Arama sonuçları: *

1. DanteZoldyck16

60kya alınabilecek en iyi sistem

selamlar yayıncı arkadaşıma bir sistem topluyoruz genel olarak her oyunu oynuyor sadece kasa istiyoruz ekstra ekipmanlara gerek yok 60k bütçe var 60kyı biraz geçebilir Birde ekstra bir durum var bütün ekipmanlar aynı siteden olursa sevinirim arkadaşımın şirketi olduğu için vergi indirimi tarzı...
  2. DanteZoldyck16

Yardım Dublex 260 m² ev için vdsl modem önerisi?

Merhabalar, evim için bir modem arıyorum. Evin her yerinde internet çekmiyor; bu soruna bir çözüm sunarsanız sevinirim. Ev altyapım VDSL ve TürkNet üzerinden 50 Mbps internet hizmeti alıyorum. Ancak yakında Türk Telekom’un 1000 Mbps ya da Turkcell'in yüksek hızlı internet altyapısına geçmeyi...
  3. DanteZoldyck16

150k her şey dahil sistem

Arkadaşlar, kardeşime 18. yaş gününe özel, her şey dahil bir sistem hediye etmek istiyorum. Oynadığı oyunlar biraz karışık; 4K çözünürlükte hikâye odaklı oyunlar da oynuyor, aynı anda CS2 ve Valorant gibi rekabetçi oyunlara da oldukça zaman ayırıyor. Buna göre bir sistem önerisinde bulunursanız...
  4. DanteZoldyck16

300k sistem önerisi sadece kasa!

Selam arkadaşlar, Kendime, genel kullanım amacı oyun olan, olabilecek en iyi PC sistemini toplamayı düşünüyorum. Parçaların tamamının siyah renkli olmasını ve kasanın her tarafının temperli camla kaplı olmasını istiyorum. Özellikle anakartın Thunderbolt 4ya da USB 4 desteği sunması benim için...
  5. DanteZoldyck16

50k bütçe laptop önerisi

Arkadaşlar, kız arkadaşım diş protezi bölümünde okuyor. Doğum günü hediyesi olarak 40-50 bin TL arası bir laptop alacağım. Kendisi yurtta yaşadığı için şu an laptop almak zorundayım. Alacağım laptopu hem işi için hem de oyunlar için kullanacak. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Geri