Arama sonuçları: *

1. A

Apex Legends System (ntoskrnl.exe) %30-40 CPU Kullanıyor

Saç, baş yolmama ramak kaldı. Ne yapsam düzeltemiyorum. CPU oyunun lobisinde bile %90-100'a dayanıyor bu işlem yüzünden. Sadece Apex oynarken yaşıyorum. Görseli inceleyebilirsiniz.
  2. A

EA FC 25 Açılış Ekranında Takılı Kalıyor

Ne yaptıysam düzelmedi. Günlerdir bununla uğraşıyorum. Çok çok nadir açılsa da sürekli bu ekranda takılı kalıyor. Bunun çözümü nedir?
  3. A

144 Hz monitörde 60 FPS neden akıcı hissettirmiyor?

Arkadaşlar yenisini alarak monitörü 60 Hz'den 144'e yükselttim fakat 60 FPS eski monitörde çok daha akıcı duruyordu. Eski monitörde 60 FPS oynarken YouTube videosunda ki gibi akıcı bir hissiyat veriyordu fakat 144 Hz monitörde aynı hissiyatı vermiyor. Alışkanlık ile alakalı bir durum değil bu...
  4. A

Gigabyte Secure Boot sonrası PC açılmıyor.

Arkadaşlar merhaba dün Valorant oynamak için BIOS'tan Secure Boot açıp CSM kapattım. Bilgisayar çalışıyordu fakat bugün açmayı denediğimde bilgisayarım açılıp kapanıyor sürekli. Ekrana da görüntü gelmiyor. Anakartımın modeli Gigabyte B250M Gaming 3. Soft brick ile alakalı birkaç şey okudum fakat...
  5. A

Frame Generation açınca FPS düşmesi sorunu

Merhaba dostlar. Cyberpunk gibi ''bazı'' oyunlarda FSR Frame Generation özelliğini aktif edince FPS artmasına rağmen FPS düşmesi yaşıyorum. Ghost Of Tsushima veya GoW'da harika çalışmıştı. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  6. A

CPU'ya overclock yapmak istiyorum fakat yeterli bilgim yok.

Merhaba dostlar. GTX 1060 6 GB ekran kartı ile beraber i5-7500 işlemci kullanıyorum. Bazen darboğaz yaşıyormuş veya CPU dominant olan oyunlarda yeterli gelmiyormuş gibi hissediyorum bu yüzden sağlıklı bir şekilde overclock yaapmayı düşünüyorum. Bu konuda bilgili arkadşlar yardımcı olabilir mi?
  7. A

Windows 11 Yükleme Başarısız Oldu Hatası

Rufus'tan MBR olarak eski BIOS sisteme Windows 11 yüklemek istedim ama yükleme ekranında bir yerden sonra yükleme başarısız oldu hatası alıyorum. Windows da açılmıyor şimdi ne yapacağım? 😕
Geri