Arama sonuçları: *

1. M

Forza Horizon 5 uygulama simgesi beyaz?

Merhaba, bilgisayarımda Forza Horizon 5 simgesi resimdeki gibi beyaz. Nasıl orijinal simge yapabilirim? Kardeşimde simgeye var ama bende beyaz.
  2. M

Freedos kurarken hata almak?

Resimdeki gibi hata alıyorum ne yapmam lazım?
  3. M

Windows 11 pro lisans anahtarı

https://ty.gl/tpsms5zs0akkt bu ürünü alsam olur mu? Microsoft sitesinde almaya çalıştım ama olmuyor. Bu ürünü alsam bilgi çalma falan olur mu?
  4. M

Windows 11 pro lisans anahtarı nasıl alınır?

Freedos bir msi laptop aldım Windows 11 pro kurmak için gerekenlerden biri de lisans anahtarıymış. Microsoft orijinal siteye girince arama yerine Windows 11 pro yazdım karşıma 9499 tl lik bir şey çıktı. Lisans anahtarı bu mu?
  5. M

Yardım Casper Excalibur G920 vs Asus G16 hangisi sizce?

Alma amacım şunlar: 1. Hikayeli oyunlar oynamak veya açık dünya oyunları mesela god of war, ets, forza, gta 5 2. Fps oyunları mesela pubg, pubg mobile, valorant, rust 3. Üniversite okumak yapay zeka veya siber guvenlik alanlarına yoğunlaşcam mezun olunca bölümüm Bilgisayar mühendisliği...
  6. M

Yüksekokulu ve fakülte farkı nedir?

4 yıl olan bölümlerde yüksekokulu ve fakülte farkı nedir? Ve hangisini seçmem daha iyi olur?
  7. M

Yardım Asus Rog Strix G814 laptop icin ram ve ssd önerir misiniz?

Asus Rog Strix G814 2025 amd işlemcili laptop için 1 tane 2 tb ssd ve 2 tane 32 gb ram almam lazım. Ssd: Samsung 2TB SAMSUNG 990 PRO 7450/6900MB/s M.2 NVMe MZ-V9P2TOBW ( 2 tane ) Ram: Crucial CT2K32G56C46S5 64GB (2X32) 5600MHZ CL46 Ddr5 Dizüstü Bilgisayar Bellek Bu sekil yapsam bence hiç sorun...
  8. M

Yardım Asus Rog Strix G814 2025 amd alınır mi?

Bilgisayar mühendisliği okuyacağım bir yandan kendi oyunumu yapacağım. Oyunda oynayacağım tabi. Başlıkta yazan laptop yani Asus Rog Strix G814 2025 amd modeli alınır mı?
  9. M

Xbox 9. Nesil oyun kolu

Xbox 9. Nesil oyun kolu alacağım. Pille kullanmak daha iyi yoksa batarya ile mi kullanmak daha iyi?
  10. M

Yardım Asus Rog a windows kurma?

Asus Rog Scar 18 almayı düşünüyorum. Arkadaşım freedos şekilde geldiğini söyledi. Ben bu laptopa nasıl win kuracağım. Arkadaşım şu tavsiyeyi verdi: Asus ROG'nin başka bir modeli var bende. Baktığın modeli de inceledim. Asus'un o modeli FreeDOS yani içinde Windows yok. Bu da demek oluyor ki...
  11. M

Asus ROG Strix SCAR 18 vs MSI VECTOR A18 HX

- Asus ROG Strix SCAR 18 - MSI VECTOR A18 HX Bu iki laptoptan hangisini almak mantıklı? başka model önermeyin lütfen. Asusu çok beğendim ama kronik sorun var diyen var baya kaliteli diyen var yani kafam karıştı. Msi asusa göre özellikleri düşük (depolama ve ram olarak) Tam adları: Asus ROG...
  12. M

Yardım Bilgisayar mühendisliği için ne almalıyım?

Öncelikle pc ler amfide mi kullanılıyor? Yoksa pc odaları mi var? Ayrıca kendi aldığımız pc yi derste kullanabiliyor muyuz? Bilgisayar mühendisliği bölümü için sordum.
  13. M

15k-18k arası Samsung telefon önerir misiniz?

Kamera iyi olsa yeter anneme alcaz. Video izliyor ve fotoğraf çekiyor.
  14. M

Macbookta hangi ozellikleri arttirmalıyım ?

Macbook alacağım bilgisayar mühendisliğine başlıcam. Minimum kac gb ssd ve kac gb birleşik bellek olmalı? Birde minimum kac çekirdekli CPU ve GPU olmalı? Not: M4 16 inç versiyonlardan birini alıp gittiği yere kadar kullanmayı planlıyorum?
  15. M

Euroyu bankadan bozdurma?

Ziraat bankasında 150 euro bozmam istiyorum ama nasıl olcak hiçbir şey bilmiyorum. Bilen biri nasıl oluyor anlatabilir mi?
  16. M

Ps5 slime kulaklık bağlama?

Ps5 slim alacağım ama kulaklık ile oynamak istiyorum. Steelseries arctis pro wireless alsam uyumlu olur mu?
  17. M

Yardım 5000 serisi laptoplar ne zaman çıkacak?

Başlıkta yazdığım gibi ??
  18. M

Yardım Macbooktan oyun yapılıyor mu?

Apple cihazlara oyun icin veya Android cihazlarda oynanan oyun yapmak icin macbook alsam olur mu? İllaki windows mu lazım?
  19. M

Gözlük camı özellikleri

Bu özelliklerin olduğu klipsli gözlük bulabilir miyim veya yaptırabilir miyim?
  20. M

Yardım Laptop şarjdayken elektrik gitse sorun olur mu?

Mesela masaüstü pc lerde elektrik gitmesi sıkıntı ya laptoplarda da sorun mu?
Geri