Arama sonuçları: *

• Users: noname
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

pusat v6 altındaki bant kayboldu

monster pusat v6 kullanıyorum ve geçenlerde önünde iki tane bulunan bant benzeri yapışkanlı şeylerin bir tanesi düştü ve fareyi hareket ettirirken mouse pad e takılıyor sanırım ismi skatez diye geçiyor fakat bu fareye göre bulamadım sizin bir fikriniz var mı
  2. N

Yardım gtx 960 high power eco 400w psu yeter mi?

Merhabalar arkadaşlar. gtx 960 kart alıcağım ve bunun için psu araştırıyorum. high power 400w 80+ bronz psu var. forumlarda 12v çıkışı 400w veriyorsa sıkıntı yok diyorlar ve aynı zamanda bu psu öneriyorlar fakat 12v kanal çıkışı 360w yazıyor üstünde. bu yüzden çok arada kaldım. yardım ederseniz...
  3. N

windows 10 u c diskinden d ye atmak

arkadaşlar merhabalar normalde direkt format atardım fakat virtualbox kullanıyorum ve nasıl yedek alacağımı bilmiyorum . sistemimde iki tane disk var. windows şuanda hdd ye kurulu ve ben bunu ssd ye çekmek istiyorum . yada virtualbox usb yedekleme gibi bir şansım varsa yedekleyip temiz bir...
  4. N

RadeonLive bozuk kayıt yapıyor, kayıtlar açılmıyor.

Merhaba arkadaşlar. sorun ekran kartı yazılımıyla ilgil bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya konuyu açıyorum. Ekran kartım amd radeon r7 240 2gb, radeon live üzerinden kayıt almak istiyorum fakat çektiğim vidonun süresi farketmeksizin boyutu 262 byte sabit kalıyor ve açılmıyor. Bu problemi...
  5. N

gamepower medusa mikrofon uğultu sorunu

Merhaba arkadaşlar benim bu yaşadığım sorun kulaklığı aldıktan bir kaç gün sonra başladı ve özellikle video çekerken çok aşırı bir uğultu geliyor kulaklığın kendi programı var oradanda db ve ses ayarıyla oynanıyor herhangi bir bass ayarı mevcut değil. Kendi üstünde bir kartı var sorun onunla...
Geri