Arama sonuçları: *

• Users: Berkoo03
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

ASUS mu MSI mı ? ( ACİL )

Arkadaşlar merhaba bu hafta içinde üst düzey bir sistem toplayacağım RTX 5080 R7 9800x3D li üst düzey bir sistem olacak bütçemde sıkıntım yok bir ekosistem sistem toplamayı düşünüyorum anakart çipsetim x870 olacak sıvı soğutmalı siyah bir sistem fazla uzatmadan direk girmek istiyorum konuya ASUS...
  2. B

Çözüldü✓ HANGİ MARKA DAHA İYİ

Merhaba yeni bir sistem toplayacağım çoğu bileşeni seçtim kararını verdim lakin m.2 ssd kanadına gelince aklım karıştı seçtiğim anakartta pcıe gen 5 özelliği var markası MSI Biraz m.2 ssdleri araştırdığımda Lexar , samsung , MSI , kingston , crucial gibi markalar en belirgin olanları İlk...
  3. B

Çözüldü✓ Kaç Watt PSU Gerekli

R7 9800x3D işlemci ve RTX 5070 Tİ veya 5080 li bir sistem için ideal senaryolarda rahat bir şekilde besleyecek kaç watt bir PSU gerekli eklediğim PSU iyi olur mu Örnek PSU ; https://www.gaming.gen.tr/urun/541418/msi-mag-a1000gl-pcie5-1000w-80-gold-full-moduler-135mm-fanli-psu/
  4. B

Çözüldü✓ ASUS mu MSI mı - Yardımınız gerekiyor

Merhabalar 2 adet anakart arasında kaldım marka bilgim anakart konusunda maalesef yok o yüzden fikrinizi istiyorum 1. Seçenek = Asus Tuf Gaming B760m-plus wifi (https://www.gaming.gen.tr/urun/467377/asus-tuf-gaming-b760m-plus-wifi-ii-7800mhzoc-ddr5-soket-lga1700-m-2-hdmi-dp-matx-anakart/) 2...
  5. B

Çözüldü✓ i5-14400F'li Bilgisayar performans sorunu

Merhabalar güncel olarak ASUS Prime H610M-R + RTX 4060 8Gb + i5 14400F + 16Gb bellek içeren bir sistem kullanmaktayım internetten benim sistemimin benchmark larına baktığım zaman 1080p low ve ultra ayarlarda oyun performanslarını görüyorum örnek vermek gerekirse PUBG oyununda 1080p low ayarlarda...
  6. B

Çözüldü✓ İ5 14400f Ram frekansı

Merhabalar güncel olarak i5 14400f işlemciyi kullanmaktayım 16 Gb ramden 32gb ram e geçiş yapıcam ama ram araştırmadan önce işlemcimin maksimum frekansını öğrendim 4800 MHz ve acaba benim alacağım ramin frekansı 4800 MHz den yüksek olursa gereksiz bir alışveriş mi olur yoksa yüksek MHz de...
  7. B

Çözüldü✓ Switch Mevzusu hakkında yardım lazım

Merhaba direk konuya giricem mekanik klavyeler mi kullanmak daha mantıklı günlük işler ve oyun konusunda yoksa manyetik swicthli klavyeler mi kullanmak daha mantıklı olur tabi bir de yağlı swicthli klavyeler var onlar daha bir farklı konu bu konuda düşüncelerinizle yardımda bulunursanız sevinirim.
  8. B

Çözüldü✓ KLAVYE ALICAM YARDIM LAZIM !!

Merhaba klavye arayışına girdim bir çok kaliteli sağlam markaların ürünlerine de baktım lakin bu gamepower gasket pro x üzerinde çok kaldım tuş sesi özellikleri vesaire olsun baya cezbetti beni bu fiyat aralığında daha çok memnun olacağım bir klavye var mı ya da gamepower gasket pro x alınır mı...
  9. B

Çözüldü✓ Kule Tipi İşlemci Soğutucu Önerileri

Merhaba intel i5 14400f işlemcim var yeni aldım ve buna soğutu arıyorum sıvı soğutuclar gereksiz pahalı o yüzden kule tipi soğutucu arıyorum piyasaya baktığımda da ilk defa duyduğum soğutucular mevcut kafam çok karıştı acaba soğutur mu stok soğutucudan farkı olur mu diye işlemcim lga 1700...
  10. B

Çözüldü✓ Asus H610M-R Anakart İşlemci Uyumu

Merhaba Asus H610M-R anakart kullanıyorum üzerinde i3 13100f işlemci takılı i5 13600kf işlemci taksam kullanabilirmiyim overclock yapmasam bile zaten anakart yüzünden overclock yapamam ama stok değerleriyle 13600kf işlemciyi kullanabilirmiyim
  11. B

Çözüldü✓ İşlemci değiştireceğim lakin sorun var yardım eder misiniz.

Merhaba şuan güncel sistemimde Asus Prime H610M-R anakartı kullanmaktayım üstünde İntel 13. nesil i3 13100F işlemci bulunuyor ve işlemciyi değiştirmek istiyorum. Başta i5 13600kf işlemciye geçmeyi düşündüm lakin anakartın kendi sayfasında inceleme yaptığımda 14. nesil intel işlemcileride...
Geri