Arama sonuçları: *

• Users: loren4
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. loren4

Gigabyte Aorus 16X Laptop Ne Kadar Eder?

Aralık 2024'te İncehesap'dan Gigabyte Aorus 16X 9kg laptopu almıştım. O zaman 50 bin TL'ye almıştım ama şu an stokta bulunmadığı için tam bir fiyat koyamıyorum. 18 ay garantisi devam ediyor. Fatura, kutu, adaptör olduğu gibi sapasağlam duruyor. Aldığımda kurduğum Windows 11 ile kullanıyorum...
  2. loren4

CSFloat alacağım item satıcının envanterinde yok.

Saat 18:00 gibi CSFloat'dan 25 dolar değerinde bir skin satın aldım ama satıcı Steam'de çevrimiçi olmasına rağmen takası onaylamadı. Bir de alacağım item satıcının envanterinde yok. Konuyu açma sebebim dolandırılma korkusu değil fakat envanterinde bulunmayan bir ürünü nasıl satılığa çıkarabiliyor?
  3. loren4

Ücretsiz Steam Key Hediye Ediyorum

Hızlı olan kazanır. Pathfinder: Wrath of the Righteous - 5XMLL-B43QV-YDE9K
  4. loren4

Razer Viper V3 Pro'dan gelen ses normal mi?

2 gün önce Viper V3 Pro satın aldım ve sorunsuz çalışıyor. Almadan önce baya bir inceleme videosu izledim ve videonun birinde fareyi sallayınca hiç ses çıkmadığını hassas bir mikrofon ile göstermiş. Fakat ben sallayınca hafiften bir tıkırtı geliyor. Fare tekerleğini tutup sallayınca ses gidiyor...
  5. loren4

Razer Blackwidow V3 Işıkları Anlık Gidip Geliyor.

Yaklaşık 1 senedir Razer Blackwidow V3 Roblox Edition kullanıyorum ve daha önce böyle bir şey olmamıştı. 2 gün önce de Razer Viper V3 Pro satın aldım ve ondan sonra olmaya başladı. Işıklar sanki sıfırlanıyormuş gibi ard arda 2 kere sönüp tekrar geliyor. Buna neden olan sorun nedir? Herhangi bir...
  6. loren4

Rust Drop Hesabı satın almak mantıklı mı?

Bildiğiniz gibi Rust'ta Twitch yayınları izleyerek çeşitli skinler kazanabiliyoruz ve ben de bu şekilde bir sürü skin aldım. Fakat müsait olamayıp alamadığım bir çok skin de var. Kabasakal ve İtemsatış gibi sitelerde Rust Twitch Drop hesabı satıyorlar. Çok ucuza bir adet Twitch hesabı satın alıp...
  7. loren4

Metro Exodus Enhanced Edition Türkçe yama önerisi

Merhaba Metro Exodus Türkçe yama arıyorum ama bir türlü bulamadım. AnonymousÇeviri sitesinin clientini indirdim ama virüs olarak algılandı ve silindi. Bir de başka bir türkçe yama için .exe dosyası buldum ama onda da oyunun kurulu olduğu klasörü seçiyorum fakat hata veriyor. Temiz ve güvenilir...
  8. loren4

Forza Horizon 5 arabadaki H simgesi ne anlama geliyor?

Az önce Forza Horizon 5'te çarktan 1987 Mercedes-Benz AMG Hammer Coupe çıkardım. Bu araçtan garajımda zaten bir tane daha vardı fakat diğerinde bu H simgesi yok. Acaba Horizon Sahne Arkası aracı mı diye kontrol ettim fakat orda gözükmüyor. Bu simgenin anlamını bilen var mı?
  9. loren4

Evime kaç Mbps internet bağlanacak?

Normalde adresimde 48 megabit VDSL bulunuyor fakat port doluluğu nedeniyle 16 megabit kullanıyordum. Dün akşam internetten kontrol edip boş porta denk geldim. Netspeed'i aradım ve VDSL'e geçmek için başvuru yaptım. Fakat temsilci geçiş yaparken hata aldığını söyledi ve hatanın en az 1-4 gün...
  10. loren4

Freedos laptopa windows 11 kurulmuyor

Bugün elime ulaşan Aorus 16x laptop'u açtığımda windows olmadığını gördüm. Hemen 16 megabit internetimle Windows 11 iso dosyasını indirdim ve rufus ile 8GB'lık USB belleğime attım. Technopat'ın videosundakileri yaptım fakat olmadı. USB'yi tekrar biçimlendirip bir daha kurdum fakat bu ekrana...
  11. loren4

65000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Yaklaşık 2 haftadır bilgisayar arıyorum ve ne alacağıma bir türlü karar veremedim. 6 veya 9 taksit ile alacağım için faiz ile beraber maksimum 65000TL olması lazım. Bir de monitör alacağım için düz 70000 değil. Önerebileceğiniz sistemleri bekliyorum.
  12. loren4

Ryzen 5 7600, RX 7800 XT sistem alınır mı?

40000TL bütçem var ve aklımda şu sistem var. Gaming.gen'den alacağım sistem nasıldır? Bu fiyata alınabilecek daha iyi sistemler var mı?
Geri