Arama sonuçları: *

1. We_need_meet

IPS monitör ışık sızması miktarı normal mi?

IPS monitör kullanıyorum, normalde IPS monitörlerde ışık sızması normal diye biliyorum ama çok anlamadığım için sormak istedim. Siyah ekranda belli oluyor, kırmızı veya yeşil ekranda belli olmuyor. Fotoğrafta belli olduğu kadar gözle görünmüyor. Monitörün modeli: Philips Evnia 24M2N3200S...
  2. We_need_meet

Türknet aktivasyon sürecindeyken iptal edebilir miyim?

Başka bir operatörden Türknet'e geçiş yapmıştım ama vazgeçtim çok uzun sürdü. Henüz aktivasyon süresi bitmedi o andayken nasıl vazgeçebilirim aramaya çalıştım ama orada da ses duyamadım. Sonuç: Edilebiliyormuş, yazmak yeterliymiş.
  3. We_need_meet

Staja belirtilen günden geç başlarsam sorun olur mu?

Normalde Kariyer Kapısına göre 19 Ağustosta hastanede stajım başlıyordu ama yeterli evraklarım olmadığı için birkaç gün geç başlayabilecek gibi görünüyorum. Bunu yapabilir miyim, herhangi bir sorun olur mu, Mazeret dilekçesini götürmem lazım olur mu?
  4. We_need_meet

Teknosa.com dan telefon alınır mı?

Hayatımda hiç internetten telefon almadım hep gidip telefonlara baktım ama bu sefer almayı düşündüğüm telefon yani Nothing Phone 1'i hiçbir yerde görmedim bu yüzden internetten almaya karar verdim. Teknosa.com dan almayı düşünüyorum daha önce buradan telefon alan var mı, bir sorunla...
  5. We_need_meet

Çözüldü✓ İnternet var, ama benim telefonumda "internet olmadan bağlı" yazıyor.

Evde ki başka cihazlarda internet olmasına rağmen benim telefonumda internet "İnternet olmadan bağlı" olarak yazıyor. Telefonu aç kapa yapıyorum bir süre geliyordu sonra geri gidiyordu, bu yazıyı yazarken telefonu tekrardan yeniden başlattım ve bu sefer gelmedi aynı zamanda modemi de aç kapa...
  6. We_need_meet

Erkek kuaförlerinde kart geçiyor mu?

10 yılı aşkındır gittiğim mahalle berberim emekli oldu. Bu sebepten dolayı saçımı kestirecek yeni bir yer arıyordum. Mahalle berberine benzemeyen bir kuaför var, oraya gitmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz ülke genelinde saç kesimi artık pahalandığı için içimde bir soru oluştu. Normalde tanıdık...
  7. We_need_meet

AVM'lerde ki oyun merkezlerinde nasıl oyun oynanıyor?

Birini AVM de ki oyun merkezine götürmeyi düşünüyorum. Hani şu AVM nin en yemek katında olanlardan ama en son 10 yıl önce falan gitmişimdir ve bu konuda hiç bir şey bilmiyorum. Nasıl oyun oynanıyor? Jeton mu lazım? Yoksa bir kere para veriyoruz ve sınırsız mı? Fiyat aralığı ortalama ne kadar...
  8. We_need_meet

Bir anda gelen karamsar düşünceleri geçirebiliyor musunuz?

Bu, hepimizde oluyordur. Ne güzel mutluyken birileri ile sosyalleştikten sonra falan bir anda karamsar düşünceler gelir. Acaba benden rahatsız oluyorlar mı? Acaba beni umursayan var mı? Bir süre gruba mesaj yazmasam "neden mesaj yazmıyorsun?" diye soran olur mu? Gibisinden düşünceler. Siz bu...
  9. We_need_meet

Can sıkıntısından işe başlanılır mı?

Hocalarım, selamlar. Öylesine işe girilir mi? Bakıyorum da, genellikle boş zamanım var ve bu boş zamanımda da genellikle boş şeyler yapıyorum. Diyorum acaba en azından işe gitsem. Vaktim azaldı diye kendimi dolu şeylere yani derslerime verebilir miyim. Ailemin herhangi bir geçim sorunu yok, aynı...
  10. We_need_meet

Bozuk kağıt para geçen ATMler hangisi

Para harcamayı pek sevmeyen birisiyim, o yüzden harcamadığım 5 tl(olmasa da olur), 10 tl ve 20 tl yi yatırabileceğim ATM var mı? Varsa hangisi/hangileri? Çoğu ATM, 50tl ve 50tl üstü kağıt paraları kabul ediyormuş. Sanırım Akbank kabul ediyormuş ama emin değilim.
  11. We_need_meet

Yemek yedikten sonra mide bulantısı ve öksürük

Selamlar. Konu başlıkta ki gibi yemek yedikten sonra midem bulanıyor ve öksürük başlıyor. Bu genelde tatlı şeyler yedikten sonra oluyor aynı zamanda çok yemek yediğim zamanlarda da oluyor. sizde böyle bir sorun var mı ve bu sizce bu ciddi bir sorun mu? Ciğerlerim acıyacak kadar öksürmüyorum...
Geri