Arama sonuçları: *

• Users: ahlatgem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

RX 6700 10 GB OC ekran kartının termal pad boyutu nedir?

RX 6700 ekran kartımın, termal pad kalınlığını nereden bulabilirim? Model: 11321-03-20G PAD denen bir şey kalmamış kartta.
  2. A

EA FC 25 Squad dosyasını atabilecek var mı?

İyi günler arkadaşlar. EA FC 25 squad dosyasını paylaşabilecek var mı?
  3. A

EA FC 25 Rus yazılımcılar tarafından kırıldı!

EA FC 25 sonunda kırıldı! Steam ve Epic Games üzerinde bulunan EA FC 25 Showcase, rus yazılımcı anadius tarafından kırıldı (şirkette olabilir emin değilim fakat kıran anadius). Oyunun tüm kilitleri kaldırıldı, online dışında tüm modlar çalışıyor. Sizce diğer Ea Fc (fifa) oyunları neden kırılmadı?
  4. A

Arkadaşlar ikinci el alacağım RX 6700 hakkında yazı.

Önceki açtığım konularda görmüşünüzdür, fevkalade bana göre testleri, ben test ettim bugün. Kartı satın aldım, müthiş bir performans müthiş bir sağlık. Furmark ss lerini almayı unuttum ama bizzat kendim test ettim. Occt 15 dakikalık VRAM testinde hata bulamadım. Yarım saatlık furmark...
  5. A

RX6700 Test Sonuçları Hakkında Görüşler

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar ve iyi bir yıl diliyorum. Geçen "RX6700 alınır mı?" hakkında konu açmıştım. Alınmaz demişti birisi. Termal macunu yeniledikten sonra fotoğrafları paylaşırım demiştim. Test sonuçları gerçekten hoşuma gitti. Sizde kontrol eder misiniz? Herhangi bir...
  6. A

Arkadaşlar ikinci el ekran kartı alacağım, yardımcı olur musunuz?

RX 6700 10 GB'lık Sapphire modelini ikinci elden alacağım, fiyatı 6750 TL. Alacağım kartın sahibi test sonuçlarını attı, bende test yapacağım ve kozmetiğini inceleyeceğim kartın. Sizin önerileriniz neler, neleri test etmem gerekli? Birkaç şey araştırdım, furmarka sok vb. dediler fakat hotspot...
Geri