Arama sonuçları: *

• Users: Teyfikk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Akıllı Saat Önerileri

Merhaba ben akıllı saat alıcam ama sosyal medyada herkes reklam için alaksız özellikleri olan ve ya dandik saatleri öneriyorlar bende bir sormak istedim Telefonum ios çalışırken telefon yasak olduğu için mesaj geldiğinde ya sesli mesaj ve ya mesaj atabileceğim ve şarkı ve ya bir video izlerken...
  2. T

Fiyat Farkına Değer mi?

Hocam sistem arayışındayım 5060 Ti ile 5070 arasında kaldım 5070 bütçemi aşıyor fakat 5060 Ti 16 Gb ramını 32 yapıp 1-2 şey daha değiştirince 5070li sistemin fiyatına denk geliyor bu yüzden bir sormak istedim sizce hangisi daha iyi. 5060 sistemi 2 fanlı 5070 3 fanlı ona göre söylerseniz...
  3. T

Pc Toplama Ve Ya Hazır Sistem Önerisi

Hocam merhabalar bu bir konunun 2. bir zamanlar tekrar hazır sistem önerisi sormuştum şuan bütçeyi biraz daha yükseltebildim fakat taksitlenirse mükemmel olur toplama yapıldığında ekstra bütçe eklemek gerekicek ama hangisi daha iyi olursa onu alırım. 30.000-40.000 TL bütçem var kasa haricinde...
  4. T

Toplama ve ya Hazır sistem önerisi

Hocam merhabalar bir zamanlar tekrar hazır sistem önerisi sormuştum şuan bütçeyi biraz daha yükseltebildim fakat taksitlenirse mükemmel olur toplama yapıldığında ekstra bütçe eklemek gerekicek ama hangisi daha iyi olursa onu alırım. 30.000-40.000 TL bütçem var beyaz bir sistem istiyorum kasa...
  5. T

Sistem Toplama Önerisi

Merhaba dostlar kendi çapımda bir sistem toplamaya çalışıyorum pek bir bilgim yok bir danışmak istedim Sistem şöyle; İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: AsusPrime A520m-r AM4 Ram: Gskıll 32gb Ripjaws v siyah cl18 ddr4 Ekran Kartı: Msı 4060 8gb gddr6 Kasa: Rampage gyra v1 Beyaz Güç: Powerboost...
Geri