Arama sonuçları: *

• Users: _walhalla_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. _walhalla_

Yardım Msı anakartlar arasında seçim yapmam gerekli

hangisini önerirsiniz? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,576125062.html...
  2. _walhalla_

75.000TL Bütçe ile r7 7800x3d rtx 5070 toplama sistem parça önerisi

bütçe sadece kasa olarak 75.000 tl aşağıdaki parçalar nasıl birbiriyle uyumlu mu? veya önerebileceğiniz parça var mı? ek olarak psu ve kasa önerisi yapabilir misiniz https://www.amazon.com.tr/MSI-B650M-PROJECT-7600MHZ-USB3-2/dp/B0CJYBXKJ8?th=1...
  3. _walhalla_

60.000 tl bütçe ile kasa önerisi

sadece kasa olarak yan bileşenler kaliteli olacak şekilde nasıl bir sistem dizebilirim r7 7800x3d rtx 5060ti 16gb düşünüyorum veya bütçe yeterse 5070 ekran kartı nvidia parça önerisi yapabilirseniz sevinirim ayrı ayrı satın alabilirim
  4. _walhalla_

Hepsiburada değişim yerine iade yaptı

merhaba 52.500 tl karşılığında satıcının da kendisi olmak üzere hepsiburadadan laptop satın aldım,ürün kusurlu geldi değişim için yolladım fakat telefonda beni arayan kişi iade talebi olarak açmış.defalarca değişim istediğimi söylemiştim fakat stok yoksa iade olur dediler.hiç haber verilmeden...
  5. _walhalla_

Çözüldü✓ Sıfır laptop touchpad'i normal mi?

sıfır yeni satın aldık touchpad sol taraf sağ taraf'a göre içine çöküyor gibi videoda çok belli olmuyor olabilir normal mi sizce? ilk defa laptop alıyoruz kalitesiz geldi mazur görün çok önemsiz birşeyse :D
  6. _walhalla_

Yardım Msı pulse 17 aı v asus tuf f15 hangisi tercih edilmeli?

genel kullanım yazılım ve oyun için olacak bu 2 laptop arasında hangisini tercih etmeliyim? birinin işlemcisi i7 13.nesil öteki ultra 7 vs laptoplar dan pek anlamıyorum. tuf'un ekran kartı 140w msı'ninki 115+25 yazıyor...
  7. _walhalla_

Yazılım öğrenmek için laptop önerisi

kardeşime yazılım öğrenebilmesi için laptop alacağız bütçe 40-50k arası taksitle olacak marka olarak msı asus övülüyor,aklımızdaki parçalar intel i7 13.nesil işlemci rtx 4060'lı bir güzel laptop önerebileceğiniz modelleri atarsanız sevinirim laptoplar dan hiç anlamıyorum işlemcinin sonunda h...
  8. _walhalla_

Yardım 2 monitör kullanım sorunu

1.monitörüm 27inç 2k 180hz,2.monitörüm 27inç 1080p 180hz Sorunum şöyle 1080p ekranda metin2 açıkken 2k ekranda başka bir cözünürlükte oyun açtığım da yan ekrandaki oyunlar donuyor ve kapanıyor.lol valorant gibi oyunlarda bir sorun yok fakat eski tarz oyunlar,cs,fifa gibi oyunlar da sorun...
  9. _walhalla_

Yardım Bios güncellemesi yapacağım

bilgisayarımın performansından hiç memnun değilim işlemciye bir kaç ayar bakınıyorum fakat öncesinde bios'u güncellemem gerek.şuan ki sürümüm sanırım f62 siteden baktığımda en stabil sanırım f66(yanında g d b harfleri beta aşamasında diye biliyorum)hangisini indirme mi önerirsiniz ve doğru...
  10. _walhalla_

Ön taraftaki 1 fanı nasıl iptal edebilirim?

en alttaki fanda bir sorun var pc yi ilk açtığımda çok fazla ses çıkartıyor,geçici cözüm olarak ilk sefer kalem sokarak durdurup geri kapatıyorum camı. sadece bu fanı nasıl iptal edebilirim?
  11. _walhalla_

Samsung s24 fe tercih edilir mi?

ortalama 25.000 tl ye bu telefon tercih edilir mi?
  12. _walhalla_

Öneri 12.000 btu klima öneri

12.000'lik klima alacağım.yaz gelmeden fiyatlar iyice artmadan halletmek istiyorum.anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu klima iyi midir?? memnun olup önerebileceğiniz model varsa atabilirsiniz...
  13. _walhalla_

Tam ekranda video izlerken donuyor

2 monitörüm var biri 2k öteki 1080p youtube'da videoyu tam ekrana aldığımda donma,askıda kalma,lag gibi bir şey oluyor(tam ekranda hep böyle) sizce neden? işlemcim mi yetersiz kalıyor acaba macunuda 3 ay önce yenilemiştim.
  14. _walhalla_

Çözüldü✓ Msı rtx 4070 super ventus 3x fan alınır mı?

https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-4070-super-12g-ventus-3x-oc-gaming-ekran-karti-fiyati-72632/ alınır mı sizce bekledikçe herşeye zam geliyor? elimde palit dual 4070super var ondan iyi midir??
  15. _walhalla_

14gün iade hakkım da hafta sonları sayılıyor mu?

ayın 23.de hazır sistem sipariş vermiştim 24 kargo 25.bana ulaştı 14 gün iade için son günüm ne zaman olmuş oluyor kargoya vermem için?
  16. _walhalla_

Çözüldü✓ DDR5 Anakart önerisi

bütçem 6000tl ile (tutmuş çok alınan modellerden 10.000 tl) arasında aradığım özellikler işlemci 7800x3d veya 9700x olacak baştan aşağı güzel bir sistem dizmek istiyorum.çok fazla marka model var seçemiyorum -ddr5 -2x m2ssd slotu -wifi,bluetooth -ram desteği 6000 7000mhz olabilir -soğutması iyi...
Geri