Arama sonuçları: *

• Users: Masteries
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Ekran kartı termal yenileme için ne gerekli?

yeni ekran kartı alana kadar beyaz sisteme eski ekran kartımı taktım. asus tuf 1660 süper. bunun termalini yenilemeyi düşünüyorum. boşta 54 derecelerde geziyor. 2 3 google sekmesi açınca boşta dediğim. elimde mx6 var. başka bir şey almaya gerek var mı termal ped tarzı. ekran kartı 5 yıllık filan...
  2. M

Yardım HANGİ MOUSE PAD ALMALIYIM?

https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-steelseries-qck-performance-speed-xl-fiyati,975252846.html https://wraithesports.com/products/wraith-ace-series-poron-mousepad?variant=48871032979649 https://wraithesports.com/products/esptiger-tang-dao-siyah-poron-buyuk-gaming-mousepad
  3. M

Yardım Wraith ace series storm mu? yoksa steelseries qck performance mi?

bu başlıktaki iki mouse paddan hangisi ikisinide denemeyimleyen varmı
  4. M

Yardım MOUSE PAD ÖNERİSİ LAZIM

YENİ MOUSE ALDIM. LOGİTECH G PRO SUPERLİGHT 2 DEX OLAN MODELİ İNDİRİMDEN. YENİ BİRDE MOUSE PAD ALMAK İSTİYORUM. ÖNERİSİ OLACAK VARMI? ŞUAN Kİ KULLANDIĞIM MOUSE PAD KLASSE LONGTENG 3 YILDIR KULLANIYORUM.
  5. M

Yardım 240 hz monitör önerisi lazım. bütçe farketmez

240 hz monitör önerisi lazım. bütçe sorunu yok. 24 inç olsun ips olsun.
  6. M

Yardım BU KASADAN BU KASAYA GEÇİLİR Mİ?

ŞUAN SİSTEM KURACAM. BEYAZ SİSTEM KURUYORUM. FANLAR LİAN Lİ SL FANLAR 140MM ŞUAN Kİ KASAM BU https://www.tebilon.com/deepcool-morpheus-wh-1x420mm-argb-fanli-atx-4xusb30beyaz-gaming-kasa/ ŞUAN Kİ KASAM BU SATIP BU KASAYA GEÇİLİR Mİ ? VE NE KADAR DERECE OYNAR ARADA...
  7. M

Yardım Tadı iyi ve Kaliteli protein tozu Önerisi lazım

Tadı iyi olacak kaliteli olacak 500 gr ile max 1 kg arası olacak mümkünse 500 gr ma yakın olsun
  8. M

Yardım Colorful Marka ekran kartı kullanan var mı?

Colorful Marka ekran kartı kullanıp herhangi bir yazılım sorunu v.s yaşayan varmı? iyi midir? ekran kartı markası yazılımı v.s
  9. M

Yardım 1,5 milyon civarı araba önerisi

1,5 milyon civarı araba önerisi lazım. yaş 29. şuan ki arabamı satıcam .şuanki arabam 2016 polo 1,2 tsi. 1,5 milyon civarına aşşa yukarı oynaya bilir 50 100 bin
  10. M

Yardım REVERSE FANLAR KASANIN NERESİNE TAKILIYOR? FOTOĞRAFLA GÖSTERE BİLECEK VARMI?

REVERSE FANLAR KASANIN NERESİNE TAKILIYOR? FOTOĞRAFLA GÖSTERE BİLECEK VARMI? BİRDE NASIL OLMALI YÖNÜ
  11. M

Yardım REVERSE FANLAR NEREYE TAKILIYOR?

DEEPCOOL MORPHEUS bu kasayı kullanıyorum. 14 cm lianli fanlardan almayı düşünüyorum. kasanın neresine normal neresine reverse almam gerekli ve kaç tane gerekli yazabilicek varmı?
  12. M

Yardım Wooting 80he getirince garantisi geçiyor mu trde

yurt dışından wooting 80 he getirmeyi düşünüyorum. bozuk çıkarsa garantisi geçer mi iletişime geçsem firmayla filan oluyor mu ?
  13. M

Yardım SİKAKEYB HM80 BİLEN KİMSE YOK MU? VEYA KULLANAN

SİKAKEYB HM80 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLEN BİRİSİ VARMI PARASINA DEĞER Mİ DAHA İYİSİ VARMI? ARADIĞIM ÖZELLİKLE FPS İÇİN OLACAK. BEYAZ RENK OLACAK %75 FİLAN OLUCAK BİRDE AŞIRI SESLİ OLMAYACAK
  14. M

Yardım BEYAZ MOUSE VE KLAVYE ÖNERİSİ FPS İÇİN

BÜTÇE SORUNUM YOK. BEYAZ SİSTEMİM İÇİN KLAVYE MOUSE LAZIM FPS TARZI OYUNLAR OYNUYORUM ONA GÖRE ÖNERİRSENİZ. BEYAZ OLMASI LAZIM SESLİDE OLMASIN MÜMKÜNDE AŞIRI OLMASIN YANİ. AİLEMLE YAŞADIĞIM İÇİN
  15. M

Yardım BEYAZ SİSTEM İÇİN EKRAN KARTI ÖNERİSİ

NVİDİA ALICAM. 5070 Tİ ADAM AKILLI BEYAZ BULAMADIM 5080 ALAYIM DİYORUM FİYAT FARKI VAR BÜTÇE SORUNUM YOK AMA ŞUAN 1080 P DE KULLANICAM İLERDE BELKİ OLED 2K FİLAN GEÇERİM BİLMİYORUM.GEÇMEZSEM DİYE 5080 ALMAYA GEREK GÖRMEDİM AMA MECBUR KALIRSAM ALABİLİRİM. İŞLEMCİM 9800X3D
  16. M

Öneri 2 Milyon civarı araba önerisi

şuan hali hazırda 1,2 tsi polo kullanıyorum ilk arabam olarak aldım. şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. aklımda 2017 audi a6 2,0 tfsi veya s3 veya golf r düşünüyorum. veya mercedes olabilir diye düşünüyorum ama model bilemedim ondada ama c serisi değilde alırsam e serisi olur sanırım ondada...
  17. M

Yardım KLAVYE ÖNERİSİ LAZIM

BÜTÇE SORUNUM YOK. FPS OYUNLARI OYNUYORUM. ARADIĞIM ÖZELLİKLER: BEYAZ EN AZ %75 OLACAK VEYA ÜSTÜ SESSİZ OLACAK AMA İŞTE YAN ODAYA ÇOK GİTMESİN YETERLİ ÖYLE ÇOKTA SESSİZ OLMASINA GEREK YOK :d
  18. M

Yardım Fps için klavye önerisi lazım

genel olarak fps oynuyorum. arada lol metin2 v.b şeyler oynuyorum. bütçe sorunum yok ama gereksiz para vermek istemiyorum. parasına değecek se veririm. önerisi olacak varmı? BEYAZ OLMASI VE SESSİZ OLMASI ŞART
  19. M

Yardım DEEPCOOL MORPHEUS SATIP LİANLİ DYNAMİC EVO RGB GEÇMELİ MİYİM?

beyaz sistem dizdim. şuan ki kasam deepcool morpheus white hali hazırda kullanıyorum. satıp görünüş için lian li dynamic evo rgb geçmeye değer mi? SİSTEMİM FULL BEYAZ SİSTEM 1742410804 ÇOK KARARSIZ KALDIM
  20. M

ESKİ PC DEN YENİ PC VERİLERİ NASIL TAŞIRIM EN KOLAY

ESKİ PC DEN YENİ PC GEÇECEĞİM. VERİLERİ NASIL TAŞIRIM. ÖZELLİKLE GOOGLE CROME VERİLERİNİ? BİLGİSİ OLAN VARMI?
Geri