Arama sonuçları: *

• Users: cann30
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Arctis nova pro alınır mı?

Selamlar, esenlikler. Yakın zamanda kulaklık alacağım. Genel olarak oynayacağım oyun CS2 ancak onun harici müzik dinlemekten hoşlanıyorum zevkimi tatmin edecek bir öneriye ve fikre ihtiyacım var. Steelseries arctis nova pro kablolu versiyonu gamedac ile gelmesi sebebiyle beni cezbetti. Aynı...
  2. C

Corsair sbre pro champion series alınır mı? + Mousepad önerisi

Selamlar, esenlikler. Yakın zamanda mouse alacağım ancak çok teferruatına girmek istemiyorum. 2000 TL bandında eski kullandığım ve sensorunden memnun olduğum başlıkta ki mouse'u almayı planlıyorum. 8000hz raporlama hızı olması ve eskiden kullanmam sebebiyle beni kendisine çekiyor. Sizin fikriniz...
  3. C

Steelseries apex 9 mini vs Razer huntsman mini hangisi daha iyi?

Selamlar, 2 hafta içerisinde yeni sistem toplayacağım ve klavye ihtiyacım bulunmakta. Daha önce steelseries apex 9 miniyi kullandım ancak aynı fiyat bandında benzer özelliklere sahip Razer huntsman miniyi gördüm ikisi arasında kaldım. Sizin fikriniz nedir?
  4. C

Topladığım sistem hakkında görüşleriniz nedir?

Selamlar, esenlikler. Önümüzde ki ay yeni PC toplayacağım. Kendim önceki açtığım konulardan aldığım revizeler ile sistemi yeniden oluşturdum görüşlerinizi merak ediyorum. Sistem özellikleri ekte ki fotoğraflarda ki gibidir. Şu an stoğu bulunmadığı için ekleyemedim ancak işlemci olarak ryzen 7...
  5. C

Çözüldü✓ CS2 için sistem önerisi

Selamlar, başlıkta da belirttiğim üzere CS2 ağırlıklı oyun oynamak için sistem toplayacağım. Kafamda ki sistem şu şekilde: R7 9700X. RX 7800XT. MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi 32 GB DDR5 RAM (fazla olduğunu bilmiyorum ileriye dönük olsun diye böyle seçtim ama fikrinizi almak isterim) Cooler...
  6. C

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700x + RX 7800XT sistemim hakkında görüşleriniz nedir?

Selamlar, iyi forumlar, esenlikler herkese. Yeni bir sistem toplayacağım. Toplayacağım sistem hakkında fikirlerinizi merak ediyorum. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi. Ağırlıklı olarak CS2 oynayacağım bunun yanında arasıra pubg. Hikayeli oyunları çok nadir oynayacağım. R7-9700X tercih sebebim...
Geri