Arama sonuçları: *

• Users: Efraim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Razer yada steelseries

Arkadaşlar razer blacksharck v2 x mi yoksa steelseries arctis nova 1p yada sadece 1 mi Not:nova 1p ile 1 arasında fiyat farkı var ama teknik fark nedir bilmiyorum
  2. E

Ds5 ds4 windows pc de nasıl yapılır

Arkadaşlar dualsense satın aldım pc de kullanmak için ancak steam de bazı oyunlar (örn a way out) sadece xbox kontrolcüsü desteklediğini gösteriyor ds4 windows programı ile olduğunu söylüyolar ama hiç bi fikrim yok nasıl yaparım detaylı anlatabilirmisiniz
  3. E

Ps 4 dualshock pc ye nasıl bağlanır

Arkadaşlar konsoldan pek anlamam yok zaten ancak pc için ps4 kolu almayı düşünüyorum ancak ana kartım Bluetooth desteklemiyo yanında gelen şarj kablosu ile bağlanabilirmiyim ne yapmam gerekli
  4. E

Kaliteli kulaklık önerisi

Arkadaşlar güzel kaliteli ama çok da pahalı olmayan gaming kulaklık alıcam ama kulaklıktan anlamam düşündüğüm markalar şu şekilde Steelseries arctis nova 1x Hyper x cloud 2 ve 3 Razer blackshark v2 x Asus rog fusion II 500 NOT:bazıları jak bazıları usb girişli aradaki fark nedir hangisi daha...
  5. E

Mouse pad ne önerirsiniz

Önerebileceğiniz büyük kaliteli mouse pad varmı rampage kullanıyorum mouse ise dav3 pro hiç kaliteli kayma hissiyatı yok
  6. E

Oyun için mouse önerisi

Merhaba görüntülerdeki mouselardan hangisi teknik açıdan daha iyi yardımcı olurmusunuz RazerDeathadder v3 pro Asus rog harpe Corsiar sabre pro
  7. E

Battlefield 2042 harita yüklenmiyor

Merhaba 1 ay yakındır bf2042 oynuyorum ancak bazı haritalar yüklenmiyor örn flashpoint yükleme ekranında kalıyo ortada ki yükleme işareti dönüyor hiç bi sorun yok ancak oyuna giremiyorum menüye de dönemiyorum alt f4 atmadan düzelmiyor sorunun çözümünü bilen varmı
  8. E

Büyük El İçin En İyi Mouse Seçimi

Merhaba ben mouse almayı düşünüyorum ancak nasıl karar veririm bilemedim elim büyük olduğu için büyük bir mouse almak istiyorum 3 4 yıldır gamepower bane kullanıyorum ancak küçük gelmeye başladı aklımda Atk blazing sky x1 Asus rog harpe ace Asus rog gladius III Corsair sabre pro champion var...
Geri