Arama sonuçları: *

• Users: xmustafayy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xmustafayy

Donanim arsivi thundercore 7/a kendime gore duzenledim

Bu sekilde bir duzenleme yaptim mantikli mi uzun sure gotursun istiyorum fikirlerinizi Merak ediyorum bu bantlarda daha iyi bir oneriniz varsa lutfen soyleyin
  2. xmustafayy

Çözüldü✓ KASA + MONITOR + KLAVYE +MOUSE +KULAKLIK SISTEM ONERISI

Arkadaslar max 90KYA Cikabilirim o da beni zorlar ama tum ekpimanlarimi almam lazim Yayin acacagim Tercihen 380hz ve ustu istiyorum mumkunse Yardimci olursaniz cok sevinirim Islemcide amd Ekran karti nvdia dusunuyorum
  3. xmustafayy

FULL YAYINCI SETUP NE KADAR EDER ÖNEMLİ DOSTLAR

[H3 id='URLhttpswww.akakce.comislemcien-ucuz-intel-i7-10700k-sekiz-cekirdek-3-80-ghz-fiyati713588259.htmlIntel+i7-10700K+Sekiz+ekirdek+3.80+GhzURL']Intel i7-10700K Sekiz Çekirdek 3.80 Ghz [/H3] [H3...
  4. xmustafayy

Monitör standı önerisi

3 Tane monitörüm var 2 tanesi aynı boyuttta 1 tanesi değil stand almak istiyorum çok yer kaplıyor gerçekten ne yapabilirim sol monitör asus vp228 orta monitör ASUS VG278 27 165 sağ monitör asus vp228 yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar
  5. xmustafayy

Duvara monte sistem hakkında fikirleriniz

merhaba 3 gün önce yeni bir sistem toplayacağımla ilgili bir konu paylaştım birden uzay sistem dedikleri duvara monte sistem aklıma geldi fikrileriniz nedir avantajı dezavantajı nedir öneriyor musunuz fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi forumlar
  6. xmustafayy

Upgrade mi sıfırdan mı yardım lazım destek lütfen

arkadaşlar selamlar yardımınıza ihtiyacım var şu an hali hazırda bir sistemim var sistemim şu şekilde Intel i7-10700K Sekiz Çekirdek 3.80 Ghz Gigabyte RTX 3060 GAMING OC 12G Asrockl Z490 Pro4 XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz X4 32 GB Cooler Master MasterLiquid ML240L XPG Invader KASA POWERI...
  7. xmustafayy

5-6 SAAT GÖTÜRECEK UPS(GÜÇ KAYNAĞI) ÖNERİSİ

Arkadaşlar bulunduğum yerde fazla elektrik kesiliyor işimde online UPS almam gerekiyor 5-6 saat götürsün bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  8. xmustafayy

Pc mi tam performans kullanıyor muyum Yardıma ihtiyacım var Ahalii

Arkadaşlar yıllar önce kendi bilgimle bir sistem topladım yayın oyun falan işleri için ama biraz araştırma yaptığımda sanki sistemim tam performans vermiyor gibi durumları nedir oc yapabilir miyim biraz fazla performans almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Anakart - ASrock Z490 Pro 4...
  9. xmustafayy

İşim için laptop önerisi

İyi günler işim için bir laptop almayı planlıyorum 20K ile 30K arası bir bütçem var - 10 saat çalışacak her gün - Ağır uygulamalar kullanılmayacak - Oyun oynamayı planlamıyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim Kendi araştırmalarıma göre huawein d16 - d15 - d14 serileri dikkatimi çekti bilginiz...
  10. xmustafayy

36K FİYAT PERFORMANS SİSTEM FİKİRLERİNİZİ MERAK EDİYORUM ACİL

iyi geceler herkese kendi kendime bir sistem topladım sizin fikirlerinizi almak istedim daha iyi mevcut mu alınır mı teşekkür ederim yanıt veren herkese
Geri