Arama sonuçları: *

• Users: Slawyer
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Slawyer

Oneplus 13 mü s25+ mı daha iyi?

Op 13 deneyimledim ve biliyorum s25+ onun kadar haz verir mi ekran konusunda ben kameraya bakmıyorum ve arayüz performansı olarak
  2. Slawyer

Türk telekom şikayet nasıl takip edilir?

Ben sitede fiber önerisinde bulunmuştum türk telekoma 2 gün sonra cevap verdiler ve bana bir bildirim numarası verdi nasıl takip edeceğimi bilmiyorum.
  3. Slawyer

Xiaomi 15 Ultra Kayıt oluyor mu?

Xiaomi 15 ultra kayıt oluyorsa alcam. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  4. Slawyer

40.000 TL Pc önerisi

40.000 TL param var güzel bir sistem arıyorum(Mönitör+Klavye+mouse da olsun içinde) Önerilerinizi bekliyorum
  5. Slawyer

52K'ya honor magic 7 pro alınır mı?

Merhabalar takas desteği ile birlikte fiyat düşüyor ve yanına tablet veriyorlar sizce almalımıyım?
  6. Slawyer

50kya yurtiçi telefon önerisi

Oneplus 13ü satmayı planlıyorum 50k ya telefon istiyorum neyi almam mantıklı olur 2.el ya da 0 fark etmez
  7. Slawyer

Büyüme geriliği hastalığına doktor bakar mı?

Arkadaşlar merhaba zamanında 2013te büyüme geriliği ve dehb hastası olarak teşhis yedim ama hiç hormon kullanmadım. Şu anda elimde epikriz raporu var pazartesi heyete gidip psikiyatriste vericem. Boyum 173-176 civarlarında şu anda 17 yaşındayım. Boyumun normalden daha fazla uzun olması...
  8. Slawyer

Oneplus 13 ne zaman türkiyeye gelecek?

Evet sorum bu yd telefonumu(op 13) satıp yurt içi oneplus 13 e geçeceğim bu konu hakkında baya araştırma yaptım ancak bulamadım sizin bir bilginiz var mıdır?
  9. Slawyer

Oneplus 13 e geçmeli miyim?

Ben ios kullanamıyorum telefonu alalı 1-2 hafta oldu 16 pro maxten hiç memnun değilim 30k ya oneplus 13 var yurtdışı ona geçmeyi düşünüyorum sizin düşüncelerinizi merak ettiğim için konuyu açtım
  10. Slawyer

Eski cihazımı hangi modelle takaslamalıyım?

şu anda 16 pro maxim var ve elimde a32 kaldı bu cihazı hangi cihazlarla takaslamalıyım?
  11. Slawyer

İos mu Android mi alınmalı?

Merhabalar telefon alacağım ios telefon mu alayım yoksa android mi?
  12. Slawyer

45.000 TL'ye değer mi?

16 pro maxi ayın 5inde alcam ama yd başka cihaz almalımıyım yoksa devam mı
  13. Slawyer

Yurtdışı telefon önerisi

Selamlar öncelikle ben iki model arasında kaldım hangisini almalıyım? 15 pro max : 40.000 TL 16 pro max : 45.000 TL
Top Bottom