Arama sonuçları: *

• Users: c0rbius
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. c0rbius

Ryzen 7 9700X, RX 9070XT için anakart önerisi

Arkadaşlar bütçem yok. Yaratmaya çalışacağım. Taksit olması önemli. Ekran kartı PCIe 5.0 destekli olmasını istiyorum. Birkaç model var aklımda siz de ekleyebilirsiniz. B650 olanlar iş görür al diyorsanız benim için daha iyi olur...
  2. c0rbius

RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Gaming gen servis rezilliği)

Merhabalar geçen günlerde gaming gen tr den aldığım hazır sistemde oyunlarda ani takılmalar ve monitörümde ani parlaklık değişiklikleri yaşıyorum. Geçen günlerde gaming gen tr den şu özelliklere sahip bir kasa topladım: - ASUS PRIME Radeon RX 9070 XT OC - Amd Ryzen 5 7500F - Lexar Thor OC 32GB...
  3. c0rbius

RX 9070 xt vs RTX 5070

İki hazır sistem arasında kaldım. İkisi de aynı özelliklere sahip ryzen 5 7500f işlemci 2*16 32 gb ram 1 tb ssd 750w 80+ kasa Ancak birinde Gigabyte rtx 5070 windforce oc ekran kartı varken diğerinde; (Bu sistemde giriş seviye gigabyte anakart var) Asus prime 9070xt oc ekran kartı bulunuyor...
  4. c0rbius

Ryzen 5 7500f 5070'e yeter mi?

Ryzen 7 5700f, 3440*1440 Çözünürlükte RTX 5070 e darboğaz yapar mı? Bu zamana kadar kurduğum tüm sistemlerde fps drop sorunu yaşadım ve bundan korkuyorum açıkçası. sistemde 750w vento kasa rtx 5070 gigabyte 32 gb 6000mhz cl 38 ram düşünüyorum tek slot işlemcide ise ryzen 5 7500f var. İşlemciye...
  5. c0rbius

M4 mac mini ile M4 macbook air arasında devasa bir fark var mıdır?

Grafikerim ve işlerimde m4 mac mini kullanıyorum ancak mac mini olduğundan dışarıda yada ekran olmayan bir yerde kullanamıyorum. Onu satıp üzerine bir mac mini parası daha koyup m4 macbook air almayı düşünüyorum. 13 inç 10 cpu 8 gpu 16gb ram var. Mac miniden tek farkı 10gpu değil de 8gpu...
  6. c0rbius

PS5 için hangi Monitörü alacağım konusunda inanılmaz kararsız kaldım

Yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum ve ekran tercihi için 2 cihaz arasında inanılmaz derecede kalmış bulunmaktayım. Bu alacağım monitörü hem pc hem de ps5 için aynı anda kullanacağım. Şu anda elimde 24 inç ips 144hz 1ms bir monitör bulunmakta bunu da dikey şekilde konumlandırıp ikinci monitör...
  7. c0rbius

Mac mini m4 vs m4 pro

yeni tanıtılan mac minilerden almayı planlıyorum ama base versiyonla pro versiyonu arasında çok ciddi fiyat farkı oluyor. Eğer proyu tercih edersem ailemde çok ciddi bir yük yaratacağım. Şu anda bir düğün organizasyon şirketinde animatör grafiker olarak part time şekilde çalışıyorum. Genelde...
  8. c0rbius

16+8+8 gb ram olur mu?

Asus ROG Zephyrus G15 2022 model laptopum için ram rakviyesi yapmam gerekiyor. Tasarımla alakalı bir yerde işe girdim ve özellikle Adobe programları ramlerimin tamamını kullanıyor. Dolayısıyla projeleri açamama donma gibi sorunlr yaşıyorum. 8 gb anakarta entegre 8 gb da 1 slota takılmış ram var...
  9. c0rbius

Asus ROG Zephyrus Laptop için ram takviyesi

Asus ROG Zephyrus G15 2022 model laptopum için ram rakviyesi yapmam gerekiyor. Tasarımla alakalı bir yerde işe girdim ve özellikle Adobe programları ramlerimin tamamını kullanıyor. Dolayısıyla projeleri açamama donma gibi sorunlr yaşıyorum. 8 gb anakarta entegre 8 gb da 1 slota takılmış ram var...
  10. c0rbius

2000 TL RGB Klavye Önerisi

Arkadaşım yeni PC topladı s*lak klavye almamış. Tüm ekipmanları var PC yle bakışıyor şuan. Bu çocuğa Allah rızası için yardım edecek bir babayiğit çıkar mı acaba?
  11. c0rbius

Akılalmaz bir durumun içine düştüm.

İstanbulda bir üniversitede 2 yıllık bir önlisans bölümünde bu sene son sınıfımı bitirdim fakat yaz stajını tamamlamam gerekiyordu. Bir yandan da sene boyu sınava hazırlandım ve istediğim üniversitede istediğim bir başka önlisans bölümünü tam burslu olarak tutturmayı başardım. Fakat ben yaz...
  12. c0rbius

Aldığım konsolun sıfır olduğunu nasıl anlarım?

Bugün trendyol, "Markon" satıcısı üzerinden aldığım switch lite elime ulaştı. Kutusunun içindeki kartonun yırtık olması(Kutuyu açmadan yırtılmış olamaz), dış kutunun ezik olması ve kullanım kılavuzunun olmaması sebebiyle biraz şüpheye düştüm. Aklıma cihaz seri numarasıyla aratma yapma fikri...
  13. c0rbius

Nintendo Switch için SD Kart önerisi?

Switch lite cihazıma SD kart almak istiyorum ama gördüğüm kadarıyla switch serisi özel SD kartlar çıkarmışlar. Acaba sadece bu özel seri kartlar mı Switch de çalışıyor yoksa bir pazarlama stratejisi mi? Ne olayı var bu SD kartların?
  14. c0rbius

Beni dolandıran kişiyi buldum.

Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bir instagram sayfasından 1150 tl ye figür almıştım. Adam beni oyaladıkça oyaladı. En son da yarın haber vericem diyip daha da mesajlarıma dönmedi. Sonra da instagram hesabını daha da kullanmadı. Ben de o sıralarda dolandırıldığımı düşünüp 3d yazıcı işini bilen bir...
  15. c0rbius

Kutusu açılmamış monitör iade edilir mi?

Dün sinerjiden monitör aldım. Eve dönerken media markt a uğrayayım dedim. Teşhir bir monitör buldum yarı yarıya düşmüştü fiyatı gıcır gıcırdı. Ben de onu aldım ikisiyle eve döndüm. Diğer monitörü iade edebiliyor muyum? Kutusunu açmadım.
  16. c0rbius

Cooler Master monitör alınır mı?

Kendisini Asus Rog zephyrus 2022 model laptopum ile kullanacağım. HDMI üzerinden bağladığımdan dolayı max 120hz alabiliyorum zaten. Ayrıca tasarımcı olduğum için renk doğruluğu ve renk skalası da benim için önemli ki bu monitör de tam bir denge monitörü gibi duruyor. Tek sorum acaba rekabetçi...
  17. c0rbius

Asus ROG Laptop ekran kartı güç ayarı

Asus Rog zephyrus 2022 GA503R modeli için elle bir mhz ayarı yaptım fakat totalde laptopun gücüyle dengeli mi bir sıkıntı var mı bilmiyorum. Oyunlarda turbo modunda fps drop problemi yaşıyordum. Kendi aklımca 10 watt keran kartından alıp işlemciye verdim. Gerçekten de işlemci kendine geldi...
  18. c0rbius

Altyapısız internet çözümleri?

İstanbul Sancaktepe’de yeni yapılan evimizde internet altyapısı bulunmamakta. En az 6 ay da gelmeyecekmiş. Kablonet airfiber gibi çözümlere baktım ama hiçbirini önermedikkerini gördüm. Superbox desen aşırı pahalı. Önerisi olan varsa yazsın. Kötünün arasından iyiyi de seçebiliriz. Maksat...
  19. c0rbius

Amazon yurt dışından figür almak?

Amazon'dan figür almak istiyorum fakat istisnasız her figürde figürden daha yüksek fiyatlı shipment ücreti istiyorlar. Bu shipment ücretini düşürebileceğim ya da sıfırlayabileceğim bir yol var mı? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
  20. c0rbius

Dekoratif amaçlı kutulu oyun

Dekoratif amaçlı kutulu oyun aramaktayım. PS1 -2 -3 xbox hiç fark etmez. Hatta içinde oyun olmasa da olur kutusu olsa yeterli. Amaç sadece güzel dursun. Herhangi bir site veya mekan önerisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.
Geri