Arama sonuçları: *

• Users: Flexpee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Sıvı soğutma fanım dönmüyor

Sıfır deepcol le520 sıvı soğutma aldım pompayı cpu fan soketine taktım radyatör fanlarını cha fan soketine taktım çalıştırdığımda tek fan dönüyor tek fan dönmüyor biosdan ayarlarıyla oynadım gene dönmüyor anakartım asrock a620
  2. F

Çözüldü✓ 10 Bin TL'ye Hangi işlemciyi almalıyım

Aktif olarak inel i5 11400f işlemci kullanıyorum anakartım asus prime h510m-k ekran kartım rtx 5060 oyunlarda işlemci tarafında çok yetersiz kaldığımı fark ettim ve upgrade yapmayı düşünüyorum 10 bin tl ye hangi işlemciyi almalıyım 2. el de olur
  3. F

Monitörümün hoparlöründen ses gelmiyor

Voicemeeter yükledim daha sonra programı çözemeyince sildim kulaklığımdan ses geliyor fakat monitörümün hoparlöründen ses gelmiyor
  4. F

İnternetimi iptal etsem cayma bedeli öder miyim

Merhabalar oturduğum evden başka bir yere taşındım turknetin adres sorgusundan baktığımda turknetin internet sağladığı yazıyordu bu gün turknetin online işlemlerinden nakil işleminde bulundum fakat nakil başvurum bulunduğunuz adrese internet sağlayamıyoruz denilerek iptal edildi. turknet...
  5. F

İphone 13 Alıyorum Aklıma Takılan Soru Var

İphone 13 almayı düşünüyorum fakat bulduğum telefon 2. el aklıma takılan tek şey pilinim %89 olması sizce almalımıyım
  6. F

Msi Gtx 1080ti 11Gb 352 Bit Hâlâ Alınır mı?

2024 Yılında hala gtx 1080 ti alınır mı sormak istedim testlere baktığımda değerler gerçekten güzel genede bir sormak istedim İşlemcim:intel11400f anakart:Asus prime h510m
  7. F

Çözüldü✓ Rx6500 Xt 3 fanlı boyutu

Rx 6500 xt 3 fanlı almayı düşünüyorum, ama boyutundan şüpheliyim kasama sığıp sığmayacağından kullanan varsa kaç cm olduğunu söyleyebilir mi.
Geri