Arama sonuçları: *

• Users: CytQe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. CytQe

Yardım Anti-Glare Ekran Nasıl Temizlenir? (Odyssey G6 G61SD)

Merhabalar, @TaHao beni Monitörü alırken çok uyarmıştı ama biraz pasaklıyım ve Monitörü daha yeni almama rağmen biraz kirlettim Samsung Odyssey G6 G61SD Monitörümün Ekranını nasıl temizleyebilirim? Sürekli temizleyebilmem için neler önerirsiniz?
  2. CytQe

Forum Hakkında Eleştirim & Önerim

Merhabalar, forumda yeniyim ancak buranın temel amacının insanlara yardımcı olmak olduğunu biliyorum. Forumda gerçekten bilgili ve kaliteli kişiler var emek vererek konu açan ve faydalı bilgiler paylaşan birçok kişi mevcut. Ancak bazı konularda, yeterli araştırma yapılmadan yapılan kötü ürün...
  3. CytQe

Yardım Uygun fiyatlı bilgisayar için oyun kolu önerisi.

Arkadaşlar merhaba, çok kullanmayacağım, ara sıra can sıkıntısından eFootball'da botlarla vs. atmak için takılacağım bir oyun kolu olmasını istiyorum. Fantech Shooter III buldum şu an en uygun beni üzmeyecek daha uygun üzmeyecek bir kol biliyorsanız önerilerinize açığım.
  4. CytQe

Çözüldü✓ Samsung Odyssey OLED G6 G61SD alınır mı?

Fivem ve CS2 oynuyorum genellikle, bu monitörü düşünüyorum. 30.000TL bütçem var.
  5. CytQe

Yardım 30.000TL'ye kadar monitör önerisi

Merhaba, genelde ağırlıklı FiveM ve CS2 oynuyorum. Güzel bir monitör önerirseniz sevinirim yüksek Hz düşük Ms'li olabilir.
  6. CytQe

27.000TL'ye sadece Kasa Önerisi

Merhabalar, Elimde bulunan eski bilgisayarı satacağım bu nedenle yeni bir güncel sistem almak istiyorum, Elimde Samsung 980 Pro M2 ssd bulunuyor yani SSD önemli olmamakla bir hazır ya da toplama sistem almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Geri