Arama sonuçları: *

• Users: bastias
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Kablosuz Router mı mesh mi

Arkadaşlar selam. Evimin yapısı uzun olduğu için modemim bana yetmiyor. Kendi odama alırsam diğer aile fertleri adam akıllı kullanamıyor. Oturma odasına alırsam ben adam akıllı kullanamıyorum. Router alıp kablosuz bağlasam ne kadar verim alırım? Ve mesh mi yoksa router mı mantıklı olur benim...
  2. B

Manyetik switchli wireless klavye arıyorum

Maks 6k olucak şekilde manyetik switchli numpadsiz wireless klavye almak istiyorum. Şu ikisi arasında kaldım https://ty.gl/plarzf8wrlu4d https://ty.gl/0rvol8w5fodbs Önerilerinizi bekliyorum
  3. B

16 pro pil sağlığı hakkında

Arkadaşlar selam. Apple ekosistemine yeni geçtim sayılır. 6 aydır 16 pro kullanıyorum. 20-80 döngüsünü neredeyse bozmuyorum, şarjda kullanmıyorum. Dışarı çıkmadığım sürece telefon da ısınmıyor zaten. Geçen gün öylesine pil sağlığına bakayım dedim 200 devirde 99 olduğunu gördüm. Birkaç gün sonra...
  4. B

Çözüldü✓ Airpods pro 2. Nesil alınır mı?

Selamlar arkadaşlar. Apple'a geçtiğim için ufak bir ekosistem oluşturmak istiyorum. Soundcore liberty 4 nc kullanıyorum. 2025 yılında Airpods pro 2. Nesil alırsam geçtiğime pişman eder mi? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  5. B

Kablosuz ofis klavyesi önerisi

Arkadaşlar selam. Masaüstünde fazla yer kaplamıcak ders çalışmak istediğimde rahat kenara koyacağım ufak ofis tipi kablosuz klavye arıyorum. 1-2 sene götürse kafi, ekstrem bir beklentim yok. ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
  6. B

F/p kablosuz mouse önerisi

Competitive oyunlae oynuyorum. Genelde valorant. 1.5-2k bandında wireless mouse almak istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız mouse önerilerinizi bekliyorum.
  7. B

Getmobilden iPhone alınır mı?

Selamlar. Getmobil üzerinden 6 ay vade farksız taksitle iPhone 15 pro max almayı düşünüyorum. Git o paraya sıfır 16 pro al diyecek arkadaşlar için söylüyorum taksit imkanı olması şart. easycep gibi telefonu almadan önce değişen parçaları öğrenme imkanım var mı? Veya sıfır 16 proyu vade farksız...
  8. B

Getmobilden iPhone 15 pro max alınır mı

Selamlar. Getmobil üzerinden 6 ay vade farksız taksitle iPhone 15 pro max almayı düşünüyorum. Git o paraya sıfır 16 pro al diyecek arkadaşlar için söylüyorum taksit imkanı olması şart. easycep gibi telefonu almadan önce değişen parçaları öğrenme imkanım var mı? Veya sıfır 16 proyu vade farksız...
  9. B

Ticari kredi kartıyla iphone almak

Selamlar. Ticari kredi kartıyla bir iPhone 15 ve 16 Pro almayı düşünüyorum. Vade farksız en fazla taksiti veren mağazalar hangileri? Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  10. B

Ticari kredi kartıyla iphone

Selamlar. Ticari kredi kartıyla bir iPhone 15 ve 16 Pro almayı düşünüyorum. Vade farksız en fazla taksiti veren mağazalar hangileri? Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  11. B

Easycepten alışveriş yapanlara soru

Arkadaşlar selam. Easycepten veya taksitle yenilenmiş telefon satan bir mağazadan 12 ay taksitle iPhone almayı düşünüyorum. Bu şekilde alışveriş yapan arkadaşlar hangi mağazadan nasıl bir hizmet aldı ve ne önerir? 1737844169 Bir de nelere dikkat etmeliyim? Telefonun değişen parçalarını almadan...
  12. B

Altyapımı nasıl yükseltirim?

Selamlar. Şuan Superonline 16 mbps kullanıyorum zorunluluktan. 24e çıkmaya çalıştığımda bile boş port yok cart curt deniyor. Fakat Türknet bana 71 mbps alabilirsin diyor. Tüm sitelerde sorguladığımda 50+ gözükmesine rağmen iş hizmeti satın almaya geldiğinde 16 dayayıp geçiyolar. Gözüm 1000lerde...
  13. B

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 ısınma sorunu

Gamegarajdan aldığım hazır sistemdeki stok fanlı ryzen 5 5600 işlemcim valoda yüzde 25-30 civarı kullanımla 80 dereceye çıkıyor. Odamın darlığı ve fanın birazcık kapalı bir yere bakması sebebiyle ısının yüksek olmasını bekliyodum fakat bu kadarı fazla sanırım. Kasam xpg lander 650 80+. Kule tipi...
  14. B

SATA SSD kararsız kaldım

Selamlar. Anakartta tek M2 slotu bulunduğu için kasama sata ssd almak istiyorum. Oyunları depolayıp onun üzerinden oynamak için alacağım. linkini aşağıya bıraktığım 2 ürün arasında kaldım. Samsung olan acayip övülüyor ama diğeri de f/p. Eğer Sandisk üzmez diyosanız ondan alma taraftarıyım. Üzme...
  15. B

Çözüldü✓ Sens 5A hazır sistem hangi driverları kurmalıyım?

Selam arkadaşlar. Hazır sistem aldım fakat neleri kurmam gerektiği hakkında fikrim yok. Hangi driverları kurmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Yanlış konudan açtıysam kusura bakmayın. Kasa...
Geri