Arama sonuçları: *

• Users: bunstep
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bunstep

AM5 Sistem Toplama Önerisi

İyi forumlar. Şu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bütçe, listeden aşağı yukarı belli. Listeden elimde sadece ekran kartı var, ekran kartı ile çok bir işim olmadığı için değiştirmeyi düşünmüyorum. İşlemci konusunda henüz net bir karar alamadım. İşlemci tarafında 12-13k gibi bir bütçem...
  2. bunstep

Çift Monitör Görüntü Sorunu

Merhabalar, Bilgisayarımda çift monitör kullanıyorum. Birincil monitör, 144hz 1ms. Ana monitör olarak kullanıyorum. İkincil monitör ise eski, VGA bir monitör, onu da VGA to HDMI dönüştürücü ile kullanıyorum. Yaşadıığım sorun ise şu; Birincil monitör tek başına takılıyken dp ve hdmi üzerinden...
  3. bunstep

RX 6700XT ile kullanılabilecek işlemci önerisi. (AM4)

Merhabalar. Birkaç gün öncesinde başlıktaki ekran kartı ile DDR5-AM5 sistem önerisi için bir konu açmıştım. Fakat DDR5 sisteme geçme fikrini birkaç aylığına erteleme kararı verdim. Birkaç ay için kullanabileceğim işlemci önerisi olan var mı ? Uygunsa 2. el de alabilirim. Şimdiden herkese...
  4. bunstep

Çözüldü✓ RX 6700 XT İLE DDR5 SİSTEM ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba, ikinci elde çok iyi bir rx 6700xt bulup aldım sistemim biraz eski ve ddr5 sisteme geçmek istiyorum amd işlemcili bir sistem toplamayı planlıyorum eksik parçalarım işlemci, anakart ve ram. Genellikle kullandığım uygulamalar işlemci bazlı olduğu için 7500f üstü bir işlemci...
Geri