Arama sonuçları: *

• Users: Turkonot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Samsung 990 pro heatsink yarı hız veriyor

Dediğim gibi samsung 990 pro heatsink yarı hız veriyor normalde 7000mbs vermesi gerekirken 3500 civarı veriyor yardımcı olabilecek var mı? Anakart: gigabyte b550m ds3h
  2. T

AORUS Gen4 7000E SSD 1TB Alınır Mı?

[H3 id='AORUS+Gen4+7000E+SSD+1TB+modeli+var+ama+hakknda+fazla+detay+bulamadm+3200tlye+sizce+alnr+m+2.el+deil.']AORUS Gen4 7000E SSD 1TB modeli var ama hakkında fazla detay bulamadım 3200tlye sizce alınır mı? 2.el değil.[/H3]
  3. T

Razer blackshark v2 değişim

Arkadaşlar razer blackshark v2 ürününü kullanıyordum fakat bir kaç sorun çıkarınca garanti ile konuştum ve yenisini göndermeyi kabul ettiler fakat aynı ürün yerine blackshark v2 hyperspeed göndermeyi teklif ettiler sizce kabul etmeli miyim? Sıkıntı yaşar mıyım hyperspeed modeli ile?
  4. T

Logitech garanti kapsamında gönderilen ürünüm gümrüğe takıldı

Logitech garanti kapsamında yenisini gönderdiği gamepadim gümrükte reddedildi açıklama olarak -Fatura Gereklidir- diye mesaj geldi fakat logitech değişim için bir fatura falan göndermedi, ilk aldığım ürünün faturasını mı yollamalıydım? Şimdi ne yapmam gerekiyor?
  5. T

Mavi ekran artışı (Minidump)

Arkadaşım sürekli mavi ekran alıyor minidump aşşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim. https://drive.google.com/file/d/1ebgyCCVuqv6VcrptLgrJh8QPKHIe4QFd/view?usp=drive_link
  6. T

Bilgisayar kapalıyken ekipman ışıkları yanıyor Gigabyte B550M DS3H

Bilgisayar kapalıyken klavye ve kulaklık ışıkları yanıyor bunları nasıl kapatabilirim. Anakart : Gigabyte B550M DS3H Bios üzerinden kapatmam gerekiyor ama bulamadım Lütfen yardımcı olur musunuz
  7. T

İşlemci termal macun ile geliyor mu

Yeni ryzen 5 5500 işlemci aldım, işlemci termal macun sürülü bir şekilde geliyor mu? İşlemci stok fanının altında yeşil bir yüzey vardı ama termal macun mu anlamadım
  8. T

3000 TL altı işlemci önerisi

3000Tlnin altında işlemci önerebilir misiniz Anakart olarak Gigabyte b450m s2h almayı düşünüyorum
  9. T

Poco x3 NFC mi Redmi Note 9 Pro mu ?

başlıktada belirttiğim gibi Poco x3 NFC mi Redmi Note 9 Pro mu ? almalıyım kameraya önem veriyorum oyun günde belki 2-3 saat oynarım
  10. T

PUBG fps drop sorunu

rx 560 4gb ekran kartı ryzen 3 1200 işlemci 8gb 2400mhz ram asus prime A320M - R anakart 2933hz 1 TB harddisk 450W 80 Plus güç kaynağı Pubgde FPS drop yiyorum sizce neyden kaynaklı?
  11. T

300tl altında klavye önerisi ve gamepower warlock

yeni klavye alacağım 300tl altında gamepower warlock almayı düşündüm gamepower warlock hakkında ne düşünüyorsunuz vede önerebileceğiniz klavyeler nelerdir
  12. T

En Yakın İndirim Tarihi?

en yakın indirim tarihi ne zaman olur sizce telefon alacağım hepsiburada gibi sitelerde indirim ne zaman olur
  13. T

masaüstü fan önerisi

bilgisayar oynarken kulaklık çok fazla terletiyor bunu önlemek için küçük bir masaüstü fan alacağım önerileriniz neler ?
  14. T

Xiaomi Redmi Note 8 Renkleri

xiaomi redmi note 8 alacağım fakat son zamanlardan ilgimi çeken bir şey gördüm kozmik mor adıyla bir rengi daha varmış fakat hiç bir yerde bulamadım bu rengi bu rengi nasıl bulabilirim ?
  15. T

donanım arşivinin hediye edeceği sistem

donanım arşivinin çekilişle hediye edeceği sistemin videosunu izledim sonra çekilişe katıldım her şeyi yaptım fakat bir çok kişi instagramda hikaye olarak katılım koşullarını yaptığına dair fotoğraf atmış bizimde öyle bir fotoğraf atmamıza gerek var mı ?
  16. T

CALL OF DUTY WARZONE

bilgisayarımın özellikleri AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz Asus prime a320m-r amd a320 2933hz asus radeon rx560 o4g evo 4gb gddr5 corsair 8gb ddr4 2400mhz Sorum şu call of duty warzone kaldırır mı
  17. T

gta 5 hata

gta 5 onlineye girdiğimde şu hatayı alıyorum the rockstar game services are unavailable right now ve oyuna giremiyorum
  18. T

2 Farklı ram

Corsair Vengeance Kırmızı 8GB 2400MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1A2400C16R https://www.kisa.link/NrPh modelli bir ram takılı bilgisayarımda ve ben Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 https://www.kisa.link/NrPg modelli bir ram daha takmak istiyorum Bu 2 ram birbiri ile uyumlu...
Geri