Arama sonuçları: *

• Users: Talhaxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Talhaxx

Öneri Laptop önerisi max 20 k

İşletmemde uzun yıllar kullanabileceğim ofis programları ve sipariş takibi için laptop arıyorum düşük bütçe fp olursa sevinirim
  2. Talhaxx

Yardım FC25 pc versiyon hata yardım

Merhabalar bugün oyunu oynarken bir paket açtım paketin içinden de gümüş paket çıktı ama x e basıp açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor paket açamıyorum onun yüzünden bilem birisi var mı
  3. Talhaxx

Yardım FC25 de çıkan hata yardım

Merhabalar bugün oyunu oynarken bir paket açtım paketin içinden de gümüş paket çıktı ama x e basıp açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor palet açamıyorum onun yüzünden bilem birisi var mı
  4. Talhaxx

Öneri Pc için gamepad önerisi

Merhabalar Pc sen fc25 oynuyorum max 1k bütçem var ne önerirsiniz arkadaşımın f310 gamepadi denedim fc25 de plase şut atmıyor her şeyi denedim başka bi öneri olursa sevinirim
  5. Talhaxx

Öneri Gamepad arıyorum fifa pc için max 700

merhabalar bütçe 700 gamepad alacağım ne önerirsiniz
  6. Talhaxx

Öneri Xbox Gamepass lazım güvenilir

xbox gamepass üyeliği arıyorum en uygun güvenilir nereden alabilirim
  7. Talhaxx

Yardım Merhaba İşemcim test de bi hata yapıyor

merhabalar yeni bir soğutucu aldım taktım stress testinde bu hatayı alıyorum ne yapabilirim
  8. Talhaxx

Çözüldü✓ Soğutucu önerisi Veya sıvı soğutucu

Merhaba işlemcim i5 12400f sistemim aşşağıda bu soğutucu uyumlu mu sığar mı anakarta veya sıvı soğutma başka alabileceğim öneriniz var mı https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html
  9. Talhaxx

Yardım İtopyadan Aldığım Hizmet rezilliği

Arkadaşlar merhaba daha önce konu açmıştım bu konuda itopyadan bir hazır sistem aldım hava soğutucunun jelatini sökülmemiş ve 1 hafta kadar bu şekilde kullandım 100 dereceleri gördüm şimdi aradığımda ise demonte olarak gönderiyoruz kanıtlayın diyorlar ve hiç bir şekilde bilgisayardan anlamayan...
  10. Talhaxx

Yardım Beyler işlemci 100 derece jelatin kalmış

beyler şu jelatin alınması mı lazım hazır sistem aldım işlemci 100 derece bakarmısınız
  11. Talhaxx

Yardım İşlemcim 100 derece yardım

merhabalar itopyadan hazır sistem satın aldım intel i5 12400f işlemcim pubg oynarken 100 derece gösteriyor acil yardım program msi afterburner
  12. Talhaxx

Öneri Mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba max 2k mekanik klavye alacağım bu klavye nasıldır https://www.amazon.com.tr/Razer-Ornata-Tenkeyless-Meka-Membran-Anahtarlar/dp/B0CCYX7BYL?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  13. Talhaxx

Windows 11 key önerisi

en uygun ve en güvenilir nerdene alabilirim alan bar mı daha önce hocam
  14. Talhaxx

İtopyadan Aldığım sistem

Arkadaşlar itopyadan geçen hafta bu sistemi satın aldım özelleştirme ile fiyatı 23k ya geldi sizce sistem nasıl herhangi bi problem yaşar mıyım veya parası fazla mı?
  15. Talhaxx

Öneri Klavye önerisi 1k-2k red switch

merhabalar klavye alacağım wireless olursa daha iyi olur ne önerirsiniz
  16. Talhaxx

Wireless Mouse önerisi

Bütçem max 1k kablosuz mouse olarak ne önerirsiniz (genelde rekabetçi oyunlar)
  17. Talhaxx

Monitör alacağım 4k 5k arası

gamepower bullT10 ile viewsonic arasında kaldım ne almalıyım
Geri