Arama sonuçları: *

• Users: novain
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. novain

5060ti 16GB - 5070 - 5070 TI Sistem Alternatifleri

İyi forumlar arkadaşlar. 3 Adet alternatif oluştu. Sistemlerin katalog isimlerinde yazanların dışında eklemeler yaptım sistemlere. Altta parçaların tek tek yazıldığı kısımlarda gözüküyor. Görsellerin altına ben de not düştüm. 5060ti sistem: SSD ve Ram'i değiştirdim bunda. 5070 sistem: SSD...
  2. novain

RTX 5070 İdeal Oyun Çözünürlüğü

İyi forumlar. Rtx 5070 sistemde Alan Wake 2 denedik. Ultra ayarlar, Full RT, 1080p 70-100 civarı fps vermişti. Full frame gen ile 220-300 dolaylarındaydı. Alan Wake 2 epey sıkıntılı oyun ve full RT ile yaptığımız denemeler bunlar. Internette 5070'in 2k çözünürlük için uygun bir kart olduğunu...
  3. novain

Yardım 27 inç 1080p vs 32 inç 1080p

İyi forumlar. Şu anda 32 inç 768p tv kullanıyorum. Sistem : rx 570 8gb Intel i5 2300 8 gb ram (2. Ram slotu bozuldu) Başka bazı harcamalarımdan ötürü sistem yükseltmem zor. 32 inç tvyi %50 film dizi medya, %50 oyun için kullanıyorum ama her ikisinde de canımı sıkıyor. Awox marka kalitesiz bir...
  4. novain

Yardım Xbox 9. Nesil Gamepad Alternatifleri

Konuyu yanlış başlığa açmışım, moderatör arkadaşlar taşıyabilirse sevinirim. Merhaba herkese. Xbox 9. Nesil Gamepad şu anda 2900 TL civarı. Şarj standı be Bluetooth dongle ile beraber 4000 TL'lik bir paket yapıyor. Hall effect tetik ve analog stick olmaması da cabası. Gamesir Cyclone 2...
  5. novain

Yardım Macun değişiminden sonra 1 saniyelik fan açma - Sapphire Pulse RX 570 8GB Itx

3 yıldır termal macunu değiştirilmemiş şekilde ikinci el olarak aldım. Macun kurumuştu, Arctic mx4 ile değiştirdim. Takıp stres testine soktuğumda ve oyun testi yaptığımda değişim öncesinin neredeyse yarısı fan hızı ile bile 10°C fark gördüm. Yük altında iken sıcaklıklar düştü. Sorun yüksüz...
  6. novain

Öneri 50K civarı gaming laptop

- Bütçe 40.000 TL olarak güncellendi. - İyi forumlar. Çok yakın arkadaşım tavsiye istedi ama ben de laptop pek anlamıyorum. Önceliğimiz: 1- Peşin fiyatına ya da çok fark koymayacak şekilde taksit imkanı olması 2- En az 1TB SSD ve 16 GB ram olması 3- Rtx 4000 serisinden aşağı olmaması 4- Ekran...
  7. novain

Öneri Rx 570 ile kullanılacak 1080p 27 inç Monitor Önerisi.

İyi forumlar. Benzer konular açılmış ancak tam istediğimi bulamadım. 19 inç 768p 60hz bir monitor var şu an. Günlük işlerde de kullanmak istediğim için 27 inç, ekran kartı ve bütçe durumundan ötürü 1080p olarak belirledim hedefimi. Tazeleme hızı makul olan, ips bir monitöre ihtiyacım var...
  8. novain

Led tv ekranda siyah leke

Düzenleme: parmakla fazla bastırmaktan olmuş
  9. novain

Hazır sistemlerde dikkat edilecekler

İyi forumlar herkese. Ben de dahil olmak üzere çevremdeki çoğu insanın kafasına takılan bir durum olduğu için konuyu açmak istedim. Satılan hazır sistemlerde aynı işlemci için farklı güçte ekran kartları görüyorum. Anakartlarda da durum aynı. Psu seçimi zaten ayrı bir mesele. Hazır sistemlerde...
  10. novain

I5 3. Nesil Sistem Güncellemek vs. RX6500XT Hazır Sistem Almak

İyi forumlar arkadaşlar. i5 2300 + GT730 2GB Sistemi 2016'dan beri kullanıyorum. O yıldan bu yana oyun dünyasını hep takip etsem de çıkan oyunları pek oynayamadım. Bu sisteme RX 570 itx ekran kartı almakla Game Garaj'da gördüğüm RX6500XT sistemlerden riske edebileceğim bir fiyata alıp başım...
  11. novain

Öneri Sport Earbuds/Running Earbuds kulaklık önerisi

İyi forumlar. Arkadaşlar bu şekilde kulağa oturan, koşarken falan düşmeyecek şekilde Earbuds önerebilir misiniz?
  12. novain

Öneri Msi gc30 v2 vs Gamesir G7 SE

https://amzn.eu/d/d1QmAQu https://www.epey.com/oyun-kolu/msi-force-gc30-v2.html Gamesir artıları: Hall Effect, Bluetooth, Type-C Eskileri : Bluetooth dongle için ekstra maliyet. Gc30 v2 artıları: Dongle ile çok düşük gecikme Eksileri: Dongle'ın kaybolması ya da bozulması halinde kablo ile...
  13. novain

Yardım Arez rx 560 için furmark ve 3d mark skorları

Arkadaşlar bu kart alınır mı?
  14. novain

Öneri Replika DS4 vs. Logitech F310

https://www.epey.com/oyun-kolu/sony-dualshock-4-v2.html https://www.epey.com/oyun-kolu/logitech-f310.html İyi forumlar. Spor oyunları ve yarış simülasyonları oynamak istiyorum arkadaşlar. Fps ve 3rd person oyunlarını klavye fare oynarım hep. Msi gc30 v2 performansı beklemiyorum bu iki...
  15. novain

Öneri Anakart neye göre seçilir?

Genel olarak ekran kartı, işlemci, ram vb. Seçmeyi biraz öğrendim. Ancak iyi anakart ve kötü anakart sisteme göre nasıl seçilir, nasıl anlaşılır pek az fikrim var. Bu konuda kısa rehber gibi hap bilgi verebilecek arkadaşım var mı?
  16. novain

Counter-Strike Source Steam'den 5.79 Dolara alınır mı?

İyi forumlar. Sistemim CS2'yi verimli oynatacak düzeyde değil. Counter Strike Source'yi de eskiden beri çok severim. Yakın zamanda CS Source v61 adında serverli bir versiyonunu oynuyordum, çeşitli haritalar vardı ve server gayet aktifti. Uygulamanın mining yaptığından şüphelendim ve sildim...
  17. novain

Yardım I5-2300 - RX 570 8gb Darboğaz (650w PSU var)

Arkadaşlar bu ekran kartını almış bulundum ama geri verme imkanım var. i7-3770 işlemci almıştım sorunlu çıktı, ayrıca anakart üzerindeki 2. Ram soketini çalıştırmakta çok zorlandım. Sonra çıkarıp eski işlemciyi takınca 2. Ram soketi yine çok uğraştırdı. Anakarta güvenemediğim için tekrar işlemci...
  18. novain

Xbox One X için kablosuz klavye ve fare

Arkadaşım için Xbox One X'de kullanmak üzere klavye ve fare arıyoruz. Kablosuz dongle ile bağlantısı olmalı. Fps oyunlarını rahat oynamak ve özellikle online rekabetçi oynamak için model tavsiyesine ihtiyaç var. Mekanik ve gaming olanlarda kablosuz seçeneği bulmak biraz zor. Konusunun...
  19. novain

Fifa için (özellikle 19) emülatörsüz kullanılabilen gamepad önerisi

Logitech f310, f510, f710 bildiğim kadarıyla emülatörsüz kullanılıyor ama ergonomisi korkunç. Xbox 9.nesil gamepad en iyi tercih ama pil vs derken kendisi de epey pahalı. Msi gc30 v2 denedim, hassasiyet konusunda xbox ile yarışır olduğu halde iade ettim şimdi de pişmanım. Tetik ve analog...
  20. novain

3 pinli 140 mm Kasa Fanı Önerisi

Eski sistemime RX 580 ekran kartı alıyorum. Çapraz şekilde vida yuvalarının arasını ölçtüm, 15 cm çıktı. ChatGPT'ye göre 140 mm kasa fanı almak lazımmış. Forumdaki önerilere baktım ama hepsi 4 pinli öneriler. Sessizlik biraz daha ön planda benim için çünkü kasayı yan kapağı açık şekilde...
Geri