Arama sonuçları: *

• Users: soramam
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Bu UPS Bu Sisteme yeterli mi?

Elektriğin çok kesildiği bir yere gidiyorum. Haliyle UPS almam gerekiyor. Amacım elektrik kesildiğinde bilgisayarımı kapayabilmek. Schneider BVS1000i-GR modelini düşünüyorum. Elektrik kesilince 2-3 dakikada kapamak için yeterli olacaktır ama PSU max 600w sağlıyor. Imzamdaki sistem+monitörü UPSe...
  2. S

Dizibox Açılmıyor ( düzeldi )

dizibox sizde açılıyor mu Not: düzeldi
  3. S

Galaxy Buds 2'nin Ses Kalitesi Sorunu

Pek Müzik dinleyen birisi değilim video izlemek için telefonumda 1-2 Yıldır Anker Soundcore Life P2 kullanıyorum. İşimi görüyor memnunum. bir aile üyesi kulaklık değiştirdiği için eski kulaklığını Yani Galaxy Buds 2'yi bana verdi. denedğimde anker kulaklığa göre sesinin bariz şekilde kötü...
  4. S

Açık Dünya RPG Oyun Tavsiyeleri

Şuan Kingdom Come 1 Oynuyorum 70 saat falan oynadım ancak fazla fazla yan görev kastığım için daha bitirmedim. zaten bitmesini de istemiyorum. ancak eninde sonunda bitecek. Açık Dünya RPG türünü seviyorum. Skyrim'e çok oyunu değiştirmeyecek modlar ekleyerek başlayabilirim. bu türde başka oyun...
  5. S

Hangi Linux Dağıtımını Kurmalıyım?

Elimde Hiç Kullanmadığım 13 Senelik i5 2450M işlemcili, 6GB DDR3 Ramli ve 500GB SSD'li Bir Laptop var. Bu laptopta windows 10 kurulu ve arkaplanda 2.3gb ram kullanıyor. Bu bilgisayara hızlanması için Bir linux dağıtımı kurmak istiyorum. Aklımda Linux Mint var. Başka bir dağıtım önerisi olan var...
  6. S

2200TL'ye Kadar KABLOSUZ Mouse Önerisi

2200tlye kadar kablosuz mouse önerisi lazım kronik sorunu olmaması gerek 2. el almıyorum 2200den daha ucuz da olabilir. bi sorum daha var farenin usb dongleını kasya taksam anakarta takmamdan farkı olur mu
  7. S

🔥İndirim Lexar Thor Beyaz ddr4 8gb ram 499 TL

https://www.gamegaraj.com/urun/lexar-thor-8gb-3600mhz-cl18-ld4bu008g-r3600gswg-beyaz/ beyaz ram arayanlar bakabilir
  8. S

🔥İndirim Kingston DDR4 8GB 499 tl

https://www.gamegaraj.com/urun/kingston-beast-8gb-3200mhz-ddr4-kf432c16bb-8tr/ çok düşmemiş ama alınır iyi fiyat
  9. S

Yardım ÇÖZÜLDÜ - Valheim Cross-Platform Oynama İmkanı Var mı?

Valheimi Steamden oynayacağım. Arkadaşım da PC üzerinden XBOX Store ile oynayacak.aynı oyuna bağlanabilir miyiz?
  10. S

Fallout 4 İndirimde - ( 57 TL)

XBOX store üzerinde Fallout 4 - 57 TL birçok kişi fallout 4'ün Rpg bakımından çok zayıf olduğu için new vegastan kötü olduğunu söylüyor ama yine de alınabilir gibi duruyor
  11. S

Oyun Seçimi İçin Yardım

Sahip olduğum ve oynamayı düşündüğüm birkaç oyun var ama hangisinden başlamalıyım bilmiyorum önerileriniz var mı Fallout Shadow Tactics Tomb Raider (ilk oyunu oynadım) Dishonored Dying light Jedi Fallen Order Deliver Us Mars Metro serisi Horizon Zero Dawn Remnant 1 The Callisto Protocol Hob...
  12. S

EPICGAMES Kış İndirimi OYUN Önerisi

çok pahalı oyun almak istemiyorum 100tl bütçe ile bir sepet veya tek bir oyun alabilirim oyun önerisi lazım
  13. S

EFootball Pc hesabı ve Mobil hesabı bağlama

Pc'deki Efootball konami hesabını mobile bağlayabiliyorum ama kadrolar ve diğer her şey farklı oluyor. forum sitelerinde de aynen dediğim söylenmiş. bunun 2024 yılında bir çözümü falan var mı yoksa yine aynı mı
  14. S

Çözüldü✓ Ram Hızını Yükseltince Bilgisayar Geç Açılıyor

r5 7600 kullanıyorum sanırım 5200mhz ram destekliyormuş. bende 2 adet 16gb 6000mhz ram var. anakartım Asus A620-E-CSM Expo var ama xmp yok sanırım. Expoyu açınca 6000mhze ulaşıyorum ama bilgisayar açılış süresi 15 saniyeden 30 saniyeye yükseliyor
Geri