Arama sonuçları: *

• Users: hasanBEST
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

5g var telefon da ama kulanılmıyor

Telefonum redmi 12 pro 5g ama yinede 5g kullanamıyorum turktelekom 50 vermiyor sizdede yapıyormu aynısını
  2. H

Curseforge modpack indirilmiyo

kendime ortalama bi modpack indirmek istiyorum fakat indirmiyo curseforge indiremiyo ,bilgisayarım yeterli gereksinimleri karşılıyo ama yinede mesela modpack de 420 mod var 20 modu 10dk da indiriyo sonra modu indiremedik diyerek modu otomatik yüklemeden kaldırıyo internetde 50-60 arası çıkıyo...
  3. H

Mouse önerileri varmı

fiyat konusunda çok önemli değil sadece karbon fiber olsun ve kablosuz olsun şarjı +150 saat gidebilcek bişe arıyorum da ben baya baktım bulduklarımda stokda yoktu sizin bildiğiniz varsa linkini atabilirmisiniz ♥
  4. H

Ethernet le bağlıyım ona rağmen internet kopup kopup duruyo

ethernet kablosuyla bağlıyım ama oyun sırasında interdet 20 saniye gidiyo sonra tekrar bağlanıyo sizce sorun kablodamı anakartdamı valla kafayı yedirtti bıktım böyle işmi olur kabloyla bağlandığım internet kopması gibi durum olamaz kablosusn amacı interneti pc ye taşımak üşeniyonda taşımıyonmu...
  5. H

Kuşum ayak sevmeye başladı

ayağımı ısıtmak için kalorifere uzattım ve ayama konup ayamı yalamaya başladı sizinde böyle hayvanlarınız varmı
  6. H

Minecraft mod uyuşmazlık sorunu

arkadaşlarla minecraftda modlu oynmak istiyoruz her şeyi exarotondan kurduk modları ordan indirdik neyse bazen giriyo bazen hiç girmiyo sunucuya neden olur bu sizce sürüm 1.18.2 forge ile giriyoruz forge 1.18.2-40.3.0 kurduk durmadan özellikle kısa olan hatayı çok alıyoruz bunlar nasıl çözülür...
  7. H

Yeni çar zaahen ultisi hakında

zaahen ultisinde hasarı %50 azaltır yazıyor bu ap ve ad içinmi geçerli yoksa gerçek hasar içinde geçerlimi
  8. H

Iphone vs asus rog sizce hangisi daha iyi

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/asus-rog-phone-9-pro.html bu almak istediğim telefon çevremin önerdiği https://www.epey.com/akilli-telefonlar/apple-iphone-15.html sizce hangisi daha mantıklı ben markadan çok sistem odaklı alıyorum o yüzden iphone övmeye çalışmayalım markadan çok...
  9. H

.

yanlış bişeler yazdım o yüzden boş verin
  10. H

5g ye geçme zorlanması hakında ne düşünüyorsunuz

hükümet 5g ye geçirtip herkesi daha fazla parala almayı düşünüyor bundan dolayı 4.5 lik internetler baya fazla yavaşlatılıyor ben bunu çok iyi anlayabiliryorum 300 lük internet paketim var testlerde 290-280 arası ama bu sayfa bile 1.5dk da açıldı bişe demiyorum allahlarından bulsunlar dicem tabi...
  11. H

SSD lerin bu fiyatlar ne böyle

[H3 id='URLhttpswww.incehesap.comadataAdataURL']Adata[/H3] [H3 id='Legend+860+SLEG-860-2000GCS+2TB+60005000MBs+Gen4x4+NVMe+M.2+SSD']Legend 860 SLEG-860-2000GCS 2TB 6000/5000MB/s Gen4x4 NVMe M.2 SSD [/H3] 6.099tl Patriot VP400 V4 2TB 6200/5200MB/s NVMe M.2 SSD Disk (P400VP2TBM28H) 9000tl...
  12. H

Çözüldü✓ SSD de GB kaybım var

1tb SSD aldım ama bilgisayarda 930 GB gozukuyo geri kalan 70 nerde la
  13. H

Cheat engine kulandıkdan sonra internete giremez oldum

Oyunda para hilesi den sonra kapattım ve birden hiç bişey acılmamaya başladı internet var hız testi yapıyorum sonuçlar herzamanki gibi ama youtubu bile 30 saniye de acılıyo en sonunda düzelmeyince format attım hayla aynı neden olur bu fikriniz varmı format bile düzeltmedi
  14. H

Çözüldü✓ Format atarken mouse gg oldu napabilirim

Formatı attım bı ekran geldi bu doğru ülke/bölgemi diye ama ben kendim mouse dokunmadan bı anda aşa doğru inmeye başladı mouse ve yukarıda cıkmıyor ne yapabilirim zımbabve de kaldı konumum
  15. H

KULAKLIK VARMI TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ

hem televizyona bağlansın hem telefona yüksek sesle dinlerken dışarı ses iletmeyen şarjı uzun gibden kaliteki bi kulaklık biliyomsunuz birine hediye alıcamda ebn bulamadım sizin belki tavsiye edebilceğiniz bişe vardır bütçe 1-3k
  16. H

Kuşum deliği tutramıyor

muhabet kuşum var 2 tane kız erkek bu erkek olan deliği tuturamıyor durmadan dişinin kafasına bşalıyo kız olan sanki ona tecavüz etmişlercesine benim yanıma geliyo kuşumun deliği tuturması için ne yapılabilir
  17. H

Klasik Türk Telekom sorunları

Bu Türk Telekom yerin 7 metre altında metroda tam cekiyo Türk Telekom internet cekesin diye gönderdiği aracın yanında internet çekmiyo böylede sk sk yerlerde çekiyo ama çekmesi gereken yerde servis yok diyo bu operatör nedir Allah için
  18. H

İnsta gg galiba arkadaşlar

Tüm reelsler tahmini 50 diyelim 45 tanesi çikolata abilerin şarkıları ile ilgili keşfet böyle değildi benim Ankaraya gelince böyle oldu
  19. H

İş için monitör önerileri

4k olucak ıps ekran olcak ve 32 inç olucak Hz ve MS önemli değil varmı önerebileceğiniz seyler
  20. H

Saçım deli dehşet dökülüyo ne yapmalıyım

her akşam tokamı çıkarınca tokada 20-30 tane saç teli oluyo ya da elimi 1 kere saçıma atıyorum hemen 5 tane geliyo elime ne kullanabilirim saçlarımı güçlendirmek için ya da doğal şampuanmı kullanmalıyım bilmiyorum yardım edin 18 ime girmeden kel olucam
Geri