Arama sonuçları: *

1. Donanım Adam

Yardım 2.el Oled monitör almayı planlıyorum neler bilmem gerek?

merhaba 2.el oled monitör almayı planlıyorum bilmem gereken şeyler nelerdir nelere dikkat etmem gerekir lütfen belirli bir model önermeyin 2.el olduğu için bulabilme olasılığım çok az oled monitör alırken genel dikkat etmem şeyler nelerdir? ve almadan önce ne testler yapmam lazım?
  2. Donanım Adam

Yardım Ekran kartımın macununu değişirken kapositör koptu🔥🔥🔥

merhaba GİGABYTE 3070 ti kartımı macun yenilemesi için actım acarken cok sert actım galiba kapasitör düştü macunu yeniledim şuan denedim kartı görüntü geliyor furmark testi yaparsam riskler nedir? aşşağıdaki fotoğraftaki kapasitör koptu sadece 1 tane
  3. Donanım Adam

Ucuza toplu bilgisayar parçası nerden alabilirim?

merhaba toplu bilgisayar kasası işlemci soğutucu vs gibi ürünleri nereden en uygun fiyata güvenli bi şekilde alabilirim?
  4. Donanım Adam

2.el aldığım sapphire nitro+ rx 6800 açılışta ekran dalgalanıyor

açılışta ekran dalgalanıyor bios menüsünde fln windowsda herşeyi yükledim ama, farklı monitör farklı kablo farklı display girişi denedim gene açılışta ekran dalgalanıyor 2 kart aldım 2sindede aynı bunun sebebi ne olur?
  5. Donanım Adam

Sapphire Nitro+ RX 6800 BIOS'u orijinal mi?

Merhaba 2.el aldim, BIOS'u orijinal mi?
  6. Donanım Adam

Ryzen 7 7700x AĞIR Undervolt nasıl yapabilirim

merhaba asus tf b650m-e anakart ile r7 7700x e sahibim işlemci soğucum çok yetersiz bu işlemci için biliyorum, %10 performans kaybı bile sorun olmaz yeterki doğru sıcaklıklarda çalışsın drop felan olmasın, ağır bi şekilde undervolt nasıl yapabilirim, chatgptnin verdiği tüm ppb limit değerlerini...
  7. Donanım Adam

Hafa üfleyici statik elektriğe sebep olurmu?

merhaba fotoğraftaki gibi bir air blowere sahibim bunu anakarta vs tutsam kısa devre yapma ihtimali varmı?
  8. Donanım Adam

2.el aldığım RTX 3080 çalışmıyor

merhaba 2.el rtx 3080 aldım,üstünde custom sıvı soğutucu bloğu vardı çıkardım kutudan çıkan normal stok soğutma bloğunu taktım ama sorun yaşıyorum, farklı sistemlerde denedim ekran kartını takınca sistem başladıktan yarım saniye felan sonra kapanıyor ve bidaha başlamıyor sorun ne olabilir? Not...
  9. Donanım Adam

Yardım R7 5800x 135Watt çekiyor 95 derece

merhaba biosdan curve -25 e ayarladım sıcaklıklar az watt çekince iyi ama occt ve furmark cpu burner testinde işlemci 135 watt çekiyor ve işlemci soğutum thermalright ba 120 baya yetersiz kalıyor 95 dereceye kadar çıkıyor 135watt çekince bu çektiği wattı nasıl azaltabilirim?
  10. Donanım Adam

Asrock B550m Pro4 R7 5800x nasıl undervolt yapabilirim?

merhaba başlıktaki model anakarta sahibim r7 5800x işlemcime nasıl undervolt yapabilirim?
  11. Donanım Adam

Ryzen 7 5800x e Thermalright ba 120 yeterli olurmu?

bu işlemci soğutucusu r7 5800x e yeterli olurmu?
  12. Donanım Adam

R7 9800x3d aida 64 stabilty testde fail oluyor?

merhaba testi başlattıktan sonra hemen çöküyor occt testinde herhangi bi sorun çıkmıyor, -25 e undervoltlu işlemci
  13. Donanım Adam

Bu bilgisayar takası yapılır mı??

merhaba rtx 3070 ti r5 5600x 16gb ram 1tb ssd 750 watt psu luk bi sistemim var 1100$ a satıyorum ve aşşağıdaki fotoğraftaki pc + 300$ teklif geldi sizce kabul etmelemeyim pc nin özellikleri güzel normal bir pc olsa 950$ a çok rahat satılır olduğum yerde ama mini olduğu için emin olamadım bu mini...
  14. Donanım Adam

Logitech g19 un yazılımını nerden bulabilirim

merhaba logitech g19 klavyenin yazılımını nerden bulabilirim yazılım olmadan ekran çalışmıyor
  15. Donanım Adam

2.el aldığım ramler sahtemi?

merhaba 2.el crucial ddr5 pro 6400 ram aldım biosdan expo1 acık gorev yoneticisnde 6400mhz yazıyor cpu z de sonuç aşşağıdaki fotoğraftaki gibi normalmi?
  16. Donanım Adam

Bu ramler 32gb mı???

merhaba bu ramleri 2.el olarak aldım şuan deneyecek sistemim yok sahibi 32gb dedi üstünde 1x8gbr felan yazıyor şüphelendim bu ram 2x16gb mıdır?
  17. Donanım Adam

Msi Mag X870 Wifi Tomahawk Sorunlu bi anakartmıdır?

Merhaba Msi mag x870 tomahawk anakartının kronik sorunu vs varmı interette bazı kişilerin kötü yorum yaptıklarını gördüm sizce r7 9800x3d ile kullansam sorun olurmu?
  18. Donanım Adam

Msi mag x870 toamahawk en hızlı usb çıkısı hangisidir?

merhaba başlıkta anakarta sahibim telefonumu en hızlı şekilde şarj etmek için hangi portu kullanmalıyım bu arada kablo type c girişli değil
  19. Donanım Adam

Bilgisayar başlarken yüklenme ekranı karıncalanıyor

Merhaba eskiden AM4 işlemciye sahiptim şu an AM5 var ama gene de aynı sorunu yaşıyorum. Oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadım bu fotoğraftaki şey neden oluyor?
  20. Donanım Adam

Undervolt nasıl performans kaybı yaşatmıyor?

merhaba r7 9800x3d işlemciye sahibim -30 uv yaptım sıcaklıklar düştü baya ama performans düşer mi bu ayarda?
Geri