Arama sonuçları: *

• Users: Atlas007
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Biosa girerken, pc sıfırlarken siyah ekranda kalma

selamlar biosa giremiyorum bilgisayar siyah ekranda kalıyor gelişmiş seçeneklerdende denedim format atmayı denedim olmadı Monitör odys g3. Hdmı kablo Ekran kartı rx570 yardım 2 yıldır uğraşıyorum sonuna varamadım
  2. A

Selamlar Bu sistem alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-rx-9060-xt-a520m-512gb-m-2-ssd-16gb-ram.html sistemde rx9600 8gb başka sistem önersii varsa alırım bu bütçe civarında
  3. A

Bu hangi Fc 26 sitesi

Selamlar fc26 da böyle bir site var fakat ismini hatırlamıyorum bilenler yazabilir mi
  4. A

Yeni kulaklık lazım önerilere açığım

Herkese Selam bana kablosuz ışıklı olabilir hem dışarda müzik dinlemelik hemde evde oyun oynamalık bir kulaklık lazım
  5. A

Cyberpunk 2077 ultimate edition ps5 Türkçe mi

cyberpunk 2077 ultimate edition ps5 Türkçe mi
  6. A

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition ile Cyberpunk2077 arasındaki fark

Selamlar yeni bir seriye başlamak için Cyperbunk ı seçtim fakat hem ultimate var hem cyberpunk yani ikisinin arasındaki fark de ultimate ile hikaye aynı mı yoksa ikisi farklı oyun mu farklıysa ilk hangisini oynamalıyım
  7. A

MC bedrock tamir büyülü kazma

MC bedrock tamir büyülü kazma envanterimde iken xp alırkan elime almama gerek kalmadan onarma modu lazım bilen varsa yaza bilir mi
  8. A

Battleflied 1 arkadaş Çevrim dışı gözüküyor

Battleflied 1 arkadaş Çevrim dışı gözüküyor
  9. A

Valorant hesap askıya aldındı Ve hiç bir şey bilmiyorum

merhabalar Bu gün Valorant oynucaktım fakat hesabı açtım oyuna o riot ekranında hesab askıya alındı falan çıktı fakat ben neden Askıya alındım Ne zaman Askıdan kalkıcam hiç bir fikrim yok orda geçici yazıyor ama ne zaman
  10. A

Witcher 3 Amd ryzen 5 1600 six core amd Radeon 570 Witcher 3 açar mı

Witcher 3 Amd ryzen 5 1600 six core amd Radeon 570 Witcher 3 açar mı
  11. A

GeForce Now Performance Gündüz

GeForce Now Performance Gündüz Paketini aldığımız zaman her gün için 11 saat yoksa tek günlük 11 saat mi ( 07.00-18.00 )
  12. A

The Escapists 2 Türkçe

The Escapists 2 Türkçe yama lazım nası kurabilirm nerden bulabilirim
  13. A

Rampage V900-S Almalı mıyım?

Merhaba direk konuya geçiyorum ben Euro truck asseto corsa gibi oyunları klavyeden oynuyorum ve artık sıkmaya başladı bu yüzden de doğum günümde (Öğrwnciyim) ailemden direksiyon seti almalarını isticem fakat ne alıcamğımı bilemiyorum bu konuda da size tanışmak istedim piyasada bildiğim kadarıyla...
  14. A

Bios ekranı gelmiyor

Merhabalar direk konuya geçiyorum benim sistemimde amd ryzen 1600 six core amd radeon 570 var bu sistemle bluestack gameloop memuplay gibi mobil oyun oynamak için indirdim fakat bana overlock atmamı ve sanallaştırma yı açmamıc istedi bunu araştır dıhım zaman bios açmam gerektiğini öğrendim ve pc...
  15. A

Papara Kart bakiyeni ortak kullanma

Merhaba direk konuya geçiyorum ben parğara kullanıyorum yakın zamndada arkadaşım aldı bana da rica etti “benim Papara kartımı senin telefonuna eklesek “ diye bi ricada bulundu bende ekledim ama şimdi kartlardaki para toplam olarak sayılıyo yani 2 misin kartının içinde ki paraları ayrı ayrı değil...
Geri