Arama sonuçları: *

• Users: EnEsFc161
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

IEM kulaklık önerisi

Bu bütçede IEM'lerin daha mantıklı seçenekler olduğunu biliyorum ancak daha önce hiç düzgün IEM kullanmadım video izleyip oyun oynuyorum, Anakartımın ses kartından yararlanıcağım Realtek ALC4080 Codec bulunuyor ne önerirsiniz?
  2. E

Tomb Raider GOTY Edition manuel Türkçe yama var mı?

Tüm yamalar EXE dosyası çalıştırılıp kuruluyor manuel olarak kurabileceğim bir yama var mı?
  3. E

Gamepower Nexa HE60 HE switch 1199 TL

Bu fiyata manyetik klavye yok https://www.hepsiburada.com/gamepower-nexa-he60-1k-rgb-hall-effect-manyetik-switch-kablolu-gaming-klavye-p-HBCV0000B20L78?magaza=%C4%B0ncehesap&&utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=buraksolt&utm_term=10.12.2025-gamepower-tirus-nexa İnceleme videosu:
  4. E

NVIDIA güncelleme sonrası FPS sabitleme sorunu

NVIDIA App sürücülerini bu akşam bir kez güncelledim güncellemeden önce de bu sorunu yaşıyordum. Güncelledikten sonra Dying Light 2 oyununda FPS sabitleme ortadan kalkmıştı. Bilgisayarı kapatıp bir kez açtıktan sonra tekrar 60'a FPS'in sabitlendiğini gördüm. V-Sync gibi ayarların tamamı kapalı...
  5. E

Manyetik klavye Tuşlarda yumuşama

Fun 60 max aldım daha dün elime ulaştı w,a,s,d tuşlarında belli bir yumuşama oldu gibi hissediyorum. Zamanla hissi yerine oturur herhalde manyetik klavye kullanmış kişiler yardım edebilir.
  6. E

AMD sürücüsünü silerken ekran dondu

Nvidiaya geçtiğim için AMD sürücüleri DDU ile kaldırıyordum, tavsiye edilen seçenek olan sürücüleri kaldır ve yeniden başlat tuşuna bastım kendini yeniden başlatırken ekran dondu sistemi kapatıp açmalı mıyım yaklaşık 10 dakikadır bekliyorum.
  7. E

Modüler PSU başka hangi kabloları takmam gerekiyor

Anakart 24 pin pcie ve CPU kablolarını taktım.
  8. E

Anakart SSD slotu vida ile mi oturtuluyor plastik aparat ile mi

Asus prime b650m r aldım ve SSD için plastik aparat gibi şeyler çıktı ama vida ile mi oturtmam lazım bu plastik şeyler ile mi
  9. E

2500 TL'ye Manyetik Switch klavye önerisi

Aklımda W60 ve Fun 60 MAX var bu bütçeyi aşmadan öneri yaparmısınız?
  10. E

Akko monsgeek alınır mı?

2.500 bütçem var AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient HE Manyetik ARGB Kablosuz Mekanik Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu klavyeyi düşünüyorum. İlk kez manyetik swith deneyeceğim ve bu switchler hakkında gram bilgim. yok Amazon'dan olması şart koşulsuz iade olduğu için...
  11. E

8000 TL Anakart önerisi

Aklımda b650 Eagle ax vardı ancak mosfetler arkada olduğu için ısınma sorunu yaşayanlar olmuş bütçemin limiti bu daha pahalı şeyler önermeyin
  12. E

850W modüler PSU önerisi

Tek şartım içinden 3 adet PCI-e kablosu çıkması 3 ayrı kablo olarak.Daisy chain yapmak istemiyorum. Haliyle modüler olucak.
  13. E

Wraith Sense IEM, Gigabyte B650M Gaming Wi-Fi anakart için alınır mı?

Wraith Sense IEM jack girişli modeli almayı düşünüyorum. Anakartım Gigabyte B650M Gaming Wi-Fi performans kaybı vs. yaşar mıyım. Anakartımın ses kartı bu kulaklığa yeterli olur mu oyun için alacağım
  14. E

15.000TL'ye alınabilecek en mantıklı ekran kartı nedir

Full oyun amaçlı. AMD NVIDIA fark etmez. Aklımda 2. el RX 6800 XT var. Sıfır olarak da bu fiyata 9060xt dışında bir şey yok ne önerebilirsiniz
  15. E

6-7 bin TL'ye AM5 anakart önerisi

RX 6900 XT ile R5 7600 takacağım. İleride 7800X3D takmak istediğim için kötü bir anakart olsun istemiyorum ama fiyatı da çok pahalı olmasın. 6−7 bin TL'ye ileride yapacağım güçlendirmeyi de ele alarak bir anakart önerir misiniz?
  16. E

VXE R1 Pro mousepad üzerine tam oturmuyor

Vxe r1 pro mouseunu kullanıyorum memnunum ancak şöyle bir sorunum var: Videodaki gibi mouseum tam olarak mousepadime oturmuyormuş gibi üstüne böyle sallanıyor. Kullananlar varsa ve yazarsa çok mutlu olurum. Skatezleri de görsel olarak ekledim. Sizce skatez almalı mıyım? Ayrıca skatezlerle...
  17. E

Coil Whine'nin hangi parçadan geldiğini anlayamamak

Merhaba ben bu ayın başlarında İtopya'dan bir hazır sistem aldım. Sistemde Gigabyte RX 7700 XT, Gigabyte A620M H, R5 7600, Corsair Vengeance 16 GB 5200MHz RAM ve MLD M700 SSD var. Sistemde hangi parçadan geldiğini anlayamadım bir coil whine vardı. Coil whine ekran kartı slotunun oradan geliyor...
  18. E

RX 580 yeni sistemde görüntü vermiyor

Benim şu anda kullandığım R5 7600, RX 7700XT ve Gigabyte A620M h anakartlı sistemim var. Bu sistemin ekran kartını garantiye yollayacağımdan dolayı eski ekran kartım olan RX 580 şu anki yeni sistemime takmak istiyorum. Denediğimde RX 580 AM5 olan yeni sistemimde hiçbir görüntü vermiyor. Ancak...
  19. E

RX 580 yeni sistemde görüntü vermiyor

Benim şu anda kullandığım R5 7600, RX 7700XT ve Gigabyte A620M h anakartlı sistemim var. Bu sistemin ekran kartını garantiye yollayacağımdan dolayı eski ekran kartım olan RX 580 şu anki yeni sistemime takmak istiyorum. Denediğimde RX 580 AM5 olan yeni sistemimde hiçbir görüntü vermiyor. Ancak...
  20. E

Bios update yeniden başlama sorunu

Gigabyte A620M H anakartım var biosu update etmeye çalışıyorum. Herşeyi eksiksik yapıyorum update dosyasını çalıştırınca sistem yeniden başlıyor ve ne güncelleme ne bios ekranı geliyor otomatik olarak windows ekranım geliyor ve biosda güncellenmemiş şekilde. Yardım eder misiniz revizyon numaram...
Geri