Arama sonuçları: *

• Users: Cheazy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cheazy

Corsair psu ile değişim

elimde sharkon shp 650v2 psu var, bunla yarin alacagim kasadaki corsair vs600 le degistirmek mantikli mi ? Zahmete gerek olmaz mi? Marka guvenilirligi acisindan hangisi iyidir? Fan sesi falan cok rahatsiz ediyor.
  2. Cheazy

5000 mAh megsafe önerisi

Zamanında 10.000 mAh anker powerbank aldım dijital göstergeli. Boşta durunca şarjı gitmiyordu. Ama aldığım ilk günden beri bi iphone 13 bi xr a şarjı bitiyordu. Bi de 10k olmasına rağmen 20k mah dı hayvan gibiydi. Pil çevremde 5-6 kişide iphone 13 var aldığımız tarihler ve pil sağlıklarımız...
  3. Cheazy

Elimdeki ram işlemci ekran kartı ne eder

R5 3600 Stok fan 8 8 patriot ram gaming x 1660 ürünler bunlar, ederleri nedir? Kaça koymam adil olur?
  4. Cheazy

Intel arc750 neden alınmaz

droplar yırtılmalar fazla söz söylemiyeceğim. Boykot ediyorum inteli. Almayacağım markalar arasına ekledim ben. Sizlerde öyle yapabilirsiniz. Video eklense video ekleyeceğim ama uğraşmak istemiyorum.
  5. Cheazy

40-50 bine ne toplanır

Evoke 5700xt li beyaz temalı bir sistem toplamak istiyorum. 40 a ne uapılır, 50 ye ne yapılır şindiden teşekkürler.
  6. Cheazy

Kasaya 20 tane fan takmak

Dünyada yapan var mı bilmiyorum ama dakikalarca kasamla bakıştım ve bu saatte aklıma bir şey geldi. anlatabilidiğim kadar ablatmaya çalıştım, cama da fan takcam, nası yapcan derseniz çift taraflı bantla yapıştırcam. Fanları toptan alabilirsem alcam yoksa bu proje puf. 20 fanı 600 tl ye...
  7. Cheazy

Iphone al satı yapmak

5 inde maaşım gelcek şimdiden aramaya koyuldum. 13 çok işlek bir telefon 11 ve 12 piyasası çok garip. 18-19 dan bi 13 alıp 23-24 lere satmak istiyorum. Sizce bu telefonun alırı ne satarı ne? Ne kadar süre bekletir şimdiden teşekkürler.
  8. Cheazy

Garantili 5060 satıp 2. el karta geçmek

İlk çıktığı zamanlarda 18.800 tl ödeyerek sıfır adıma kfg (kutu fatura garantili) bir 5060 gigabyte aero kart almıştım. Şu an 21k olmuş. Küçük duruşu, çok para verdim hissiyatlarıyla aldığımdan beri satma isteği var bi içimde. İştende çıkarıldım taze. Artan parayıda ya harçlık yaparım ya pc...
  9. Cheazy

ATK X1 SE kasıyor takılıyor

mesela oyundayım saağa çeviriyorum, 2-3 saniye çevirince takılıyor. Bazen sol tık basmıyor vesaire, garantiyle falan uğraşmak istemiyorum. Mouse pad değiştirdim. Sorun düzelmedi, Razerda da aaynı sorunu ypıyordu. 240 hz monitörüm fps im de 300 400 araası ddr3 sistemle de takılıyordu başk...
  10. Cheazy

Siyah ayakkabı önerisi

işte giycem pumayı konfor ve görünüş açısından çok beğeniyorum ama 3-5 aya iç tıpuk kısım, taban, keçe yarılıyor. Bunları biliyorum. 3000 e de daha yakışıklı duran ayakkabı yok, mağaza olarak nerelerden alabilirim? Amazondan bi kez puma aldım 1 ay bekledim geri döndü geldiği yere, belki alırım...
  11. Cheazy

Valo gircek pre arıyorum

Reyna oynarım, mik var rank silver 1 oyundayım, oynayacaklar yazsın ekleşelim
  12. Cheazy

IPhone 14 pro max kaça alınır, satılır

Arkadaşımda tr, açılmamış 14 pro max var. Pil 80 küsürlerde diye hatırlıyorum sormadım. Her şeyi aktif, Ekran paramparça ama dokunmatik sağlam. 17 pro max alcam falan diyor. Aldığı zamanda telefonu ondan almak istiyorum. 30 istiyor, bende de 7 ay garantili sıfır aldığım 13 var pil 86, hatasız...
  13. Cheazy

Kalbim pır pır atıyor

Hayatımda hiç manitam olmadı. 1 kez sevdim. 3 yıl önce, instadan yazdım. Aynı okuldaydık, açılamadım. Engellendim. Aradan bi 6-7 ay sonra onu görmeye başladım sürekli. Kalbim pır pır ediyordu. Uyuyamıyordum, oyun oynayamıyordum. Yemek yiyemiyordum. En son arkadaşımla 8-9 da oturduk. 12 ye kadar...
  14. Cheazy

3500 tl ye taksıtlı 360 beyaz renk sıvı sogutma onerısı

marka onemsız, donusturucum 6 pinli, öyle bi makara olursa çokiyi olur. BEYAZ ve peşin fiyatına 3 taksit şart.
  15. Cheazy

Xbox oyun kolu alıı mı

https://www.pazarama.com/xbox-360-controller-wireless-kablosuz-oyun-kolu-joystick-p-REY10000000452361?magaza=yollasepete&v=1.20.3 pc ye takılır mı
  16. Cheazy

35k ya 2. el sistem dizme

DDR4 kanadında neler yapılabilir? DDR5 kanadında neler yapılabilir? Yazarsanız sevinirim. Birde ful msi asus vs dizilir mi bu paraya, teşekkürler.
  17. Cheazy

WiewSonic ışık sızması

https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-27-vx2479a-hd-pro-1ms-240hz-full-hd-gaming-monitor-150235.html sağ üst sol alt siyahta net görülcek 2 avuc ici kadar ışık sızması var müsait olunca foto atayım, belli olcağı kadar. Vatandan aldım 6-7 ay oldu, dıştan tırnak kadarda bi izi mevcut bununda...
  18. Cheazy

Ekran kartı deliriyor

1070 aldım rog, kart altına destek için bişey koyduğumda çıldırdı 100 fan açtı 94 dereceleri gördü. onu çıkardığımda normal devam etti. Bidaha altına koydum yine delirdi saçma sapan davrandı. Yeniden başlatınca düzeldi. Adamın evinde test ettiğimde de sorunsuzdu. Kartı sattım yarın kargolıcam...
  19. Cheazy

3500 e gigabyte aorus x470 wifi almak

merhabalar böyle bir ana kart alacağım tüm isteklerimi karşılıyor fiyatı da makul geldi siz ne düşünüyorsunuz alınır mı alternatifi var mı mıdır bence yok
  20. Cheazy

Akıllı bileklik/ saat önerisi

Bi anda bulunduğumuz devri unutup 300 tl ye bileklik aramaya başladım. Ama dandirik şeylerle karşılaştım. Normalde obama casio çekcektim pili asırlarca giden ama biye bileklik almayayım dedim. İşte telefon yasak, saate bakmak içinde dakkalarca yürümek lazım. Hem adım ölçer olursa işimw yarar...
Geri