Arama sonuçları: *

• Users: yisbir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Samsung NP450R5G-X07TR MARKA LAPTOPTA BIOS AYARI SONRASİ EKRAN YOK

Herkese iyi forumlar öncelikle. Benim kuzenim evlendiği için eski bilgisayarın bana verdi sistem donanımları şöyle: -i5 3320m -120 gb ssd -gt740m 2 gb -8 gb ram ddr3 Bize geldiğinde açarken samsung logosunun altında otomatik onarım hazırlanıyor yazısında kalıyordu bende chat gpt ye sordum ve...
  2. Y

Samsung NP450R5G-X07TR MARKA LAPTOPTA BIOS AYARI SONRASİ EKRAN YOK

Herkese iyi forumlar öncelikle. Benim kuzenim evlendiği için eski bilgisayarın bana verdi sistem donanımları şöyle: -i5 3320m -120 gb ssd -gt740m 2 gb -8 gb ram ddr3 Bize geldiğinde açarken samsung logosunun altında otomatik onarım hazırlanıyor yazısında kalıyordu bende chat gpt ye sordum ve...
  3. Y

Sıfır windows 10 kurduktan sonra Otomatik onarım sorunu

Iyi günler neden böyle yapıyor bilmiyorum laptopum acer aspire e1-531 2013 te aldık Görüntüleri şu şekilde her şeyi denedim düzelmiyor
  4. Y

ACER ASPIRE E1-531 NO BOOTABLE DEVICE ERROR

Öncelikle merhabalar bilgisayarım laptop acer aspire e1-531 orjinalde windows 8 biz windows 10 yaptık bunu bi söyleyeyim şimdi asıl soruna geliyorum. Benim dedemin eski bir bilgisayarı vardı onun ekranı gelmeyince bizim bilgisayarı kullanarak ondaki bilgileri kurtaralım dedik. Bunun içinde...
  5. Y

ACER ASPIRE E1-531 NO BOOTABLE DEVICE ERROR

Öncelikle merhabalar bilgisayarım laptop acer aspire e1-531 orjinalde windows 8 biz windows 10 yaptık bunu bi söyleyeyim şimdi asıl soruna geliyorum. Benim dedemin eski bir bilgisayarı vardı onun ekranı gelmeyince bizim bilgisayarı kullanarak ondaki bilgileri kurtaralım dedik. Bunun içinde...
  6. Y

Acer aspire e1-531 NO BOOTABLE DEVICE HIT ANY KEY hatası

Öncelikle merhabalar bilgisayarım laptop acer aspire e1-531 orjinalde windows 8 biz windows 10 yaptık bunu bi söyleyeyim şimdi asıl soruna geliyorum. Benim dedemin eski bir bilgisayarı vardı onun ekranı gelmeyince bizim bilgisayarı kullanarak ondaki bilgileri kurtaralım dedik. Bunun içinde bizim...
  7. Y

Acer aspire e1-531 bilgisayar modeli için 4 gb ddr3 ram önerisi

Herkese merhaba benim bilgisayarımda 4 gb ddr3 ram bulunmakta ram markası nanya buna uygun bir tane daha ram almak istiyorum 4gb ram önerebilir misiniz lütfen
Geri