Arama sonuçları: *

• Users: Cheazy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cheazy

Önerilerinize ihtiyacım var

Aralığın 1 inse başladığım depo işinde hayat enerjimi, duygularımı kaybettim. sabah 6.20 geçe kalkıp tekrar akşam 6 buçulta eve gekiyorum. 9 saatalıştırıyoruz diyorlar ama 10 saat 15 dk ordasın. 7.30-5.45 böyle saçma sapan bir saat yok. Bari 7-5 olsa. Her neyse her şeye eyvallah ettik. Asgari...
  2. Cheazy

Bu fiyatlar nereye kadar gitcek?

Kaafayı yedim saatin 2 buçuğunda PSu dan çıkan sesten bi başladım kendi kendime hayali sistem topladım. Ramide 2. el aldım. yine de 40k oldu. 2-3 e bulunan sıvı soğutma 5 e koşturuyor. Anakart bakıyoz 10k rame söz yok, kasa 5k kardeşim ucuz mal kullan diceksiniz, ses yapcak, bileşenler...
  3. Cheazy

12cm kasa sessiz fanı önerisi

psu shp 650v2 sesli çalışıyor, bazen traktör gibi, fan Allaha emanet yane, kule tipindeki thermalright 300tl ye aldım memnunum ondan baya sessiz, ona da onu taksam uyar mı?
  4. Cheazy

Rx 580 8gb bios mevzusu

tüm girişleri tam xfx güvenlik etiketli bir kartım var, hatasız olması halinde kaça gider? 2. sorum, karta bios atmak lazım, fan dönüyo görüntü vermiyor, nası bios atarım, rehber niteliğinde video var mıdır?
  5. Cheazy

100 mb internet önerisi

Vodofon kullanoyoruz. İlk başlarda çok iyiydi ama şimdi videoyu atlatırken olsun, telefonla takılırkej olsun donduğu zamanlar oluyor. Telefonun kendi internetini açıyorum bazen. Memnun değilim anladığınız. 640 tl istenişler şimdi. Buna göre daha perfoemanslı. ucuz internet öneriniz var mıdır...
  6. Cheazy

Youtube deki videoları telefona indirme

işe giderken serviste 40dk yol çekiyoeum, 40 dk da gelirken yok çekiyorum. 1 buçuk saat yapıyor. Bu saati de keyifli geçirmek için vidoları telefona insirmek istiyoeum. Bölüm bittiköe de silerim. Nasıl yapabilirim.
  7. Cheazy

Dragos sıvı sogutma alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FVLP7CKM?psc=1 bu sogutma hakkında ne dsuunuyorusnuz?
  8. Cheazy

Bu gamepad alınır mı

https://www.hepsiburada.com/snopy-rampage-sg-rps4-siyah-bluetooth-cift-titresimli-ps4-gamepad-joypad-p-HBV00000QPNWP-yorumlari alınmazsa 1k ya ne alınır 2 tane alcam kardesımle fıfaa25 atcaz pc ye balıcam
  9. Cheazy

5000 tl ye naaapılır?

A- Al sat B- Ayakkabı (maaş yatmasına 15 gün var, son param)
  10. Cheazy

DDR4 ATX Beyaz anakart önerisi

soru başlıkta, beyaz olmuyorsa da gümüş tonlu bişeyler olsun istiyoeum o da olmuyoesa gigabyte istiyoeum. ARGB destekli, anakartın driverından renkleri kontrol edebileceğim, güzel marka önerilerinizi bekliyprum. Sıfır F/p öncelik.
  11. Cheazy

DDR5 e geçmek mantıklı mı?

Sıfır 5060 aero kartım var, r5 5600 asus tuf 16x2 3200 ramim, 1 tb kingston snv3s m2 im 120 lik kule tipim, akvaryum kasam msi a520 anakartım, shp 650w psum var. Yarısı kutulu faturalı garantili ürünler. Klavye Aigo a100 kfg Mouse atk x1 se kfg kulaklık redragon h878 kfg mouse pad klasse porge...
  12. Cheazy

AM4 ATX Donanmlı anakart önerisi

Baaktığımda en fp gigabyte en yakışıklı da asus ama asusa en dusuk 7.5 yazmıslar atx, argb destekleyen kart almak ıstıyorum.
  13. Cheazy

Sistemim nasıl, öneri?

Eksi Artılarıyla söyler misiniz? Daha napabilirim. 360 sıvı soğutma atx anakart beyaz ram istiyom bide beyaz psu, aklıma bunlar geliyor. marka öneriside yaparsanız sevinirim. Parçalar gameline elite 5x sharkon 650 v2 msi a520 mapro asus tuf 8x2 3200 1 tb m2 kingston dark x123 kule tipi...
  14. Cheazy

Bu akvaryum kasa alınır mı?

beyaz sistemim var bu kasayı almak istiyorum. https://ty.gl/ihiei378b5u52 kk 3 taksit olduğu için faizsiz ekstra bi tercih etmek istedim. Kumandalı olması, A rgb fanların aynalı olması, hava akışının yt deki tek videodan izlediğim gibi iyi olması, akvaryum olmasıda beni bu kasaya itti...
  15. Cheazy

Airpods 3 pro mu 4 anc mi?

hangisi alınır ve neden?
  16. Cheazy

Airpods 4 anc alınır mı?

Şu an hyper x ciro buds pro 2 kullanıyorum ama ses seviyesi leş, bir de şarjı saçma sapan bitiyor. 1. gün taktığımda 2. gün gitmiyor. Aktif olarak çalıştığım için adam gibi bir şey almak istiyorum. Senelerdir de kullanan var bu kulaklıkları. iPhone 13 kullanıyorum. Bununla da uyumlu olur diye...
  17. Cheazy

Beyaz kasa psu önerisi

bütçe 10k
  18. Cheazy

Hafta sonu mesaileri

merhabalar, bir depoya girdim. Pazartesiden beri çalışıyorum. Geçen sene yaz ayında çalıştığım bir depoydu. O yüzden işi biliyorum. İş mantıkta kolay ama Sabah 6 da kaldırıp, 7.30 da iş başı 5.45 çıkış olup eve varış 18.30 olunca çok bozuyor. 12 buçuk saat harcıyor insan. Verdiği para şu anlık...
  19. Cheazy

Beyaz kasa psu önerisi

Sisteme 30k domaldım. Görüntü çok çirkin. Ekran kartım beyaz, kule tipim beyaz, psu ramler ve anakart siyah, anakart değiştirmeye değmez diye düşünüyorum, ramde çokta umrumda değil, Sessiz olmak 1. şartıyla 2. şartıda beyaz olması haliyle, mAtx, Beyaz SESSİZ psu lu bir kasa arıyorum, çok...
  20. Cheazy

Bu parçaların hakkı nedir?

Elimde rx 580 8gb var xfx xxx edition. KFG siz güvenlik etiketsiz, furmark 77 derece gördü kapalı eski tip kasada. Bi tane de kfg siz a520 gigabyte var. ekran kartına 2.5 anakarta da 1.5 falan teklif geliyor ama sarı sitede diğer fiyatlara baktığımda ekran kartı düzgünleri 3, anakartlarda...
Geri