Arama sonuçları: *

• Users: VixToix037
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

30 40 arası laptop tavsiye

güzel modeller neler ustalar
  2. V

Cs den 30 dolar kasa düştü harcama önerisi

hydra kasası düştü satıp oyun mu alsam yoksa skin mi bilemedim aklımdaki oyun vic3 tüm dlcleri ile beraber ama başka tavsiyesi olan var mı
  3. V

Uygun fiyata gamepad

maks 800tl olcak şekilde güzel bi kol var mı kablolu kablosuz farketmez özellikle analoğu ve l1 l2 r1 r2 tuşları iyi olursa sevirinim ama çok da mühim değil
  4. V

3k ya mouse klavye kulaklık

max 3k olacak şekilde bir öneri bekliyorum
  5. V

Fc25 pc de ps3 kolu kullanma

fc25 de nasıl ps3 kolu kullanılır scp toolkit indirdim ama sonra ne yapacağımı bulamadım var mı bilen
  6. V

Whatsapp gruba chat botu ekleme

Chatgpt veya başka bir AI whatsapp grubuna eklenebilir mi
  7. V

Temu ekran koruyucu bulabilir miyim

Tecno Camon 20 pro telefonuna ekran koruyucu bulubilir miyim varsa da tavsiye ettiğiniz marka nelerdir
  8. V

Temudan mousepad tavsiye

Temudan küçük boyutlu mouse pad ne önerirsiniz
  9. V

Fc 25 gereksimleri bilen

r7 5825u fc25 oynatır mı bilen var mı
  10. V

Direnç bandı nerden bulabilirim

Eczanede falan var mıdır
  11. V

2000 lira civarı ayakkabı

41 42 numara spor tarzı ve özellikle tabanı çok kalın yüksek olmayan ve mümkümse çok ter yapmayacak bir model arıyorum marka çok da önemli değil
  12. V

Yardım CS2 akıcılık sorunu.

R7 5825u ile oynuyorum 80fps altına düştüğünde sanki 40 50 FPS gibi oluyor 100 civarı sıkıntı yok ama. hangi ayarları yapmalıyım oyun içi, amd, ve windows olmak üzere Ayarlar 1280x1024 En low Güç modu seçeneği daha iyi pil modunda(en solda) ama değiştirince çok fark olmuyordu diye hatırlıyorum...
  13. V

Demir beş lira var mı?

Demir beş liralar mı çıkıyor babam eve 4 5 tane getirdi galiba 100. Yıla özel bildiğim kadarıyla
  14. V

Tecno Camon 20 pro ekran koruyucu

Bildiğiniz iyi koruyucular nedir
  15. V

Boşta yüksek ram kullanım sorunu

boşta nasıl bu kadar ram kullanılıyo anlam veremedim.Tarayıcılarda toplam 7 sekme açık adam akıllı bi da forum, chatgpt, yt var. 1737828258 Galiba ms edgeden dolayı ama emin değilim
  16. V

Mr görüntüsünden anlayan var mı

Dizimden sakatlandım mrdan anlayan arkadaşlar varsa yazsın linki yenileyeyim https://teleradyoloji.saglik.gov.tr/viewer/#/viewpatient?otac=Ae3xPMuUwgmwIF6EDzcsRXaEKjeYNX3OSmv4h9_Qf6w
  17. V

Sakaryada olanlar yardım edebilir mi

Arkadaşlar merhaba benim karaman Yenikent devlet hastanesinde saat 22de mr randevum var erken girmeyi denicem giremezsem sizce saat 22.30 gibi gar meydanına gidebilecek otobüs gelir mi 21d ve 21c gözüküyor ama o saatte hastaneye gelir mi bilmiyorum çünkü gar meydanından da terminale gitmem...
  18. V

Çözüldü✓ Kaspersky farklı cihazlar

kaspersky de farklı cihazlar için paketler mevcut biz 3 kişi girmeyi düşünüyoruz hepimizde vpn falan sıkıntısız çalışır değil mi ?
  19. V

CS battle pass alınır mı

CS battle pass almak mantıklı mı neler var pass te yurtdayım açıp bakamıyorum cevaplarsanız sevinirim
  20. V

Çözüldü✓ Trendyol iade kabul eder mi

Henüz daha teslim almadım alır almaz iade etmek istiyorum ürünü teslim aldığım an iade şubesine gidecem iade olur mu
Geri