Arama sonuçları: *

• Users: yunus45
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

2000 TL MOUSEPAD ÖNERİSİ

Merhaba 2000 TL bütçe ile mousepad almak istiyorum çok karasız kaldım aklımda Wraith Spirit Of Aim var ama sizlerin önerilerini de almak istiyorum
  2. Y

3500 TL Mouse Önerisi

Merhaba 3500 TL ye kadar bi mouse bakıyorum ama karasız kaldım ATK A9 PRO filan baktım bir sürü marka var malzeme kalitesi iyi olsun istiyorum
  3. Y

Samsung Buds 3 Pro Pıt Pıt sesi

merhaba geçenlerde bir buds 3 pro aldım eylül üretimi müzigin patlayıcı kısmında kulaklıktan pıt pıt sesi geliyor anc yi kapatınca duzeliyor anlamadım benim kulaklığımda mı böyle bir sorun var yoksa normal mi
  4. Y

RDR 2 için Türkçe yama önerisi

rdr 2 ye başladım Türkçe yama arıyorum güvenilir virüs olmyan bir yama önerir misiniz?
  5. Y

AİR FORCE 1 DE BUNLAR NORMAL MİDİR?

Nike mağazasından aldığım air forceda yapışkan izi ve bazı zedelenmeler var değiştireyim mi bilemedim bana mı öyle geliyo herkesinki mi öyle size sormak istedim
  6. Y

Gpu ve cpu kullanımı

Merhaba rtx 4050 i5 12450hx gta 5 legacyde gözlemledim işlemci kullanımı ilk 100 oluyordu ekran kartı kullanımı 10 seviylerindeydi bi kaç ayar yaptım işlemci kullanımı 80 90 seviyelerine geldi ekran kartı kullanımı 40 50 60 seviyelerine geldi hala memnun değilim sizlere danışmak istedim kullanım...
  7. Y

Öneri 3000 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhaba 3000 Tl civarında bir kulaklık arıyorum sizinde önerilerinizi almak isterim oyun için kullanacağım ama müzik performansıda tatmin edici olsun isterim kablolu kablosuz fark etmez bilindik markalar olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
  8. Y

MONİTÖR STANDI Nb yerine Vontech

İnternet üzerinden monitör standı aldım şimdi elime ulaştü fakat North Bayou sipariş etmiştim bana gelen vontech bu nedir anlamadım.
  9. Y

MAKSİMUM 2500 3000 TL OLACAK ŞEKİLDE KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI

Maksimum 2500 3000 tl olacak şekilde kablosuz gaming kulaklık arıyorum önerilerinizi almak istedim 2. ele pek yakın bakmıyorum ama temiz veya ucuz önerileriniz varsa onlarda olur 2. el maksimum 2000 tl olacak şekilde şimdiden teşekkür ederim
  10. Y

ÇÖZÜLDÜ

ÇÖZÜLDÜ
Geri