Arama sonuçları: *

• Users: ErdemoFFF
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Göğüsümü hissetmiyorum

Arkadaşlar sırtımı bile hissediyorum normalde en zor sırt hissedilir diye biliyorum ama göğsümü hissetmiyorum formları da doğru yapıyorum ki yanlış yapsam bile bir nebze olsun yine hissetmem lazım değil mi? Ne kadar yanlış yapabilirim ki machine fly yaparken bile hissetmiyorum her hafta...
  2. E

Kilo mu almalıyım yoksa kas mı kazanmalıyım?

2aydır spora gidiyorum 72kilodan 67 kiloya düştüm yağ oranım %15den %10a düştü vucüdum şekillenmeye filan başladı şimdi benim kas kazanmam için direkt günlük ihtiyacımı alıp ağırlık antermanına devam etmem mi lazım yoksa clean bulk yapıp+300/500 kalori fazla alıp öyle mi kas geliştirsem daha iyi...
  3. E

İtemsatış’tan playstation hesabı almak mantıklı mı?

Dying light the beast oynamak için almak istiyorum Satıcı güvenilir gibi 1000+başarılı işlemi var korkum şu kendi hesabım banlanır mı veya konsol banı yer miyim? Hesabı QR koduyla bağlıyormuşuz
  4. E

Fitness programım nasıl?

yeni başlıyorum Merhaba arkadaşlar yaşım 18 kilo 72 boy 179. Amacım kas kütlesi kazanmak. Pazartesi: Göğüs arka kol bilek. Salı: Sırt ön kol. Çarşamba: Bacak omuz. Perşembe: Off. Cuma: Göğüs arka kol bilek. Cumartesi: Sırt ön kol omuz. 5 günlük bir program hazırlamam lazımdı. Daha...
  5. E

Askerliğimi erteleyebilir miyim?

merhaba yaşım 19 arkadaşlar e-devletten yoklamaya 6 ay 28 gün kaldığı gözüküyor yani tecil ettirmez isem seneye askerim şuan meslek lisesinde okuyorum 11.sınıfım seneye 12.sınıf direkt tecil ettiririm sanırım diye düşünüyorum e-devletten tecil ettirebilir miyim?
  6. E

VG249QM1A monitör alınır mı?

bütçem max 10k 200hz üzeri 24inç 1080p monitör arıyorum alınır mı sizce dell monitör vardı g2524h stoklar azaldıgı için şuan ucuk fiyatlardan satılıyor normalde oda 8k bandındaydı yoksa onumu beklemesem
  7. E

Razer Wolverine V2 pro vs dualsense edge

ps5 için pro gamepad arıyorum trde bunlar hariçi alternatif yok gibi gözüküyor razer olan itopyada 5800tl edge ise 9000tl aralarındaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum değer ise nedenleri nelerdir söyler misiniz warzone fortnite için alacağım fps oyunu tarzı fikriniz ne olur sizce teşekkür ederim.
  8. E

Samsung m7 monitörde ölü piksel var

ölü piksel mi yoksa darbe mi bence darbe gibi dün geldi sıfır aldım amazon üzerinden göze cok batmıyor arkadaşlar büyük gibi gelebilir ama ekranın en üst tarafında uzaktan oynuyorum sizce ileride bu büyür mü büyürse garanti kabul eder mi?
Geri