Arama sonuçları: *

• Users: ccaxern
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Max 50k kasa yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar merhaba kendime max 50k civarında iyi bir kasa dizmek istiyorum bu fiyata 5060ti lı bir kasa dizebilir miyiz? hazır olur ya da parça parça olur fark etmez yardımcı olabilme şansınız var mı acaba? Taksitlendirerek alacağım bu yüzden parça parça da olur toplama da olur
  2. C

Yardım Lütfen güzel bir monitör önerir misiniz

Arkadaşlar sistem aldım bana 180hz veya üstü güzel bir monitör önerir misiniz? 24-27 inç fark etmez. Bütçem max 6500 ama 6500 altında olursa çok daha iyi olur
  3. C

Yardım Logitecht g pro x superlight skatez önerisi

Arkadaşlar merhaba şu an g pro x superlightta cam skatez takılır ama çok hızlı olduğundan bir türlü alışamadım. Skatez öneriniz var mıdır? Daha çok hızlı olmak yerine kontroll sağlayacak bir skatez istiyorum. Wraith üzerinde hoverpad, tiger ice, tiger snow var sizce hangisi?
  4. C

Yardım 240 hz full hd monitör önerir misiniz

Arkadaşlar şöyle güzel 240hz veya üstü f/p monitör önerir misiniz? Bütçe 7-8k ya gider illa pahalı olmasına gerek yok. İşimi görsün fps oyunlarında rahat edeyim yeter
  5. C

Rival 3 hala alınır mı?

Arkadaşlar merhaba scyrox v6 mouse u kullanıyorum ama bir türlü alışamadım hem kablosuz oluşuna hem de çok hafif oluşuna. Bu yüzden kablolu mouse a dönmek istiyorum. Bu durumda rival 3 hala alınır mı? Veya önerdiğiniz bi kablolu güzel oyuncu mouse u var mı? Varsa önerilerinize açığım 2-2.5k ya...
  6. C

2k monitörde 1280x960 çözünürlükte sorun olur mu ?

Arkadaşlar merhaba 2k monitör almayı düşünüyorum ama fps oyunlarında 1280x960 çözünürlüğünde oynuyorum. bazı yorumlarda 1080pye göre görüntünün daha kötü olduğunu söyleyen kişileri gördüm bu doğru mu ? bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum
  7. C

Yardım Rapid trigger snap tap özellikli %100 klavye

Arkadaşlar fiyatı çok pahalı olmayan ve bu özelliklere sahip klavye öneriniz var mı? Bu özellikler fps oyunlarında ban sebebi mi? Özellikle valorant ve cs2 oyunlarında. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyatı çok pahalı olmasın ama 5kya kadar gidebilirim
  8. C

360hz veya 300-240hz monitör önerir misiniz

https://amzn.eu/d/7u7FJ1y Arkadaşlar şimdilik bu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl? Ve ayriyeten önereceğiniz başka bir monitör var mı? 360hz gereksiz ise daha düşük fiyatlı ürünlere de dönebilirim. Daha çok rekabetçi oynadığım için yüksek hzli monitör istiyorum
  9. C

ASUS VG27AQML1A alınır mı

https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQML1A-FREESYNC-2560x1440-Monit%C3%B6r/dp/B0CB8KLTJ4/ref=asc_df_B0CB8KLTJ4?mcid=3f7cd5252e013f6e97b49e10a2225042&tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=710224268803&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=3527320992484314733&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hv...
  10. C

2k 240hz monitör önerir misiniz

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_viewsonic-27-inc-1-ms-240-hz-freesync-2xhdmi-1xdp-ips-2k-gaming-monitor-1243364.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=rt_shopping_generic_nsp_na_pmax-other-gmc-benchmark&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gbraid=0AAAAADpRgarv0a0bH8KV4Od0hhElkyBzQ&gcli...
  11. C

R7 7800x3d 5070 sistemde yardımcı olur musunuz

Merhabalar işlemcisi ve ekran kartı böyle olan bir bilgisayar dizmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz kafam çok karışık? Bütçem 70-85k
  12. C

2K 240Hz IPS Monitör Tavsiyeleri

Arkadaşlar kendime bu özellliklerde monitör arıyorum özellikle pivot olursa çok güzel olur. Yardımcı olabilir misiniz? Bi arkadaş aşağıdaki linkteki monitörü önerdi şu anlık aklımda bu var ama sizinde fikirlerinizi bekliyorum...
  13. C

240hz veya üstü monitör önerisi

Arkadaşlar güzel monitör önerilerinizi bekliyorum. Full hd de olur 2k da olur. Sistemim 2k destekliyor fakat genelde rekabetçi oyunlar oynadığım için hz yüksek olsun istiyorum. Bütçe fark etme pahalı olmadığı sürece.
  14. C

Rekabetçi oyunlar için mouse önerisi

Scyrox v6 kullanıyorum ama bir türlü alışamadım çok hafif ve kablosuz olunca sens ayarlarım kaydı. Bu yüzden kablolu bi mouse arıyorum rekabetçi oyunlarda beni üzmeyecek. Ucuz pahalı fark etmez önerilerinizi bekliyorum.
  15. C

Scyrox v6 için skatez önerisi

Arkadaşlar scyrox v6 için skatez önerir misiniz? Kendi skatezlerini beğenmeyip dot skatez aldım ama memnun değilim sürtünmeyi hissedebiliyorum. Uyumlu bir skatez öneriniz var mı acaba?
  16. C

Mouse pad ve skatez önerir misiniz

Yeni wireless mouse aldım şimdiki mousepadim de iyi oynatamıyorum gibi. Güzel aldığımda kafam rahat olacak mousepad önerileri verir misiniz. Ve mouse a yeni skatezler almalı mıyım skatez öneriniz hangisidir.
  17. C

2-2.5 arası mouse önerisi

arkadaşlar uzun ömürlü ve fps oyunları için güzel bir mouse a ihtiyacım var öneriniz nedir acaba
  18. C

Yardım Bios ayarları için yardım lütfen

Arkadaşlar expo profile 2 nin none olarak gözükmesi normal mi 2 tane 16gb 6000mhz ramim var sadece 1 tane 6000mhz gözüküyor? Birde optimized perfomance profilini autoda bırakıp expo enabled mı yapıyım yoksa hynix 16gb ddr6000 ini mi seçmeliyim
  19. C

Pubg fps drop sorunu

Arkadaşlar 7500f ve 4070s li sistemim var ama tek bu oyunda öyle bi fps drop yiyorum ki dona dona oyun oynatmıyor ne yapmam gerekiyor.
  20. C

R5 7500F 4070S PUBG DROP

Arkadaşlar diğer oyunlarda hiçbir sıkıntım yok fakat pubgde fps değerlerim yüksek olsada sürekli bi fps drop yiyorum bir anda oyyun donuyor ms ve paket loss artıyor bu neden yapıyor yardımcı olabilir misiniz
Geri