Arama sonuçları: *

1. brickcracker836

SteelSeries GG Klip Alma Özelliği Açık Ama Klip Almıyor

Önceden alıyordu. Bilgisayarı formatladığımda otomatik iniyordu (Fare ve Kulaklığım SteelSeries). Bir kere klip alma özelliğini kapattım şimdi ne yapsam da ne otomatik klip ne manual klip alıyor. Sil indir yaptım düzelmedi. Ben bu klipi nasıl alacağım?
  2. brickcracker836

Steam CS2 Shift+Tab kasıyor

Sadece CS2 içinde geçerli Dead By Daylight'te denedim kasmadı 60 Parsec! te denedim kasmadı Şimdi RDR2 indiriyorum onu kontrol edeceğim ama şu ana kadar sadece CS2 de kasıyor.
  3. brickcracker836

CS2 MM nasıl açılır?

Ben şimdi rekabetçide 10 maç kazandım ilerlemesi 62% oldu maç giriyorum kazanınca 1 1 veriyor nasıl açacağım ben bu MM yi?
  4. brickcracker836

Bilgisayarda Güncellemeyi Güncelle Kapat Diyorum Ama PC Yeniden Başlıyor

Sorunum bu. Tüm güncellemelerde Aynısı Oluyor. 1744200597 Lütfen Yardımcı Olun.
  5. brickcracker836

Hogwarts Legacy'yi İade Edeyim mi?

Ben şimdi 14,99$ ile bu oyunu aldım. Şimdi Türkçe yama aradımda virüslüydü hepsi. İade edip Epicten mi Oyun alayım ya da Steamden oyun önerir misiniz?? Hiçbiri olmaz ise birüssüz yama verir misiniz?
  6. brickcracker836

Nvdia driver güncellemesi tamamlanmasına rağmen hata

rtx 4060 ventus 2x im var 572.60 güncellemesini yaptım güncelleme oldu ama unspotted graphic card hatası verdi ama driver yüklendi ekran kartında bir sorumu var
  7. brickcracker836

Rampage Arcturus İyimi?

Geçenlerde Donanım Arşivi Kanalında Rampage ekipmanlar ile bir video atılmıştı. O videoda Rampage Arcturus kullanılmıştı. Kasanın içinde PSU entegre. Bu Kasa Ve PSU iyi mi??
  8. brickcracker836

ACİL! Paycell Kartta İnternet Alışverişleri İçin Hesap Doğrulaması Gerekir mi?

Sorunum Yukarıdaki Gibi Lütfen Yardımcı Olun.
  9. brickcracker836

Herhangi Bir Korsan Oyun Oynamamama Rağmen Steamde Spacewar Gözüküyor

Hesabımda herhangi birisi olmamasına rağmen Spacewar gözüküyor. Ve herhangi bir crackli oyun yok.
  10. brickcracker836

Steamde Oyunun Cüzdana İade Süresi Kaç Gün Sürer?

Karttan bir oyun aldım, ben bu oyunu Steam cüzdana iade edeceğim. Kaç gün sürer?
  11. brickcracker836

Steam Rozetler Kısmında Hizmet Süresi Rozeti Yok.

Sorunum yukarıdaki gibi. Lütfen yardımcı olun.
  12. brickcracker836

Steam'de Battlefield 1 ve 5 10 Şubat'a Kadar %95 İndirimde!?

Oyuna sahip olmayan var ise (bende dahil) hemen alsın!
  13. brickcracker836

Çözüldü✓ MSI B550 TOMAHAWK İle AMD Ryzen 5 5600X uyumlu mu??

Sorum aynı yukardaki gibi.
  14. brickcracker836

7,02 Dolara Steam'den Oyun Önerisi.

Şu an birkaç oyunda indirim var. Bana 7,02 dolara steam platformundan oyun önerir misiniz?
  15. brickcracker836

Windows11 Ayarlandan Atılan Formatta Diskte Kendisine Bölüm Oluşturupmu Atıyor?

Windows 11'de ayarlardan kurtarma bölümünden atılan formatta diskte kendisine özel bir bölüm oluşturup mu atıyor?
  16. brickcracker836

Windows 11'De Formattan Sonra Driverler Otomatik Yüklenir mi?

Windows 11'in kendi ayarlarında kurtarma seçeneklerinden format attıktan sonra driverler otomatik yüklenir mi?
  17. brickcracker836

Tüm Herşeyde Mikrofona Olan Sesler Gidiyor ve Oyun İçi Ses Gitmiyor.

Merhabalar, CS2'de oyunda olan seslerin mesela silah sesleri mikrofona gidiyor ve konuştuğum arkadaşıma sekiyor. Ve bundan dolayı oyun içine sesim gitmiyor. CS2'nin kendi oyun ayarlarında ses bölümünde benim sesim dışı test yerinde oyun sesi gidiyor. Arkadaşımla Steam'den konuşuyoruz. Sabahtan...
  18. brickcracker836

Counter Strike 2'de komut kısmında kendi kendine komutlar geliyor.

Merhaba, geçen gün Counter Strike 2 oynarken topluluk sunucularından zombie escape gireyim dedim. Sonra ek içerikleri indirdim ama oyuna bir türlü girmedi. Bende boşverdim normal rekabetçi oynayayım dedim. Ve komut kısmına bir anda sanki oyun benim yaptığım tıklamaları takip ediyormuş gibi...
  19. brickcracker836

Sifu Oyununda Ekran Kartı ve İşlemci Kullanımı

Merhaba, Sifu adlı oyunda ekran kartımın kullanımı %78 ve %90 arası giderken işlemci %25 ve %30 arası kullanılıyor. Darboğaz sıkıntısı var mı?
  20. brickcracker836

Çözüldü✓ RTX 4060'lı Sistem İyimidir?

Ekran Kartı: MSI RTX 4060 Ventus 2X Black OC İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 3.7-4.6 GHz Anakart: MSI A520M-A PRO RAM: Crucial DDR4 Pro 32GB 2×16 CL22 3200MHz SSD: Crucial P3 Plus 1TB 5000MB Okuma/3600MB Yazma Kasa: Rampage Arcturus Black PSU: Rampage 750 Watt 80+ Bronze Serfitikalı Hazır Sistem...
Geri