iki oyun burda üstelik bayada indirimli, Sizce yakın zamanda daha çok indirime düşermi yoksa steam vb platformlarda düşme ihtimalleride varmı. Ve araştırdığım kadarıyla spider-man diğer platformlarda minimum 1000tl ayrıca pc game passtede bulunmuyor...
  3. W

Eminevim fuzulev araba almak ve planlar?

Selam herkese Bu aralar herkesin dilinde olan bi konu Eminevim, Fuzulev, Katılımevim gibi yerlerden peşinat vererek 5 ay sonunda araba için finansmanı teslim edebiliyolar. Ancak söyle bi sorun var aynı zamanda araba piyasası yükselmeye devam ediyor. Kredi çekmeyi düşünecek olursakta geri ödeme...
  4. W

EA FC25 Halen alınır mı?? En Ucuz Nerede?

Herkese selam, Son bikaç haftadır fifa 25 almayı düşünüyordum. Ancak fiyatlar malumunuz çok pahalı. Steamde gördüğüm üzere fifa 24 ve fifa 25 paket halinde satın alınınca 42 dolara düşüyor sadece Fifa 25 oynayacağım bu paket ucuz diye bunu düşünmüştüm. Ayriyeten Epic'ede baktım ama orda indirim...
  5. W

R5 7500f vs 4060ti pc'de CS2 oynarken maks 158 FPS alabiliyoruM

Selamlar, Güzel bi sistem topladım Ryzen 5 7500f Ve 4060ti'lı Pcde cs oynarken 158 fpsde takılıyorum. grafik ayarlarını düşüğede alsam en yükseğede alsam kasmadan oynayabiliyorum fakat 158 FPSde kalmaya devam ediyor. Bunu ne engelliyor acaba
Geri