Arama sonuçları: *

• Users: wamp06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Yardım AptekTeknoloji denen firmanın sahtekarlığı ve müşteriyi mağdur etmesi

Selam herkese. Öncelikle geçmişte bazı konular açtım bilgisayarımın reset atmasıyla ilgili bir çok kişi bana psu almamı tavsiye etti ve gerekli testleri yaptıktan sonra psu almaya karar verdim. N11 üzerinden "Aptek Teknoloji" mağazasından "Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze" ürününü...
  2. W

Yardım Nzxt C750 PSU Aldım ve böyle ses çıkarıyor?

Selam herkese.. Bilgisayar reset atması üzerine N11 üzerinden Nzxt C750 aldım ve taktım. Sorunsuz oynuyordum 4-5 saat arası bir şey oldu sonra evde jeneratör çalıştırıyomuşum gibi ses çıkarmaya başladı ve geceydi tüm aile uyandı başıma toplandı. Satın aldığım link ...
  3. W

Yardım Sistemim için bu PSU'yu almayı düşünüyorum

Sistem ; PSU : 600W 80 Plus Bronz : https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-rmp-600-80p-600w-80plus-120mm-fanli-guc-kaynagi.html RAM : 2xKingston Fury Beast 8 GB 3200 MHz CL16 KF432C16BB/8 DDR4 Ram Anakart : A320M PRO-E İşlemci : R5 5600X Ekran Kartı : Sapphire RX580 Nitro+ 8GB OC Kasa...
  4. W

Çözüldü✓ Oyundayken Pc Resetleme Sorunu Yardım Lütfen

Selam arkadaşlar, Önceden ryzen 3 2200g kullanıyordum ve oyun oynarken hiç bir resetleme sorunu yaşamıyordum fakat ryzen 5 5600x işlemci aldım ama bazen oynuyorum 10 saat reset atmıyor bazen 20 dakika sonra pc'yi resetliyor bu sorunu hala çözemedim geçici olarak ekran kartının değerlerini...
  5. W

Yardım 5600X için Kule Soğutucu Önerisi

keşke banada yardımcı olsaydınız yazıklar olsun. edited
Geri