Arama sonuçları: *

• Users: clafwq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. clafwq

Yanlışlıkla Duolingo Aldım

7 günlük deneme vardı ve bende onu denemek istedim. Hesabımda para yoktu bunu yaptığımda sonra deneme süresi bitti fakat ben bilmiyorum hatırlamıyorum. Geçen gün hesabıma para yükledim ve 22 Kas 2025 19:58:29 GMT+3 tarihinde 1.000 TL çekmiş. Bir kaç saat sonra fark ettim bunu tabii hemen iade...
  2. clafwq

Turk Telekom 75 Mbit indirme hızı 20 Mbit'e düştü.

Önceden oyun falan indirirken 60 mbit'i rahatça kullanıp 100 gb'ı falan 4, 5 saatte indiriyordum. Bugün TLOU2 indirmek istedim ve max 20 Mbit alabildim. Goodbyedpi, dns falan hepsini sıfırladım, sildim veya düzelttim. 1 saat kadar modemi kapalı tuttum ve yine açtım alabildiğim 20 mbit. Hız...
  3. clafwq

Yardım Riot Client - İnternet Bulunamadı Hatası

League Of Legends'a girerken bu hatayı alıyorum interneti ve bilgisayarı açıp kapattım fakat düzelmiyor. Riot Gamesin sitesine bile giremiyorum. Düzenleme : Türk Telekom kullanıyorum, chat gpt'ye sordum ve benim internetim ile alakalıymış. Telefondan mobil veri ile Riot sitesine girebiliyorum.
  4. clafwq

Ravenfield benzeri offline silah oyunu

Rafenfield gibi offline arkada gündem dinleyip oynayabileceğim oyun arıyorum. FPS olursa güzel olur. 1743094189 Yeni bir oyun çıkarıyorlarmış. " Dragonfield " demosunu oynuyorum şuan öneririm güzel oyun.
  5. clafwq

Baba ile beraber izlenebilir film önerisi

Prison Break ve Breaking Bad izledik çok beğendi. Better Call Saul başlayacağız fakat 5. sezon dublajli değil diyorlar. Babam yazıları okumakta zorlandığı için altyazılı izleyemiyor. Hikayesi güzel ve s*ks sahnesi olmayan film önerir misiniz ?
  6. clafwq

9 yaşındaki kardeşime PC oyunu önerisi

Genelde Totally Reliable Delivery Service, Fall Guys ve Ravenfield gibi eğleneceği oyunları seviyor. Oyunda kendi kendine komiklik yapıp eğlenmeye çalışıyor. Uygun bir oyun önerirseniz sevinirim. Fazla karışık olmasın oyunu hemen kavrayabilsin ve fazla 2D önermeyiniz sevmiyor.
  7. clafwq

Etrafımda döviz bürosu yok / Şuan da paramı dolara çevirmeli miyim?

Bulunduğum yerde döviz bürosu yok, paramı nereden güvenli bir şekilde dolara çevirebilirim? Şuanda paramı dolara çevirmek mantıklı mı?
  8. clafwq

Öneri Steam'den sağlam hikayeli oyun önerisi

Hesabımda pek güzel oyun yok, hikayesi güzel ve oynanışı uzun oyunlar önerir misiniz? İndirimde olan oyunları da yazarsanız sevinirim.
  9. clafwq

The Witcher 3 - Gümüş kılıcımı nasıl tamir edeceğim?

Envanterimde tamir kiti vardı, çift tıkladım ve gümüş kılıca dokundum fakat hiç bir şey olmadı. Tamir kitim gitti ve yenisini bulamıyorum. Yeni başladım oyuna pek bir şey bilmiyorum. Düzenleme : Tamir etmeyi başarabildim, demirciden onarım seçeneğine tıkladım.
  10. clafwq

Black Myth : Wukong'da ki Boss Animasyonları

Oyunu oynarken yendiğim bir çok boss son vuruşu yaptıktan sonra bir animasyonla geri adım atıyor, sallanıyor " Ah kafam " tarzı şeyler söylüyor veya toz olup gidiyor. Neden boss dövüşlerinin %70'i bu animasyonla bitiyor? Şap şap bir kaç kere vurduktan sonra hep aynı animasyonla geri adım...
  11. clafwq

PC için Microsoft Xbox 360 Common Controller alınabilir mi?

Ürün linki : https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-microsoft-xbox-360-common-controller-win-kablolu-uzaktan-kumanda-hem-pc-hemde-xbox-360-uyumlu-fiyati,532910290.html Bilgisayarımda bir çok oyunu bu kontrolcüyle oynayabilir miyim? Bütçem düşük olduğu için ürünün en ucuz satıldığı burası...
  12. clafwq

Elden Ring'de DLC olmadan DLC itemlerini alabilmek!

Dün Elden Ring'e Cheat Engine indirdim ve değişik değişik silahları inceliyordum, sonra DLC kategorisini gördüm ve oradaki itemleri almayı denedim. DLC Ash of war'larından tut Bell Bearing'lerine kadar her şeyi DLC'ye sahip olmadan alabiliyorum. E-ee o zaman itemleri alabiliyorsam neden DLC...
  13. clafwq

Yardım Sifu'da Gamepad'i aktif edemiyorum.

Ayarlara giriyorum ve Klavye ayarını Kontrolcüye çevirip çıkıyorum fakat Gamepad aktif olmuyor. Tekrardan ayarlara girince Klavye seçeneği seçili görünüyor bir türlü Kontrolcüye çeviremedim. Oyun Epic Games'den alındı*
  14. clafwq

Çakma Gamepad'imin tuşlarını boyamak istiyorum.

2 sene önce bir kırtasiyeden çakma Gamepad aldım. Şimdi varlığını hatırlayıp kullanmak istedim ve sembol tuşları yerine üstüne 1-2-3-4 gibi sayılar vardı. Bu yüzden oyunda hangi tuşa basacağımı bilmediğim için çok sorun yaşıyorum, gamepad kullanmayı öğrenmek istiyorum ama bu bana engel oluyor...
  15. clafwq

Elden Ring'den sonra oynanabilir souls oyunu önerisi

Yakın zamanda Elden Ring'i bitirdim, tekrar tekrar giriyorum bir iki boss kesip çıkıyorum. Farklı yapıcak aktivite bulamadım Elden Ring'de, biraz beceriksiz olduğum için zor challange'lar yapamıyorum. Grafikleri çamur-bulanık olmayan, vuruş hissi iyi ve çokta eski olmayan oyun önerebilir...
  16. clafwq

Epic Games'den aldığım oyunu iade ettim, iade parası ne zaman ulaşır?

Dün Epic Games'den bir oyun satın aldım, oyunu sevmediğim için iade ettim ve iade başarılı oldu. İade ücreti ne zaman gelir? Hesabıma mı gelir yoksa Epic cüzdana mı gelir?
  17. clafwq

Hikayesi güzel, oynanışı iyi bilgisayar oyunu önerebilir misiniz?

Sistemim her oyun için yeterli, korku oyunu oynayamıyorum ve aşırı aşırı karanlık teması olan oyunları sevmiyorum.
Geri