Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ Anakart ez debug LED CPU dram ışığı yanıyor sistem acilmiyor

Başıma 3 kez gelen bu sorunu önceden ramlari çıkartıp taktigda duzeliyordu şimdi nedense olması biosu sifirladim arkadisimi çağırdım farklı ram deneme si benim Rami onunkinde denedik çalışıyor her şey yani donanımda sorun yok gibiydi anakart sorunsuz bı anda valo oynarken sistem reset attı açıldı...
  2. E

Çözüldü✓ Bu kablolardan hangisi CPU guc yerine anakarta takılmalı !

Arkadaşlar acil yardım lazım hangisi anakarta işlemci için takılır lutfen
  3. E

RX 590 xfx fatboy vs Sapphire nitro + special edition

İki kart arasında kaldım bütçe maksimum 3500 daha fazla çıkamam önerilerinizi bekliyorum
  4. E

Çözüldü✓ RX 590 Gme edition nedir Alınır mı?

2800 3500 civarına Alınır mı?.Lutfen biraz daha bekle 1k-2k ekle demeyin bu civarda bütçe 650w highpower 2x 8 crucial ram a620 MSI r5 7600 API var şuan sadece. Diğer sorum Gme edition nedir çin de uretiliyomus şahsen ben çin malına güvenmiyorum sizin yorumlariniz nelerdir?
  5. E

Çözüldü✓ Strong M4-12XPRO vs Deepcool ag300

arkadaslar işlemcim ryzen 5 7600 hangisi daha iyidir
  6. E

Çözüldü✓ Laptopa dönüştürücü ile kasa fanı takilirmi yoksa usbli kasa fanı varmı rgbli

Arkadaşlar USB çıkışli falan kasa fanı varmı yada dönüştürücü ben kendi halinde plastik ile kutu yaptım içine laptopu koycam laptop ekranı yok çünkü monitör var. İşte sorum kasa fanı takkabilir miyim
  7. E

Fakeromdan global veya eu room gecmek istiyorum cihaz redmi12pro5g

Cihaza hiç direnç veya imei işlemi uygulanmadı 10 ay oldu baya fake rom kullanmışım nfc özelliği yoktu araştırırken öğrendi fakerom u bu konuda bilgim yok evde yapabilir iyim yoksa telefoncu hallederim 90 günlük mi hesabım falan var cihaz china redmi note 12 pro 5g nfc özelliği ve akicilik için...
Geri