Arama sonuçları: *

• Users: skyline.01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yunzi yz87 mi atk a87 pro mu

Merhabalar yakın zamanda klavye almayı planlıyorum tkl olmasının sebebi de tuşları yön tuşları home vs. Tuşlar lazım olduğu için wraithde bütceme uygun a87 pro yu ve yz87 yi buldum sizce bu ikisinden hangisini almalıyım veya bütceme uygun hangi klavyeleri önerirsiniz Bütce 4-5k
  2. S

Laptop nasıl nereden hangi marka alınır

Merhabalar 2026 nın 5. Ayında yaza doğru yani yeni bir laptop almak istiyorum oyun oynayacağım ve hangisini almalıyım nereden almalıyım bilmiyorum hangi özelliklere hangi markadan hangi uygulamadan alacağımı bilmiyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  3. S

Yeni alacağım hazır sistem

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-12gb-oc-a620m-500gb-16gb-ram.html değiştireceğim parçalar GIGABYTE B840M-D2H AMD B860M Soket AM5 DDR5 7600MHz(OC) M.2 Anakart GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE OC SFF 12G GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı GSKILL 16GB (1x16GB) Ripjaws S5...
  4. S

Vatan bilgisayardan yeni alacağım hazır sistem

merhaba yeni alacağım hazır sistem için iyi olup olmadığını merak etmiştim ve bikaç parçasını değiştirdim iyi mi? diye sorucaktım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-12gb-oc-a620m-500gb-16gb-ram.html değiştirdiğim parçalar sırayla...
  5. S

Hazır sistem tavsiye

merhaba yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum gözüme fiyat olarak en iyi gelen bu sizce nasıl veya önerebiliceğiniz başka bir alternatif kasa varmı https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600x-rtx-5070-12g-h610m-1tb-ssd-16gb-ram.html
  6. S

Yeni klavye ikisinden biri

Merhabalar yeni klavye almayı düşünüyorum ve 2 klavye arasında kaldım yardımcı olur musunuz https://wraithesports.com/products/yunzii-yz87-mekanik-klavye https://www.rampage.com.tr/products/zenith-pro-siyah-8000-hz-gasket-manyetik-oyuncu-klavyesi?_pos=1&_sid=1bd395a65&_ss=r
  7. S

Topladığım sistem nasıl ve değiştirmem gereken parca varmı

merhabalar kendime incehesaptan sistem topladım ve ne kadar iyi olduğunu ve değişmem gereken parca olup olmadığını sormak istiyorum işlemci ryzen 5 5500 anakart asus prime a520 mk 2 ddr4 4600mhz ram kingston 16 gb 3200mhz cl16 intel arc a750 8 gb ssd Team MP44L 1TB Gen4x4 5000/4500MB/s NVMe PCIe...
  8. S

Kulaklık önerisi kablolu kablosuz farketmez

Arkadaşlar merhaba kulaklık arıyorum oyun için kablolu kablosuz farketmez önerebildiğiniz güzel bir şey varmı?
  9. S

Hazır sistem nereden alınır

Merhabalar hazır sistem alacağım ama nereden alsam bilemiyorum itopya incehesap gibi yerlerde hep şikayet fln var kafamı çok kartıştırıyo vatan bilgisayardan alsam garanti var ama en kötü sistemleri 30 bin sizce nerden almalıyım nere sorun yaşatmaz hangisi güvenilir ve iyi hizmet veriyor?
  10. S

Kablosuz kulaklık önerisi

Merhabalar kablosuz kulaklık almak istiyorum aklımdaki tek model olarak razer barracuda x var sizce nasıl alınır mı? veya başka önereceğiniz bir kulaklık varmı
  11. S

Razer barracuda x alınır mı

Beyler ben şimdi kablosuz oyun için bir kulaklık alacağım kablolu kulaklıktan bıktım valorant oynayacağım yani gecikme falanda istemiyorum razer barracuda x i çok beğendim görünüş olarak falanda çok güzel sizce alınır mı?
  12. S

3080 mi yoksa 4060 mı

Beyler bilgisayar toplayacağım ve 4060 lı bir sistem düşünüyodum ama 3080 in fiyatının gayet okey olduğunu gördüm sizce 3080 li sistem mi yoksa 4060 lı sistem mi?
  13. S

4060 lı sistem toplamak

Merhabalar 4060 lı sistem toplamak istiyorum malzemeleri parça parça alacağım işlemci ryzen olsun değişik markalar istemiyorum siyah temalı olucak sistem bütce sınırı yok zaten 4060 lı bir sistem ne kadar tutabilir ki? Değilmi .d Not: sonradan sistemi yükselteceğim illaki ilerde 5000 serisine...
  14. S

Vatan bilgisayar hazır sistem alınır mı ?

Merhaba hazır sistem buldum vatanda ve kendime göre özelleştirdim fiyat 47 bin TL sizce alınır mı Özellikler: AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK Kutusuz Fanlı İşlemci ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart GIGABYTE GeForce RTX 4060 TI WINDFORCE OC...
  15. S

4070 süperli PC toplama öneri

Merhabalar 4070 süperli bilgisayar toplamak istiyorum herşeyi parça parça almak istiyorum yani 1 ay Rami 1 ay kasayı 1 ay işlemciyi o şekilde bana sistem toplayabilir misiniz herşeyi sıfır alıcam ilk kasam olduğu için değişik markalar istemiyorum bütce 50-70 arası
  16. S

Corsair kasa alınır mı?

Merhabalar 4070 süperli sistem toplayacağım ve bu kasanın içinde 750 watt güç kaynağı ile geliyor sizce alınır mı birde 3 fanlı 4070 süper sığarmı?
  17. S

Kasa içinde güç kaynağı varmı alınır mı?

Beyler bu kasada güç kaynağı ile beraber mi geliyor bide buna 3 fanlı 4070 süper sığarmı
  18. S

Ekran kartını besleyen işlemci

Şimdi ben sistem toplayacağım ve işlemci ve ekran kartı hangisi besler bilmiyorum mesela ryzen 9 900x ve 4060 ti olsa nasıl olur
  19. S

4070 süpere ryzen 5 5600x takılır mı

4070 süperli sistem toplamayı düşünüyorum ryzen 5 5600x işlemci takarsam darboğaz yaparmı veya herhangi bir sorun yaşarmıyım(oyun oynayacağım sadece)
  20. S

4070 süperli ryzen işlemcili sistem

4070 süperli ve ryzen işlemcili sistem toplamak istiyorum bütçe Max ama en baba 70k bütçe yardımcı olabilir misiniz
Geri