Arama sonuçları: *

• Users: LASCALLA
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. LASCALLA

ASUS ROG hyperion GR701 vs ASUS ProArt PA602

2 kombinasyon var ROG'ya da ProArt sivi sogutucular dahil siz olsaniz hangisini yapardiniz? RTX 5080 Suprim ve 9800x3D islemci var guncel kasam HAF X 600 15 yillik o yuzden degistirmek istiyorum fanlar verimli calismiyor.
  2. LASCALLA

9800x3D ve Arctic Liquid Freezer 3 - 420mm yükte 90 derece

Boşta ve yükte fotolarını yüklüyorum işlemci ya da soğutucuda bir bozukluk var mı bakar mısınız? Montajında bir sıkıntı yok cok güzel montajladım Kasanın üstüne konumlu soğutucu Eski nesil Tower bir kasa var Cooler Master Tower HAF X 942 iç soğutması iyi olmayabilir çok fark eder mi? Arctic...
  3. LASCALLA

Arctic liquid freezer iii 420mm bozuk mu ?

9800X3D işlemciyi cinebench R23 testine sokuyorum 135-140w arası veriyor ve sıcaklık sabit 90 derece bu normal böyle bir sıvı soğutma için ? masaüstü boşta ve internette takılırken 20-30W arasında 50 derece civarında PBO 200 -20 açık Ram : Expo açık ekran kartı 2080 Tİ
  4. LASCALLA

9800X3D için sıvı soğutma tavsiyesi olan var mı?

9800X3D işlemci var eskiden kalma Cooler Master Masterliquid 240l V2 sahibiyim sanırım yetersiz kalıyor oyunlarda bazen 90 derecelere cıkıyor en az 360mm sıvı soğutma arıyorum Bütçe 6bin TL önerebileceğiniz sıvı soğutucu var mı? 2 model arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Tavsiyelerinizi...
  5. LASCALLA

9800x3D işlemci macunu taştı silerken siyah boya cıktı

Macunu yenilerken eski macunun kırmızı işaretlediğim yerlere aktığını fark ettim, kulak temizleme pamuğu ile silmeye çalıştım ve pamuk komple siyah oldu o siyahlığın sebebi nedir, uzun vadede herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
  6. LASCALLA

Samsung 990 Pro Soğutuculu NVMe M.2 SSD 2 TB düşük hız sorunu

Ürünü 31 01 2025 tarihinde Amazon'dan aldım herhangi bir sorun yaşamadım ama bugün hız testi yaptım ve normal değerlerden düşük olduğunu gördüm internette 7000 civarı iken bende ki değerler yarısı kadar sebebi nedir bilen var mı neyi yanlış yaptım acaba? Satıcı Amazon olduğu için sahte olduğunu...
  7. LASCALLA

9800X3D cinebench r23 test sonuçu nasıl ?

Diğer parçalar kullanılıyor mu bilmiyorum ama 5 serisi beklediğim için şimdilik ekran kartım 2080Tİ 6000mhz 28cl ram işlemci soğutucu : Cooler Master Master Liquid ML240L V2 RGB anakart : x870 tomahawk masaüstü boşta 41-42 arası internette takılırken 46-50 arası yükte görüldüğü üzere 88 e kadar...
  8. LASCALLA

Yeni kasa için power tavsiye

msı 870x tomahawk 9800x3d işlemci RTX 5080 alıcam bu sistem için power lazım tavsiyesi olan var mı sağlam ve güzel bi power ?
  9. LASCALLA

46Bin TL (işlemci - RAM - anakart tavsiyesi)

Merhaba herkese, bu parçaları satın alacağım sizce uyumlar nasıl, şimdi almak mantıklı mı indirim beklesem gelme şansı var mı bu parçalar için yoksa direk alınır mı? Amazon'dan alıyorum çünkü 6 taksit yaparak alacağım...
  10. LASCALLA

Cooler Master Masterliquid ML240L AM5 kullanılır mı?

şuan am4 sistemde kullanıyorum sistemi am5 yükselticem ve bu soğutucuyu kullanabilir miyim ek aparat ister mi ? kendi sitesinde desteklediği yazıyor ama bilemedim
  11. LASCALLA

AM 5 AMD Ryzen 7 9800X3D sistem toplama

5000 serisi ekran kartı bekliyorum tahminimce 5070 Ti alırım. İşlemci olarak 9800X3D karar verdim araştırdığım kadarıyla en F/P olarak geldi Anakart - https://www.amazon.com.tr/MSI-X870-...f=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=computers&sr=1-1 düşünüyorum daha iyi Fiyat performans tavsiyesi olan varsa...
  12. LASCALLA

25-30k toplama pc tavsiyesi olan ? (Ekran kartı hariç)

5*** serisi ekran kartlarını bekliyorum sıfırdan sistem toplamak istiyorum 25-30k civarında var mı tavsiyesi olan fiyat performans olarak ?
  13. LASCALLA

Monitör almak için doğru zaman mı ?

yeni modeller yakında gelir gibi sizce şimdi almak mantıklı mı yoksa indirim vs beklemek mi gerekli ? istediğim monitör G9 odyssey oled
Geri