Arama sonuçları: *

1. Y

Minecraft 1200 tl ye alınır mı?

Arkadaşlarla mc oynamak istiyoruz modlu falan ama 1200 tl alınır mı indirime girmiceğini düşünüyorum modlu oyniyacağımız için yapacağımız şeylerin sınırı yok diye düşünerek değeceğini düşünüyorum öbür türlü mod kurması falan sıkıntılı işmiş galiba yapamadık biz ayrıca farklı bir şey önericek...
  2. Y

Stats.fm uygulaması sınırsız satın alınır mı?

Stats fm uygulaması sınırsız satın alınır mı kullanan var mı 250 tl 600 den düşmüş gözüküyor yenilerde 60 tl ye aldım diyen gördümde düşermi 60 tl ye elimdeki indirimi de kaçırmak istemiyorum yakınlarda alan birileri varsa bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler
  3. Y

Dün gece kullanıyordum şu anda wifi bozuldu nedeni ne olabilir?

Dün gece rahatca wfiyi kullanıyordum pc de şuan hiç bir wifi gözükmüyor wifi kullanılamaz yazıyor kullanılabilir ağlar hiç çıkmıyor nedenini bilen birisi var mı acaba herhangi bir hata kodu göremedim wifi ağı bulunamadı diyor sadece
  4. Y

Win 11 arka plan gri oluyor

win 11 kullanıyorum yeni olmaya başladı arka plan griye dönüşüyor nedeni nedir pc açtığımda normal bir süre icinde gri oluyor ve tekrar yaptığımda da griye geri dönüşüyor
  5. Y

Steamde oyunuma katılmayı nasıl kapatırım

steamde oyunuma herkes katılamasın sadece davetle katılınabilsin istiyorum lobiye falan gelip duruyo bazı ekli olan adamlar sadece davetle girilebilsin nerden ayarlayabilirimö baktım ama bulamadım
  6. Y

Stardew valley oyununda arkadaşım davet kodu ile katılamıyor

bi arkadaşla stardew valley oynuyorduk sonrasında başka birisi daha gelmek istedi ona davet atıp yanımıza aldıktan sonra ilk arkadaşın oyun kapandı galiba tam bilmiyorum sonra oyunu bende kapatıp açtım ilk arkadaşa davet attım giremedi hiçbir türlü save dosyalarını ona attım o denedi bu seferde...
  7. Y

İphone 16e alınır mı?

Bir yakınım telefon almayı düşünüyor şuan iphone 11 kullanıyor. İphone 16e alınır mı diye bana sordu 15 al falan diyenler var dedi hangisi mantıklı dedi çok bilgim olmadığı için internetteki bilgilerden biraz karşılaştırıp anlattım ama biraz daha öğrenip daha iyi açıklamak isterim bilgisi olan...
  8. Y

Paparaya ne oldu şuan bilgisi olan var mı?

paparaya ne oldu şuan bilgisi olan var mı? birileri bir şeyler diyordu ama çok anlamadım olay ne acaba harcama falan yapılmıyorda merak ettim.
  9. Y

Valheim xbox uygulamasında oyun ön izlemesi yazıyor nedir

Pc den valheim oynamak için xbox uygulamasına baktım fiyat için ama oyun ön izlemesi yazıyor nedir acaba direkt oyunu tam sürüm olarak mı veriyor?
  10. Y

Bu cs 2 skini para eder mi??

stickerları internette bulamadık neredeyse o yüzden bi bilgi sahibi olmak istedik arkadaşımla
  11. Y

Kcd(Kingdom Come: Deliverance) oyununda sahnelerde 15 fps e düşüyor.

Kingdom Come: Deliverance oyununa başladım oyun fena sarıyor ama sahnelerde 15 fps e düşüyor sistemim sağlam bir sistem oyunla ilgili olduğunu düşünüyorum çözmemin bir yolu var mı?Oyun hiç oynanası gelmiyor bu olay yüzünden ayrıca pc ye yakın zamanda format attım ondan sonrada düzelmedi yani...
  12. Y

İtem satış gibi yerlerden steam puanı almak mantıklımı?

İtem satıştan steam puanı alınır mı? zamanında bir arkadaşım 5k almış iyi diyor ama bilemiyorum 60-70 tl bişey 10k puan alınır mı profilimi özelleştirmemde çok işime yararmı 10k puan yasalmıdır ayrıca sıkıntı çıkarırmı bi anda birçok award gelmesi hesaba
  13. Y

Cs de cephanelik bileti alınır mı?

cs de cephanelik bileti almayı düşünüyorum her türlü karlı galiba ama ne yapmam lazım şuan fever case 2 dolar civarında full ondan alıp satsam iyi kar edermiyim ayrıca 5 pass birden acılıyomus galiba fever case al sat yaparak 5 pass parası kasarak 5 pass birden açmak mantıklımı ekstra olarak...
  14. Y

Batman arkham city goty için yama arıyorum

batman arkham city goty edition için yama arıyorum biraz bakındım ama ya yama uyumlu değil yada güvenli olmayan sitelerde var güvenli,epic games ve goty edition için uyumlu yama bilen varsa paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler.
  15. Y

Siyah veya beyaz mousepad önerisi

mousepad arıyorum ama masam biraz küçük o yüzden ilk önemli olan şey masama uyması mousepadin ayrıca monitör ayağının altına girse sıkıntı çıkar mı telefonumdaki uygulamayla ölçtüm alanımı doğruluğu aşağı yukarı doğrudur herhalde beyaz veya siyah arıyorum beyaz kirlenir diyende var siz kendi...
  16. Y

Çözüldü✓ Maksimum 3.5 civarında gamepad önerisi

gamepadle ilgili çok konu açtım bir sürü öneri almıştım şuan hepsi aklımda yakın zamanda gamepadi alacağım ve daha fazla bilgi edinmek istedim aklımda BIGBIG WON Blitz 2 TMR veya Gamesir Tarantula Pro var şimdilik ekstra bu bütçede öneriniz var mı? 1743600787 ekstra olarak xbox veya ps5...
  17. Y

Telefonum bozuk olduğu için kablosuz şarj almak istiyorum

trendyolda g şeklinde kablosuz şarj istasyonları var ama pek güvenilir gelmedi sağlam diye önerilebilecek bir şey var mı ucuz yollu olursa sevinirim 500 tl civarı bulunabilirmi bilmiyorum tabi ama eğer güzel dediğiniz bir şey varsa bütçe çıkmaya çalışırım.
  18. Y

Klavyem arada takılıyor

klavyem yeni sadece w tuşunda oluyor söküp takıyorum tuşu ve switchi düzeliyor ama sonra yeniden oluyor nedeni nedir bilen var mı?
  19. Y

Flydigi Vader 4 Pro Wireless Controller bu gamepadi nerden alabilirim?

bu gamepadi yurtdışı olarak alma gibi bir şey yapabilir miyim bir tanıdığım getirmeden internetten güvenilir şekilde bilgisi olan var mı gümrük falan hiç bilgim yok zor galiba istediğim şey ama bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler
  20. Y

Razer Wolverine V2 Pro VS BIGBIG WON Blitz(tmr) 2 VS GameSir Tarantula Pro

hangi gamepadi almamı önerirsiniz wolverine v2 pro indirimle 3.5k ya düşerse alabilirim diğer ikisinin fiyatı yakın hangisi daha iyidir hiç birinin üzeceğini düşünmüyorum ama almışken sağlamını almak isterim ekstra önerilerede açığım. PC de kullanıcam yakın zamanda ps5 alma gibi bir durum...
Geri