Arama sonuçları: *

• Users: Yekteniya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

1. Komando Tugayı (Kayseri) Dağıtım Var Mı?

Bu cumartesi Kayseri Talas'ta askerlik için teslim olmaya gideceğim. Babamın yaptığı yerde yapacağım. Babam anlattığında oranın dağıtımının olmadığını ve kendisininde hep orada askerliğini yaptığını söyledi. Tabii aradan 30 yıl geçtiği için değişmiş olabilir. Bu konuda bilgisi olan var mıdır?
  2. Y

2000-2500 TL arası kablosuz oyun için mouse önerisi

Normalde G502 HERO kullanıyordum. İşime de bayağı yarıyordu çünkü ekran görüntüsü alma, ses yükseltme ve kısma, video oynatma/ duraklatma, ileri/geri gibi işlemleri sadece mouse üzerinden yapıyordum. Lakin bir süre sonra rekabetçi oyunlarda elime çok büyük geldiği ve kullanırken elimin...
  3. Y

CS 2 Rank Ne Zaman Sıfırlanıyor?

6 yıl aradan sonra cs oynamaya karar verdim. Lakin rekabetçi ve yoldaşta birkaç maç attıktan sonra daha fazla dayanamayıp faceit oynamak istedim. Oyun hem hileden geçilmiyor, hemde rank sistemini bir türlü anlayamıyorum. Yoldaş modunda 18 kill aldığım maçı kaybedince rankım düşüyor lakin hemen...
  4. Y

Rap Müzikte Bu Seslere Ne İsim Veriliyor

Rap müzik dinlerken çok sevdiğim bu tarz ara sesler var ama ne dendiğini bilmiyorum. Saian'ın Feleğin Çemberine 40 Kurşun şarkısında 2:16'da başlayan ses. Ya da bu şarkıda 1:06 da.
  5. Y

Oyunlarda kenarlar kötü gözüküyor ve hareket ediyor

2 3 hafta önce bilgisayara format attım. Format attıktan sonra ATS girdim ve hiçbir şey yapmıyorken bile kenarlar hareket ediyordu. Mesela oyundaki bir ağaç hızlıca kaybolup tekrar yerine geliyor gibi gözüküyordu. Sonrasında Insurgency Sandstorm girdim ve burda da kenarlar hareket etmiyor olsa...
Geri