Arama sonuçları: *

• Users: savinien
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Steam oyun önerisi almak istiyorum.

Selamlar. Rtx 4060, 32 gb ram, ryzen 7 işlemcili bir laptop aldım ve oynamak için oyunlar arıyorum. Şu ana kadar aldıklarım: Baldur's Gate 3 Battlefield 1 Kena: Bridge of Spirits (bitirdim) Path of exile 2 almayı düşünüyordum ancak İngilizcemin yetersiz olması ve oyunun çok karışık gözükmesi...
  2. S

HP Victus 16, RTX 4060, R7-8845HS Pil Süresi ve Sıcaklık?

Bu modeli kullanan varsa yorum yapabilir mi acaba? https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s1010nt-9z790ea-8gb-rtx4060-ryzen-7-8840h-32gb-ram-1tb-ssd-16-1-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00006KPBOQ?magaza=GpnTeknoloji Yüksek grafikli oyunlarda sıcaklık maks nereye kadar çıkıyor...
  3. S

48K Bütçeye Gaming Laptop Önerisi

Selamlar. İlk önceliğim iş/ofis bilgisayarı olarak kullanabileceğim bir laptop almak ancak oyun bilgisayarlarına da bakıp fikir edinmek istiyorum. Okulum bitmesine 1 yıl civarı kaldı ve bir işe girdiğimde çalıştığım yer de bir ofis bilgisayarı vereceği için terchimi oyun bilgisayarından yana...
  4. S

48K Bütçeye Laptop Önerisi

Selamlar. Alacağım bilgisayarı kullanım amaçlarım şu şekilde: Yazılım, veri analizi (vscode, datagrip, dbeaver, powerbi gibi uygulamalar) Office programları (Özellikle Excel) Günlük kullanım, dizi-film izleme, 10-15 açık sekme. Bütçem maksimum 47-48k'ya çıkabilir. Şarjı uzun süre giden...
Geri