Arama sonuçları: *

• Users: jannapref
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

4K Webcam Önerisi ve OBSBOT Meet 2 Yazılımı Sorunları

Selamlar. Youtube ve Instagram'a mesleğimle ilgili video çekmek ve oyun yayınlarımda kullanmak için bir kamera bakıyorum. Seçeneklerim arasında şu an OBSBOT Meet 2 ve Insta360 Link 2 var. Yalnız duyduğum kadarıyla OBSBOT Center (Meet 2'nin yazılımı) özellikle güzellik filtresi, AI takip, HDR...
  2. J

Masaüstü bilgisayar için küçük hoparlör/soundbar önerisi

Selamlar. Yeni sistemim için bir hoparlör veya soundbar bakıyorum. Masamda çok yerim yok, büyük bir şeyler sığdırmam mümkün değil ama monitörün altına bir soundbar ya da küçük hoparlörlerden almam en uygunu olur gibi duruyor. Genellikle oyunlarım için kulaklığımı kullanıyorum fakat ara sıra bir...
  3. J

N11 veya Hepsiburada'daki bir satıcıdan alınan monitör sıfır mı gelir?

Merhabalar. Samsung Odyssey G6 OLED monitör almayı düşünüyorum. Mağaza fiyatlarına göre şu an N11'deki ve Hepsiburada'daki fiyatları çok uygun. Bu iki sitede satıcılar farklı fakat ikisi de ürünün sıfır, kapalı kutu gönderildiğini belirtmiş. Fakat fiyatın ucuzluğu sebebiyle insan bir şüpheye...
  4. J

MSI 5070 Ti Gaming Trio GPU Crash ve Glitching problemi

Sistem Özellikleri: Ryzen 5 7600 CPU / MSI 5070 Ti 16GB Gaming Trio OC PLUS GPU / G.Skill 2x16 6000 Mhz 28CL RAM'ler / MSI B650 Gaming Plus WiFi Mobo / Corsair RM750e PSU / Arctic Liquid Freezer III 240m AIO / Samsung Odyssey G6 (G61SD 240Hz) Monitör Bu sistemi birkaç gündür kullanıyorum ve bi'...
Geri