Arama sonuçları: *

• Users: Cheazy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cheazy

Iphone 13 için megsafe power benk önerisi

https://www.trendyol.com/ugreen/uno-magsafe-wireless-5-000-mah-20w-hizli-sarj-powerbank-mor-35606-p-892330018?merchantId=275331&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme bunu alcam ama gemini diyo kayıp oluyor şarj ederken 1 kez bıle doldurmaz megsafe hgem marka hem...
  2. Cheazy

Arabalarin egsozlarini dinleyebilecegimiz site

yolda yururken aklima geldi benzeri alternatif onerilerinizi bekliyorum (stok egsoz olmasi lazim varex marex dolu her yerde ztaen saygillarrr
  3. Cheazy

CS2 çıkaan itemi satmak mı mantıklı açmak mı=?

Sealed Dead Hand Terminali 8dolara stılıyor elime 7 geliyor. açsam mı daha karlı olurum satsm mı açınca değerli bir şey çıkma olasılığı ne kadar yüksek
  4. Cheazy

Yardım Adini unuttugum oyun

2022-2023 ya daha eski (max 1-2 yil) ya da daha yeni bir oyun cikmisti yalan olmasin unlost falan da reklamini yapti. Asyalilar yapti oyuhu diye biliyorum gemili memili bir harita vardi, mmofps oyunu. Turklerin cikardigi oyuna benzer bir oyundu bu oyunun adi ne acaba yardimci olur musunuz...
  5. Cheazy

Itx sistem toplamaaa

Selamlar elime dayimin gencliginden kalma bir alet gecti, koydeyim su an fotosunu atamiyorum icinden hdd cikti 250 gb yaziyor pc ye baglayinca 2 gb (ne alakaysa) neyse bunu alcam itx ddr3 falan anakartlar 1000-2000 tl arasina bulabiliyorum. 300-500 e 8-16 ram koycam 120 gb falan ssd koyar...
  6. Cheazy

2-3000 tl ye psu önerisi

0-2. el farketmeksizin, 2 şartım var, beyaz ve sessiz olsun. Anakart aorus x470 ekran kartı gigabyte aero 5060, bunlara uysun diye psu da gigabyte alayım diyorum ama psu zaten gözükmüyor, yine de nasıldır...
  7. Cheazy

Amazon ayakkabi iade kabul eder mi

amazondan ayakkavi aldim numarama gore 1 gun disarda giydin 6 saat falan keçedeki o qr falan silindi. Topuguk parmak uclarim feci agridi acar diye saatlerce giydim. Onun disinda kutusu annem atmadiysa duruyordur. Trendyoldan aldigim giydugik ayakkabiyi temizleyip baska kutuyla dahi yollasam...
  8. Cheazy

Araba mı bedelli mi?

Agustos dogumluyum yoklama o bu su uzatma cart curt hic ama hic bir bilgim yok 0 im askerlige. Zottiri isler icin bile askerlik gerekiyor, ek olarak ya bedelli ya 6 ay yapayim geceyim diyorum. Sonra karsima cikip durmasin. Şu an 40k bir birikimim var, az gozukebilir ama benim icin şu anlik...
  9. Cheazy

Ram slotu kırık anakart çalışır mı

iade gelen bi anakartım var ram slotu kırık diye alıcı iade etti bende aldım, çalışır mı? diğer tırnakları sağlam
  10. Cheazy

Yeri göğü inleten ses sistemi önerisi

Ayar mayar çekebileceğim, PC için alacağım, sıfır ya da 2. el tercihen ucuz ama kaliteli basları tizleri olan bir makine arıyorum. Snopynin 3 bebe 1 bass kolonu olan bi ses sistemim vardı zottiri bir şey olmasına ramen çok iş yapıyordu ama bozuldu. sad
  11. Cheazy

360 sıvı soğutma ve pwm beyaz argb fan önerisi

PWM 7 tane fan lazım akvaryum kasam var, 360 lık güzelde bi sıvı sogutma lazım 10-20k harcayamam f/p görece iş yapar parçalar önerirseniz sevinirim.
  12. Cheazy

Hangi seçenek daha mantıklı?

Akvaryum hevesiyle bi anda gittim kk 3 taksit peşin fiyata Game Line 5 argbli kontrolculu falaan kasa aldım. İçimde de ukde kalan bir kasa var, https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN1N9PD6?psc=1&psc=1 O da bu. Mevcut kasamın üstündeki fanları durdursam da kumandadan devam da ettirsem dereceye...
  13. Cheazy

SSD ölmüş müdür sizce?

Selamlar yeni bir sistem aldim. HP nin 240 lık sata ssd si var acilista, islem yaparken asiri yavasti. Tertemiz en bastan biostan flasla windows10 home yukluyorum ama bunu kurmasida cok yavas. Sagligi 91 idi. Sizce formattan sonra duzelir mi? Duzelmezse 120 falan ekstra bir m2 takip sistemi ona...
  14. Cheazy

Corsair psu ile değişim

elimde sharkon shp 650v2 psu var, bunla yarin alacagim kasadaki corsair vs600 le degistirmek mantikli mi ? Zahmete gerek olmaz mi? Marka guvenilirligi acisindan hangisi iyidir? Fan sesi falan cok rahatsiz ediyor.
  15. Cheazy

5000 mAh megsafe önerisi

Zamanında 10.000 mAh anker powerbank aldım dijital göstergeli. Boşta durunca şarjı gitmiyordu. Ama aldığım ilk günden beri bi iphone 13 bi xr a şarjı bitiyordu. Bi de 10k olmasına rağmen 20k mah dı hayvan gibiydi. Pil çevremde 5-6 kişide iphone 13 var aldığımız tarihler ve pil sağlıklarımız...
  16. Cheazy

Elimdeki ram işlemci ekran kartı ne eder

R5 3600 Stok fan 8 8 patriot ram gaming x 1660 ürünler bunlar, ederleri nedir? Kaça koymam adil olur?
  17. Cheazy

Intel arc750 neden alınmaz

droplar yırtılmalar fazla söz söylemiyeceğim. Boykot ediyorum inteli. Almayacağım markalar arasına ekledim ben. Sizlerde öyle yapabilirsiniz. Video eklense video ekleyeceğim ama uğraşmak istemiyorum.
  18. Cheazy

40-50 bine ne toplanır

Evoke 5700xt li beyaz temalı bir sistem toplamak istiyorum. 40 a ne uapılır, 50 ye ne yapılır şindiden teşekkürler.
  19. Cheazy

Kasaya 20 tane fan takmak

Dünyada yapan var mı bilmiyorum ama dakikalarca kasamla bakıştım ve bu saatte aklıma bir şey geldi. anlatabilidiğim kadar ablatmaya çalıştım, cama da fan takcam, nası yapcan derseniz çift taraflı bantla yapıştırcam. Fanları toptan alabilirsem alcam yoksa bu proje puf. 20 fanı 600 tl ye...
  20. Cheazy

Iphone al satı yapmak

5 inde maaşım gelcek şimdiden aramaya koyuldum. 13 çok işlek bir telefon 11 ve 12 piyasası çok garip. 18-19 dan bi 13 alıp 23-24 lere satmak istiyorum. Sizce bu telefonun alırı ne satarı ne? Ne kadar süre bekletir şimdiden teşekkürler.
Geri