Arama sonuçları: *

• Users: RagnarLTH
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri

arkadaşlar bu sıcak aylarda işlemcim 75-80 dereceleri ,ekran kartım ise 79 -80 dereceleri görüyor. Bu sıcaklıklar normal mi
  2. R

Ekran kartı sıcaklıkları

arkadaşlar sıcak yaz aylarında ekran kartı sıcaklık değerleri en fazla kaç olmalı. Kullandığım kart 79-80 dereceleri görüyor
  3. R

The system has posted in safe mode hatası

arkadaşlar pc bir kaç gündür bu hatayı veriyor ne olduğunu bilen var mı
  4. R

Jinekomasti ameliyatı olan var mı

arkadaşlar bu işlemi daha önce yaptırmış olan var mı ,süreci anlatırmısınız
  5. R

LAPTOP İÇİN RAM VE SSD ÖNERİSİ

arkadaşlar sa. laptopumun ram ve ssd yükseltmek istiyorum ama hangi ram destekler bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?
  6. R

Steam yaz indirimleri

arkadaşlar hepinize hayırlı günler. Steam yaz indiriminde neler aldınız , tavsiye edeceğiniz zengin hikayeli oyunlar var mı ?
  7. R

Laptop ram yükseltme

arkadaşlar sa. laptopumun ram ve ssd yükseltmek istiyorum ama hangi ram destekler bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? laptop modelim...
  8. R

Laptop için ram önerisi

arkadaşlar kullanmakta olduğum laptopun ram yükseltmek istiyorum fakat hangi ram olur bilemedim yardımcı olurmusunuz . laptopum...
  9. R

Fazla heyecanlanma sorunu

Arkadaşlar bu sıkıntıyı yaşayan var mı ? İnsanlarla diyalog kurarken olsun yeni bir şey denerken olsun çok fazla panik oluyorum. Kalabalık bir ortama girince afallıyorum
  10. R

Saç ektirme yapan var mı

Arkadaşlar iyi akşamlar. Ankarada saç ektirme operasyonu geçiren var mı tavsiye edermisiniz?
  11. R

Bu sistem kaç para eder

arkadaşlar sistemimi satmayı düşünüyorum kaç para eder sizce
  12. R

2 tb m2 ssd tavsiye var mı

arkadaşlar ssd almak istiyorum tavsiyeniz var mı?
  13. R

RYZEN 7 5700X3D UNDERVOLT

ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE BU İŞLEMCİYE UNDERVOLT YAPMIŞ OLAN VAR MI SICAKLIK DÜŞÜRMEK İÇİN , ASUS ANAKARTIM VAR NASI L YAPABİLİRİM
  14. R

RYZEN 7 5700X3D ISINMA

arkadaşlar aranızda bu işlemciyi kule tipi bir soğutucu ile kullanan var mı ? Bu işlemci için sıcaklık en fazla kaç derece olmalı
  15. R

Işlemci sıcaklığı en fazla kaç derece olmalı

ryzen 7 5700x3d işlemciye sahibim. işlemci sıcaklık değerleri en fazla ne kadar olmalı ve kaç dereceden sonrası işlemci için sorun çıkarır.
  16. R

Ryzen 7 5700x3d ısınma sorunu

arkadaşlar işlemcimi şu anda kullandığım kule tipi soğutucu ile 15dk stres testine soktuğumda sıcaklık 63 dereceyi geçmezken , oyunlarda 80 - 85 derecelere çıkıyor bir anormallik yok mu ?
  17. R

Kule tipi soğutucum ekran kartı yuvasını kapatıyor.

arkadaşlar hayırlı günler. kullanmış olduğum anakart: ASUS PRIME B450M-K II , yeni bir işlemci ( Ryzen 7 5700x3d) aldım. İşlemciyi soğutmak için aldığım soğutucu : Thermalright phantom spirint 120 se taktığım zaman ekran kartımın yuvasını engelliyor. Anakartı değiştirip matx anakarttan atx...
  18. R

Bilgisayarım ne kadar eder?

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 5700X3D 8-Core Processor EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4070Tİ SUPER 16GB RAM: GSKILL 32GB (2x16GB) CL18 ANAKART: ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz SSD: WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma HDD :SEAGATE Barracuda ST1000DM010 1TB 64MB 7200Rpm 3.5"...
  19. R

AM4 ATX ANAKART VE KASA TAVSİYE

arkadaşlar anakartım diğer parçalarıma göre eski kalıyor önerilerinize açığım
  20. R

Ryzen 7 5700x3d için soğutma

Arkadaşlar işlemcim için soğutucu arıyorum.
Geri