Arama sonuçları: *

• Users: Cheazy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cheazy

Ps5 Yd kaça satılır?

ps5 çift kol kutulu yd takas geldi kasama. 5060 aero sıfır alınma 5600 dark x123 zoko cihko msi a520 sharkon 650w 1 tb kingston m2 var üste5k diyor, ps5 + kasayı satıp yeni bi kasa toplamak istesem elimde kaç olır (konu doğru yerde mi bilmiyorum, saygılar)
  2. Cheazy

Kasa-PSU-Sıvı Soğutma önerisi

Kartım aero 5060 İşlemcim 5600 Anakartım a520 Beyaz kasa arıyorum. Kasada aradığım özellikler, 240mm sıvı soğutma destekleyen, 360da olur. Beyaz, mAtx fanları sessiz, PSU kısmı kapalı olan, ARGB olan, kontrolcülü (olmasa da en azından driverla kontrol edilen + anakartımda argb desteği yok) mesh...
  3. Cheazy

CS2 2.2 dolara ak47 skin öneri

2.20 dolar var hesapta, kasa, kart satarak kazandığım paralar. Cırt bi skinin üstüne cıkartma donatmak istiyom önerileriniz neler?
  4. Cheazy

İşten ayrılmak istiyorum ama çokta seçeneğim yok

3 ekimde 28k ya merdiven altı bi opette pompacı olarak işe başladım, belki konuya vakıf arkadaşlar vardır. İlk gün kart almadım, arkadaşları izledim, sisteme baktım. 2. gün yanlış yakıt verdim ve 6k masraf açıldı. Kaşar bir müdürümüz olduğı için maaştan kesilcek dedi. Ben çıkcam dedim, o parayı...
  5. Cheazy

Ehliyet direksiyon sınavı arifesi

1. sürüşümde yokuşta istop ettim, 2. yokuşu tırmanırken 2. kez istop ettim, geri geriye geldim , yaptım. Dümdüz yolumda gidiyordum. 3 e almıştım vitesi, 2 ye düşürdüm önüme bmw atlamıştı yan yoldan ve sinyal yok bir şey yok bir anda geldi. Komisyonda freni kökledi orda da istop ettim. Geçen...
  6. Cheazy

IOs 26 olan telefonu eski sürüme döndürme

Telefon iphone 13, alalı 1 yıl 1 ay oldu. Pil 86, bu umrumda değil, yazılım farketmeksizin pil sağlığı düşüyor zaten ama ios 17 ye geçmek istiyorum. Kuzenimde iPhone 11 vardı. iOs 18 yüklüydü. iPhone 15 aldı ve cihazı geçirmiş. Bende şimdi iOs 17 alan son telefon artık x mi iphone 7 mi neyse ona...
  7. Cheazy

Öneri MAFIA serisinden sonra hangi oyunları oynamalıyım?

Spoiler YOKTUR! Mafia 1 in tadı damağımda kaldı. 100 fps falan alıyordum def ed. ultra daa ama mafia 2 d.ed. geldiği zaman VSYNC açsamda 5060 5600 gibi bir sistemle 50 fps kısıtlamayla oynadım. Başladığım işleri hep yarım bırakırım ama artık bu huyumdan nefret ettim. MF1 oynarken tüm ara...
  8. Cheazy

MAtx beyaz kasa önerisi

Halihazırda beyaz bir kasam var ama hem Atx olması hem argb lerin bozulması sebebiyle farklı kasaya geçmek istiyorum maaş yatınca. Alttaki kasa Segotep Radyant, incehesapta 3200 e düşüyor denk düşürebilirsem onu alacağım. Hem içi hem dışı hoşuma gidiyor. 360mm sıvı soğutma da destekliyor, bunu...
  9. Cheazy

Benzincide pompacıda çalışmak

Opete yarın başlıyorum evrakları doldurdum. İmzalar atıldı. 16.00- 12.00 vardiyam. 8-4 4-12 12-8 Bu saydığım vardiyalar var ama sabahla akşamda 3 gecede 1 kişi var o deneyimli bayadır çalışıyor diye orda. Maaşları vesaire konuştuk ama ne yapmam gerekiyor, sigorta yarın başlar dediler mesela...
  10. Cheazy

Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz?

Hangi marka anakartı kullanıyorsunuz ve neden o marka?
  11. Cheazy

IPhone 15 pro max yd alınır mı?

Kardeşimin 3 gramı ve iphone 11 64 gb telefonu var. Totalde 15k + telefona sahip. 11-12 ye de telefonu satsak 27k falan var. 27 ye de 15 pm bulabiliyoruz. Değişensiz beyaz cihaz. Kutusuda mevcut. Pil 75 2. sahibi. Bugüne kadar 6s se2020 ve şu an kullandığı 11 var. Çift hat 8 ay yd telefon...
  12. Cheazy

Steam Bağlantı hatası

40 yılın bası vı forest gırelım dedık sunucularda hata var 3 aarkdasımda da durum boyle sızde durumlar ne ne zaman cozerler vs bilgisi olan var mı
  13. Cheazy

2. el sıvı soğutucu piyasaları

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır soğutucu araştırıyorum. Setubum beyaz. psu, anakart ram beyaz değil. Onun için beyaz almak istiyorum. Beyaza da alternatif çok bulunmuyor. No name 2k falan oluyor ama siyahlar 1.5 a düşüyor. Pazarlıkla 1 e falan da düşürülebilir gibi. Adamın teki 120 lik Cooler...
  14. Cheazy

Çözüldü✓ 15.000 TL laptop önerisi

Arkadaşım laptop alcak. Hayatında pc kullanmadı. Kasa ttoplayalım dedim, laptop istiyorum dedi. https://www.hepsiburada.com/exa-trend3-c1-intel-core-i3-1215u-8gb-ram-512gb-ssd-15-6-full-hd-freedos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV000055IL8R?magaza=GarajOnline Böyle bir şey attı ben bu markayı ilk...
  15. Cheazy

IPhone 13 iOs 26 yüklemek mantıklı mı?

Yenilikleri falan biliyorum az buçuk. Hoşuma da gitti. Değişiklik iyidir diyorum. Zaten 17 den 18 e geçmek gibi bir hata yaptım. Şimdi ki aklım olsa geçmezdim. 26 ya geçsem kasma donma falan olur mu? Kullanan sorun yaşayan ya da memnun kalakn var mo? Son olarak iPhone 11 26 aldı mı?
  16. Cheazy

Segotep Radyant kullanan var mı?

Bu kasayı almak istiyorum. Hem mesh olması, hem anakartım mAtx olduğı için. Fanlar sabit renk yazmış alan birisi böyle mi cidden, bir de fanları kapanıyor mı? 2. sorum içinde kontrolcüsü falan var mı, yoksa fanlar direkt molexle mi takılıyoe?
  17. Cheazy

Kasayı mı satayım ekran kartını mı?

3-4 aydır ekran kartı arıyorum. İşe gireyim çalışayım alacağım dedim. 7k ya kutu faturalı gaming x 3070 i kaçırdıktan sonra kafayı yedim. 14.5 a galax 5060 alcaktım. Arkadaşlarım dedi alma, yt de bile videosu yoktu almadım. Ulan sistemim beyaz Gigabyte Aero 5060 alayım dedim. 18800 e pckolikten...
  18. Cheazy

Çözüldü✓ Intel ekran kartları ne durumda?

En son sıkıntılı durumdaydılar. 5-6 bin aralığına a750 ler var 3060 dengi falandı. 1 yıl garantili ürünler bulunuyor. 12 ye falan da tepe model kartlar alınıyor hem 12 gb hem sıfır daha nolsun. 4060-70 dengiydi yanlış değilsem. Yazılımı vs nasıl kaç w çeker vs vs. Kullanan da varsa yorumlarsa...
  19. Cheazy

Çözüldü✓ R5 5600 3060 lı sistem kaça gider

Ryzen 5 5600 inno3d 3060 12gb Kingstom 500gb m2 Corsair 8x2 3200 mhz ram Gigabyte a520 Zoko psu Zoko melody kasa bu sistem kaça gider? En hızlı fiyattan.
  20. Cheazy

NZXT H210l alınır mı?

Fiyatı makul, görünüşü de çok hoşuma gidiyor. Ama 2 tane fan takılıyor kasaya yanlış bilmiyorsam. Yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz, bir de mAtx benim anakart. Bu kasa mAtx mi ATX mi? Cevaplayanlara teşşşşekür ederim.
Geri