Arama sonuçları: *

1. Micheal Myers

Valorant ping sorunu

merhaba arkadaşlar oyunu silip yükledim ardından sürekli ping sorunu çıkıyor 7-8 olan ping sürekli 100-200 arası yükseliyor ve tekrar düşüyor 2 farklı hesapla denedim 1inde bu sorun var diğerinde çok nadir oluyor bunun çözümü var mıdır?
  2. Micheal Myers

Tlou 2 grafikleri düzeltme

fotoğaftada göründüğü gibi kalite olarak çok iyi görünmüyor dlss kapalıda baktım ama hala grafikler çok kötü görünüyor hafif bulanıklık var gibi saçlarına vs. bakarsanız biraz anlaşılıyor zaten tüm ayarlar en yüksekte nasıl düzeltebilirim.
  3. Micheal Myers

Açık lise hakkında sorular

merhaba açık lisede olanlara sormak istiyorum yeni geçiş yaptım toplam dönem 4 diyor altında da 8 diyor ben 4 yıl mı gideceğim bunu anlamadım bilen birileri cevaplayabilir mi ve şuan kalan zorunlu ders sayısı 35 kredim 71 ders seçmeme gerek var mı?
  4. Micheal Myers

Discord bildirim gelmiyor

bir yerden mesaj gelince sağ altta görünüyordu şimdi sadece ses geliyor bildirimi sağ altta göremiyorum. (odaklanma ve rahatsız etme kapalı,discord masaüstü bildirimi açık) nasıl düzeltebilirim?
  5. Micheal Myers

Discord yüklenmiyor.

discordu silip yüklemek istemiştim dosyaya tıklayınca bu hatayı veriyor yada hiç bişey çıkmıyor nasıl çözebilirim kendi sitesinden indirdim
  6. Micheal Myers

Iphone x sim yok hatası

bu ay faturamın kontratı bitiyor bu yüzden olabilir mi daha öncede olmuştu kendiliğinden düzeldi sim kartını çıkartıp taktım yine aynısı oluyor 2dk zaman geçiyor yine oluyor nasıl çözebilirim arkadaşlar.
  7. Micheal Myers

Dbd müziğini kapatma

merhaba dbd'de yeni güncellemeden sonra lobide ve oyun içi aralıklarla müzik çalıyor bunu kapatmanın bir yolu var mı.
  8. Micheal Myers

AtlantisNet iyi midir?

Merhabalar semtimizde alt yapı yok araştırırken AtlantisNet'e denk geldim kendi altyapısı varmış galiba 1000mb internet aylık 500tl diyor sitesinde kullanan birileri var mı deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.
  9. Micheal Myers

Spotify pcde kasıyor

Merhabalar spotify pcde aşırı kasıyor ve donuyor silip yüklemiştim bir kere düzeldi ama terkar olmaya başladı nasıl çözebilirim?
  10. Micheal Myers

Nvidia app ayarları sıfırlanıyor

Merhaba arkadaşlar Nvidia app üzerinden kayıt alıyorum aşşağıda gösterdiğim kısımdaki ayarlar sürekli sıfırlanıyor pc kapatıp açınca nasıl kaydedebilirim.
  11. Micheal Myers

Oyun simgesi görünmüyor

burdaki görseldeki gibi ikon olarak görünüyor oyun açıkken masaüstünde normal simgesi görünüyor ama nasıl düzeltebilirim.
  12. Micheal Myers

Windows 11 güncellemesi yapılmıyor

merhaba arkadaşlar güncelleme gelmiş ama yapamıyorum sürekli yeniden dene diyor nasıl çözebilirim. hata kodu: (0x80073712)
  13. Micheal Myers

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını almalıyım

Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım ekran kartım bana yeterli ama fiyatlar artmadan da yeni almak istiyorum aklımda 9070xt var sizce amd+amd mi yapmak daha mantıklı olur yoksa nvidia tarafından daha performanslı hangi ekran kartını alabilirim.
  14. Micheal Myers

Steam çöktü mü ? bağlantı yok

şu an herkeste mi böyle tek bende mi anlamadım bağlantı yok diye hesabımdan çıkıp tekrar girmeye çalışırken hata veriyor sizde de öyle mi arkadaşlar?
  15. Micheal Myers

Spotify apk virüslü müdür

Merhaba arkadaşlar malum Spotify preminuma her ay ödemekten sıkıldım APK indirdim bilgisayara (isim veremiyorum anlamışssınızdır) trojan olarak görüyor ama başka sürümünü indirince sadece zararlı yazılım diyor sizce gerçekten virüslü bir dosya mı?
  16. Micheal Myers

Çözüldü✓ Kule tipi olmasına rağmen sıcaklık yüksek

merhaba arkadaşlar thermalright phantom sprit kullanıyorum ama işlemcim valorant ta bile 70 derece görüyor içinden çıkan macun cok katı olduğu için süremedim evde de başka yoktu mahalledeki bilgisayarcıdan aldım kaliteli bir macun alsam sorun çözülür mü
  17. Micheal Myers

Bu 2 kule tipi arasında fark var mı

Merhaba arkadaşlar https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  18. Micheal Myers

Çözüldü✓ Sıvı soğutma ve kasa tavsiyesi

merhaba şuan kullandığım kasam https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-cc560-v2-700w-80-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-50872?srsltid=AfmBOor-a8_FL8GATpJ4OWKrxe9EQsIfbACyKpjtmJDjWLZTpw3gKvWh BU kasaya max 2400mm sıvı soğutma sığıyor diye biliyorum bu kasadan devam edp 240mm sğ. alsam...
  19. Micheal Myers

Internett hızım gerçek mi

Merhaba öncelikle denetim masasında ağ ayarlarına bakarken aşağıdaki resimdekini gördüm hız 100 MB olarak gözüküyor o bizim internet hızımız mı yoksa Ethernet kablosunun Max çektiği internet hızı mı oluyor.
  20. Micheal Myers

Exloader counter strike 2

Merhaba exloader indirmiştim cs2 için ve bugün oyundan attı ve steam bağlantısı kopup geri bağlantı defenderda da düşük tehtid olarak gözüküyor sizce format atmalı mıyım yoksa bunu silsem virüs programıyla vs yeterli olur mu
Geri