Arama sonuçları: *

• Users: erica
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. erica

Uygun fiyatlı f/p oyuncu koltuk önerisi

İyi geceler forumdaşlar uygun fiyatlı f/p oyuncu koltuk arıyorum trendyol gibi uygulamalarda 4-5k arası oyuncu koltukları var ama hiç güven vermiyor o yüzden size danışmaya geldim geri dönüş yaparsanız sevinirim.
  2. erica

Zengin kız Fakir oğlan ilişkisi

Hepinize selamlar forumdaşlar bir süredir konuştuğum bir kız var oda benden hoşlanıyor ama Zengin kız Fakir oğlan ilişkisi olur diye korkuyorum Ankara'da yaşıyorum kız Çankaya'da ben Etimesgut babası ispanya konsolosluğunda çalışıyor benim babam ayakkabıcı kız kolejli ben ise mesem öğrencisiyim...
  3. erica

Sirkeden dönme şarap

hepinize selam forumdaşlar bu gün is yerinde patronum hediye olarak ev yapımı kırmızı şarap verdi sonradan sirkeden dönme oldugunu farkettık ıcsek bır sey olurmu?
  4. erica

Ethernet bağlı ama interneti kullanamıyorum

Hepinize selamlar dostlar dünden beri uğraşıyorum ethernet olmasına rağmen internet yok pc de ne kadar vpn olsun plugin olsun sildim sorunum çözülmedi "DNS sunucusu Yanıt vermiyor" hatası alıyorum YouTube da ne kadar video var ise izledim nerdeyse manuel dns denedim olmadı CMD den dns ön...
  5. erica

F/P 1080p 60fps webcam onerısı

selam dostlar uygun fıyatlı webcam lazım sırf omegleye gırem kıcın kamer alacagım. onerılıerınzıı beklıyorum
  6. erica

Çözüldü✓ Sanırım Herşeyi batırdım..

Selamlar MSI Mag256F Monitörüme Monitör kolu almıştım mutlu Bir şekilde kurulumu yaparken hayal kırıklığı ile sonuçlandı kolun kafası çok büyük ne yapmam lazım mağdur durumdayım...
  7. erica

Şerit Led Temassizlik sorunu

Hepsinize selam dostlar Şerit ledimin kumandasini kaybetmiştim yeni Kumanda ile Adaptor aldim taktım çalışmadı ledi biraz inceleyince bir yırtık farkettim acaba bunun tamiri vs varmıdır nasıl düzeltebilirim bu sorunu cevaplarınızı bekliyorum..
  8. erica

İkinci El iPhone alınır mı?

Hepsinize selam forumdaşlarım bir süredir ikinci el iPhone 13 düşünüyorum sizce ikinci el iPhone alınır mı ve nerelere dikkat etmem lazım?.
  9. erica

Sizce hangi iphone Alınmalı? 11/13

hepinize iyi akşamlar forumdaşlarım iphone a gecmek ıstıyorum ama cok fazla bır bılgım yok butcem 25k max ıkıncı el 11pro yada 13 sizce mantıklı mı sızınde fıkırlerınızı duymak ısterım.
  10. erica

Instagram Instagram hesabım sürekli kısıtlanıyor

iyi geceler forumdaşlarım yardımınıza ihtıyacım var ınstagram hesabım ban yedıgınden dolayı yenı bır hesap actım ama maalesef o hesap sürekli kısıtlama alıyor arkadaslarımı dostlarımı takıp etmeyeceksem nıye kullanıyorum kı yanı? bu sorunu ınstagram destek ekıbıne ıletmeme ragmen dönüş bile...
  11. erica

160X60 F/P çalışma masası önerisi??

ıyı aksamlar dostlar 160x60 boyutunda f/p masa lazım trendyolda buldugum demır ayaklı masa var fıyat gayet makul buyuklerıma danıstım sallanır alma dedıler sızlerınde onerebılecegı masa var ıse cok sevınırım.
  12. erica

MASA ÖNERİSİİİ 160X60

selam ıyı aksamlar uzun bır suredır masa arayısı ıcerısındeydım trendyolda 160x60 metal ayaklı masa buldum ama sızce ne kadar saglam ne kadar degıl bılemem ıcınızden alan vs. vardır elbet sızce bu masa alınır mı...
  13. erica

Microwawe hoparlör 2+1

selam arkadaşlar tanıdığımdan Uygun fiyatlı hoparlör buldum 2.el garantisi kutu vs. her şey var sizce alınır mı? https://images.app.goo.gl/4qPKch2eiwoMAjp58
  14. erica

Bu devirde ıphone alınır mı?

selamlar telefonu bıldım bileli android kullanıcısıyım sizce bu pahalılık devirinde iphone alınır mı? veya hangi modelleri almalıyım? gonul ister sıfır cihaz alayım ikinci el temiz birseyler dusunuyorum sızınde dusuncelerınıze ıhtıyacım var ıyı aksamlar.
  15. erica

Yaş 16 nasıl boyumu uzatabilirim (167)

selam beyler 16 yasındayım boyum 167 benım yasıtlarım genelı 175 uzerı cok muzdarıbım resıt olmama az kaldı hanı boyumu uzatabılecek onerınız var mı D vitamini önermişlerdi bi ara Basketbol vs oyna demişlerdi sanayide calisiyorum vaktım olmuyor.
  16. erica

Pili Değişmiş iPhone 11 alınır mı?

Selam beyler 9k ya pili değişmiş iPhone 11 (64 gb) buldum sizce alınır mı?
  17. erica

Yardım Vxe R1 Rengini değiştiremiyorum

Selamlar Vxe R1 mouse umun Rengini değiştiremiyorum Dün rengi Maviydi Kırmızıya döndü nasıl düzeltebilirim yardım lütfen!
  18. erica

Elektrik tesisatı nasıl anlaşılır?

Hepinize selam beyler odam için raf yapacağım ama rafi duvara monte ederken elektrik tesisatına vs. Denk gelirsem diye korkuyorum nasıl anlayabiliriz tesisatın olup olmadığını?
  19. erica

E-Yooso X-44 pro alınır mı?

F/p olarak alınır mı sizce 4k dungle beni cezbetti açıkçası https://ulugames.com.tr/products/e-yooso-x-44?variant=42201232375917
  20. erica

E-Yooso X-44 pro 4k mouse alınır mı

merhabalar ulu gameste buldugum e-yooso x-44 pro ısımlı mouse cok ılgımı cektı 4k dongle ıle gelıyor fıyatı ıle benı cezbettı açıkçası sızce alınır mı? https://ulugames.com.tr/products/e-yooso-x-44
Geri