Arama sonuçları: *

• Users: Murad041
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ryzen 7 9700x de normal sıcaklık ne olmalı?

Selamlar , Ryzen 7 9700x li bi sistem topladım , ilk topladığımda cpu her hangi uygulama açtıgında ani olarak 70-75 dereceye dayanıyo , sonra bios update , undervolt , underclock (-50mhz) ederek ısıyı düşürdüm . Şuan Cs2 , valorantda falan 63-65 derece oluyo birde 65 w modunda , bu gün monster...
  2. M

Gigabyte H610M-H v2 ddr5 anakartıma baglı fanlar dönüyo duruyo

Anakarta baglı tüm fanlar güc düymesine basdıgımda dönüyo 5-10 saniye sonra duruyo , sonra yine normal olarak dönüyo,bu arada durdugunda fanın işıkları yanmaya devam ediyo anakartda argb yeri olmadıgı için çevirici ile psu ya takılı.
  3. M

Power tuşuna basıyorum , cpu ve diger fanlar dönüp duruyor

Bilgisayarın power tuşuna basıyorum , cpu ve diger fanlar , sadece anakarta baglı fanlar 5 saniye dönüp duruyo , sonra yine dönmeye başlıyo Bilgisayar bileşenlerim şöyle: Gigabyte H610M H V2 İ5 13400f Palit Rtx 4060 Crucial 2x 16 gb 4800 mhz ddr5 Wd sn 580 m2 500gb, teamgroup ssd 2tb Fsp 700w...
  4. M

Yardım Rampage Zenith pro aldım sol click sesi sag clickden bir az farklı normalmi bu?

Aldıgım 4-5 gün falan yeni fark etdim , rahatsız edici diyil ama , sol tıkdan daha doygun bi ses çıkarken , sag tıkdan daha farklı ses cıkıyo, Burada Azerbaycandan yazıyorum , Türk kardeşlerime kucak dolusu selamlar.
Geri